Uticaj zen politike na sablasnog Nevena
Nije, pravnica je. Ovo je anegdota koju je jednom davno na televiziji pročao Labus, ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da je istinita ali verujem da jeste.
Ne, ma ja sam to valjda zakljucio zbog G17.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Само да приметим да се не сећам неслушљивијег интервјуа од овог јучерањег са господином Невеном.
- Guest
Океј, извињавам се због доградње култа личности. Тако иначе и ради та ствар, вирално. Ипак, case in point: био је јако добар ђак. А види га на КЗШ.
Da, jezivo samouveren a totalno supalj. Smrtonosna kombinacija.
Et Veletin
Et Veletin
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
No Country wrote:Океј, извињавам се због доградње култа личности. Тако иначе и ради та ствар, вирално. Ипак, case in point: био је јако добар ђак. А види га на КЗШ.
То сам хтео и ја да кажем, ал' дужност ме звала (добио 6л вишњеваче, тренутна мера 61%, спустиће се) па ево сад. Тестови одлично мере способност решавања тестова. Школски систем најбоље мери вештину употребе школског система. Спрам оних фотки из раних деведесетих ладно могу да га замислим као типа који све ради како се од њега тражи
После то исто са партијским системом, и ево резултата. Е сад што је кратак у неким другим одељењима, јебига, није било у програму а није ни улазило у просек.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Četiri najuticajnija svetska lidera su V. Putin, D. Tramp, Š.Đinping i A.Merkel. I značajno je kad bilo ko od njih poseti malu zemlju poput Srbije. Tako je i Putinova poseta značajna. Za malu zemlju je optimalno ako može da drži spoljni balans iako to nije uvek lako i jednostavno
— Neven Cveticanin (@NevenCveticanin) 17. јануар 2019.
_____
Nikad sebi neću oprostiti što sam, kad sam "zadržao" Platonovu "Državu" iz biblioteke, sa njom poneo i neku njegovu knjigu. Sad ispada da sam ukrao njegovu knjigu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Dok se ne oslobodimo ovog nacina razmisljanja necemo na zelenu granu. Male zemlje NE DRZE balanse. I to bi upravo neko kao on morao da zna. Ne samo male, nego i slabe. Mogu da budu buffer, ali samo ako su na granici sfera uticaja, a i onda samo i iskljucivo ako se o tome dogovore nosioci sfera uticaja.
Nikada ovi nece prezaliti nesvrstanos' i taj neki "nas" put (u propast)
Nikada ovi nece prezaliti nesvrstanos' i taj neki "nas" put (u propast)
Jao, bre Kindere, ti to analitički.
Nema šta da se analizira, Neven prosto botuje.
Nema šta da se analizira, Neven prosto botuje.
_____
http://www.nspm.rs/hronika/dojce-vele-srbija-%E2%80%93-rat-zivaca-vlasti-i-opozicije.htmlАлександар Вучић је протесте опозиције описао као насилне, а најаве могућих блокада институција и саобраћајница види као „фашистичке методе из Хитлеровог доба“. То сада већ пречесто етикетирање политичких противника терминима из једног од најмрачнијих периода људске историје, за Невена Цветићанина је, између осталог, део једног ширег глобалног феномена.
„Ако се то може оценити као нека олакшавајућа околност, такве обрачуне и етикетирање политичких противника имате у читавој Европи, па и у Америци. Тренутно се, не само у Србији, него и у Британији, противници Брегзита превозе аутобусима у Лондон на протесте. То је једна нова узаврела динамика у међународним односима која се рефлектује и на Балкан и на Србију“, наводи Цветићанин.
_____
Došodokačim upiščoveka.William Murderface wrote:Jedno spektakularno starmalstvo, frazerstvo i uvlakaštvo.
https://zadovoljna.nova.rs/poznati/gost-sramotno-uvredio-jovanu-joksimovic/
_____
joooooj nevene
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Starteška studija slučaja