Daï Djakman Faré wrote:tessék pattye, akkor egyszer megpróbálok !
De semmit. Máskor is!
Daï Djakman Faré wrote:tessék pattye, akkor egyszer megpróbálok !
Mór Thököly wrote:inace, ovo je jedini Nes koji u Srbiji kupujem. Nemam pojma u cemu je fora, ali kao da je druga kafa u odnosu na ono sto se prodaje u konzervama
паће wrote:Mór Thököly wrote:inace, ovo je jedini Nes koji u Srbiji kupujem. Nemam pojma u cemu je fora, ali kao da je druga kafa u odnosu na ono sto se prodaje u konzervama
Ал' мађарски израз је добар: послепунило.
vec dva puta u 2 meseca pokusavam da je nabodem u lidlu i nema !Daï Djakman Faré wrote:thanks bm, to nisam rabio dosad
neskafe gold, kao i jacobs mi je metaliziran ukus. a onaj neskafe obicni je preprzen dozlaboga.
mulajte, jel arabika ova ?
wrote:Uzeo sam u dm-u jedini Teekanne Organics čiji opis mešavine ne počinje cimetom, nego limunovom travom... šta znam, okej je za herbal miks, ništa revolucionarno.
Jesam ja istripovao ili je dm nekada držao Pukka čajeve? Njih sam ustvari tražio.
Skok cijena kafe na svjetskom tržištu već od sutra osjetiće i stanovnici Republike Srpske, koji će za ovaj proizvod morati da izdvoje oko deset odsto više novca.
Ni tu nije kraj mukama potrošača jer bi cijene kafe, kako navode proizvođači, mogle nastaviti i dalje rasti, a glavni krivac za to su skuplji transport, nepovoljni klimatski uslovi u Brazilu, koji su prepolovili ovogodišnji rod, ali i pandemija virusa korona.