... A i tekstovi pisu po istoj.
On se sad vec potpuno pretvorio u Krla.
On se sad vec potpuno pretvorio u Krla.
basja kakić
@asjaba
30 min
nije li zapravo bazdulj kip koji je BiH darovala SRB? a nikakvu nagradu mu staljin nije stigao dati. šmrc
William Murderface wrote:Inace, tipican cirjakovicevski argument - smeta vam Kazahstan rbog orijentalizma! Notveska vam ne bi smetala!
Poslednji put kad sam proveravao Kazahstan bese neka diktaturice, a Norveska... Ne.
William Murderface wrote:William Murderface wrote:Da pogađam dalje - u Rimu je vido statuu nekog našeg pisca ili pesnika. I onda duma -eto kako sa velike nacije ne stide da slave i tuđa dostignuća, baš lepo što će i Srbija dobiti statuu jednog velikog stranog pesnika. Pa ipak, to nekome smeta, i to onima koji se izdaju za najveće kosmopolite...
http://www.politika.rs/scc/clanak/362557/Pogledi/Mermerna-panika
otto katz wrote:Btw ima li na ovom forumu nekog da je pročitao neku Bazdinu književnost? Ja bogami hoću, ništa me neće zaustaviti.
Ih šta sam ja sve čito... Posrkat ću ja Bazdu i sa cijelom višom perspektivom.William Murderface wrote:otto katz wrote:Btw ima li na ovom forumu nekog da je pročitao neku Bazdinu književnost? Ja bogami hoću, ništa me neće zaustaviti.
Na sopstvei rizik!
otto katz wrote:Btw ima li na ovom forumu nekog da je pročitao neku Bazdinu književnost? Ja bogami hoću, ništa me neće zaustaviti.
ostap bender wrote:kljucno u ovom neobicno hrabrom tekstu je to da milanovic vrlo lako moze dobiti izbore te ga se pre toga treba opevati kao kunderina junaka. just in case...
darling wrote:otto katz wrote:Btw ima li na ovom forumu nekog da je pročitao neku Bazdinu književnost? Ja bogami hoću, ništa me neće zaustaviti.
ja sam. ima odlicnu zbirku prica, izdao gradac, zove se carolija, ostalo je sranje (nisam citala april na vlasicu, niti ista posle toga).
William Murderface wrote:Katastrofa - kao njegovi tekstovi - gomile nepotrebnih referenci koje se samo gomilaju. I taman mislis sad ce nesto od njih da napravi, da ih poveze nekako, a ono - kraj.
Samlelo ga trziste.