Letnji soundtrack
- Post n°126
Re: Letnji soundtrack
bukvalno su ti pre 5 dana bili u komšiluku, kako misliš nemamo
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°127
pa ne idem po supesprederajkamabela maca wrote:bukvalno su ti pre 5 dana bili u komšiluku, kako misliš nemamo
izletelo mi ovo Blago na yt posle 100 god i prva misao ofc kolko bala sena je samo spaljeno uz ovo isuskrste i presveta marijo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°128
nisam neki veliki fan inace, ali nova ploca od vampire weekend je super (za ljude koji vole komercijalniji rokenrol zvuk)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°129
- Post n°132
Uvek
"Don't Try", pocinje tačno na 15-tom minutu
"Don't Try", pocinje tačno na 15-tom minutu
- Post n°135
tanjajedaska wrote:
Ne znam da li se zajebavaš ali Liza i fud eraund d
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°136
Opet se ponavljam, ali...letnji masterpiece
- Post n°137
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°138
Počeo pakao, vreme je da svesrpsko-saborno skrenem sopstvene misli ka idućemesečnom potapanju u Egeju...
- Post n°143
- Post n°144
mislio sam da je neki bezvezni sleng ili interna fora i posle 1000 god ukapiram šta znači ime i pitanje kad bi da suluda komšinica nije odvrnula kvin na ionako produvalim zvučnicima
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°146
konjski nil wrote:mislio sam da je neki bezvezni sleng ili interna fora i posle 1000 god ukapiram šta znači ime i pitanje kad bi da suluda komšinica nije odvrnula kvin na ionako produvalim zvučnicima
Nije samo poklapanje sa Kvinom, prije dvadesetak godina sam od nekog njih čuo da je mazgon lokalni izraz za magarca a da je šo komanda za pokret magarcu, drugo o je dodato jer se fino namjestilo na Kvin. Šo, mazgon, kreni magarče.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°150
kolko ovaj lik kida (obavezno sa titlovima)
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place