Now playing
- Post n°876
Re: Now playing
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°877
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°878
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°882
_____
- Post n°883
Mozda sam i kacio...al moram jopet. Remek delo.
- Post n°885
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°886
Festive takeover na BBC6 Robert Plant pušta . 150min idealnih za danas.
A ima i nova emisija sa Bjork od pre 2 dana
A ima i nova emisija sa Bjork od pre 2 dana
- Post n°887
Došo je i taj deo godine kad se sluša Slowdive. Naravno, preskaču se profi uraci, već samo rasno superiornije demo verzije.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°888
_____
~~~~~
- Post n°890
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°891
Toma, debeli multitalentovani gitarista Sabatona, ima kanal sa tonom obrada poznatih, a nekada i dobrih pesama. Ne mogu da ih se naslusam evo vec drugi dan. Nikada ne znam sta cu dobiti ako kliknem na neku pesmu, posebno jer ih sve navlaci na 1 mjetal, ali sasvim sigurno je rezultat barem vrlo dobar. Pride, licno barata instrumentalijama. Fasciniran sam.
- Post n°892
I know, I know, but...(ali, u svoju odbranu, samo Lightning II, od 3:10)
- Post n°893
obož
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°894
ne sećam se kad sam poslednji put natrapao na ovakav kuriozitet
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°895
Kada na 3:28 nakon citata iz Danteove Bozanstvene komedije krenu da se sprdaju sa Eurythmics "This is the rhytm/ritual of the night", Dzonom Sketmenom "pirpiripiripupapapo" samo sa "bebebebebelzebub" i konacno kada drugi pevac obucen kao baba-Drakula krene da parodira Hadaway What is Love, pardon, What is Morgue...ocu da mrem.
Naravno, ovde samo fali seljacina Nolo sa majicom Volim 90-te, on bi mislio da je ovo super.
- Post n°896
_____
~~~~~
- Post n°897
_____
~~~~~
- Post n°899
Ide vrlo fino uz mezetluk + (khm) shiraz ... Branko Mataja, amaterski muzičar i električni gitarista, koji je u slobodno vreme u studiju koji je sam napravio na gitarama koje je sam napravio dub-ovao traku na traku dok nije dobio ovu svoju viziju jugoslovenske muzike jednog emigranta (koji se nikad nije vratio, mislim čak ni u posetu).
- Post n°900
svako malo vidim ovo i dalje nisam pametan kako je prošlo skoro pola decenije između ovoga i eksplozije panka ja bih sutra izmislio i pankrok i oi i uk82 i dbeat i finski hc i krosover i sve aaa sveee da sam bio tamo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence