Now playing
- Guest
- Post n°952
Re: Now playing
Ride - Interplay (LP)
Krenuli su sa dva klasika, onda je usledio jedan moždaprođe i jedan užasan album.
Posle povratka ovo im je treći album kojim ne da se ne brukaju, već je dobar. U kontekstu 2024. naravno, inače su irelevantni, ali koga briga.
Krenuli su sa dva klasika, onda je usledio jedan moždaprođe i jedan užasan album.
Posle povratka ovo im je treći album kojim ne da se ne brukaju, već je dobar. U kontekstu 2024. naravno, inače su irelevantni, ali koga briga.
- Post n°953
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°957
Čitam sad malo o Nico. Baš fina osoba...
Jbga, kad nisam mnogo išao van priče post punk pa nadalje.
Jbga, kad nisam mnogo išao van priče post punk pa nadalje.
- Post n°960
Ne znam da li slusate kraljicu juga, caricu jugoslavije, devojku sa sela
- Post n°961
Danas je izašao novi album The Cure. Očigledno i poslednji.
- Post n°962
Upravo sam odslušao i odgledao trosatni koncert The Cure uživo iz Londona. Taman mi je trebao ovaj ventil danas.
Prvo ceo novi album. Nije baš remek delo kako vele, najsmislenije je izdanje od Disintegration i to je sasvim u redu. Endsong im je najbolja pesma u poslednjih 35 godina.
Drugi deo - hitovi i popularne pesme, pre svega pet ili šest sa Disintegration - Prayers For Rain, Fascination Stret i istoimena najbolje zvuče, Burn, A Night Like This i nekoliko opštepoznatih.
Imaju godina, međutim sviraju precizno, pod konac, umorni su i to ne utiče na zvuk. Mada se na trenutke odaju kako uživaju. Čitavih nekoliko neformalnih rečenica Roberta Smitha, ostalo sve strogo profi iako su na svom terenu.
Treći deo - a drugo lepo iznenađenje - iz nekog razloga pet komada sa Seventeen Seconds - At Night, M, Secrets, Play..., A Forest. I to mnogo dobro zvuči.
Četvrti deo, veselje, Robert se opustio i podetinjio, Lullaby, The Walk, nažalost Friday (argh!). Close To Me, Why Can't I Be You i vrljava cerzija Boys Don't Cry.
Imali su one nastupe na kojima su svirali Trilogiju i Disintegration. Propušteno, šta da se radi.
Tri sata vrhunskog muziciranja. Kada bih samo uspeo da čujem ovo uživo.
Prvo ceo novi album. Nije baš remek delo kako vele, najsmislenije je izdanje od Disintegration i to je sasvim u redu. Endsong im je najbolja pesma u poslednjih 35 godina.
Drugi deo - hitovi i popularne pesme, pre svega pet ili šest sa Disintegration - Prayers For Rain, Fascination Stret i istoimena najbolje zvuče, Burn, A Night Like This i nekoliko opštepoznatih.
Imaju godina, međutim sviraju precizno, pod konac, umorni su i to ne utiče na zvuk. Mada se na trenutke odaju kako uživaju. Čitavih nekoliko neformalnih rečenica Roberta Smitha, ostalo sve strogo profi iako su na svom terenu.
Treći deo - a drugo lepo iznenađenje - iz nekog razloga pet komada sa Seventeen Seconds - At Night, M, Secrets, Play..., A Forest. I to mnogo dobro zvuči.
Četvrti deo, veselje, Robert se opustio i podetinjio, Lullaby, The Walk, nažalost Friday (argh!). Close To Me, Why Can't I Be You i vrljava cerzija Boys Don't Cry.
Imali su one nastupe na kojima su svirali Trilogiju i Disintegration. Propušteno, šta da se radi.
Tri sata vrhunskog muziciranja. Kada bih samo uspeo da čujem ovo uživo.
Last edited by Hans on Sat Nov 02, 2024 12:03 am; edited 1 time in total
- Post n°963
Gledao sam ih na Exitu, ali, da, treba mi nesto jace(tm).
A ovaj nastup cu pogledati neki drugi dan.
A ovaj nastup cu pogledati neki drugi dan.
- Post n°964
Al posebno me raduje ovo sa 17 seconds. Najdraži album (u stvari kolje mi se sa Desintgrtn, ali različito je)
- Post n°965
Pa eto veći deo Disintegration i to, ostalo i nije baš za lektiru već je stvar trenutka.
Ja se vraćam In Orange(-u) kao standardu dobrog koncertnog snimka i DVD izdanjima na kojima su odsvirali tri mračnjaka.
Ja se vraćam In Orange(-u) kao standardu dobrog koncertnog snimka i DVD izdanjima na kojima su odsvirali tri mračnjaka.
- Post n°966
In Orange je čaroban, a meni sigurno nenadmašan zbog ličnog doživljaja o kome drugi put.
Večerašnji
https://www.youtube.com/live/_aWDlaxvEZo?si=oVxtPCRGRK1TMvIr
Večerašnji
https://www.youtube.com/live/_aWDlaxvEZo?si=oVxtPCRGRK1TMvIr
- Post n°967
Mislim, T.C. in Orange je gig na kome shvatiš da je i The Top u stvari fenomenalan album. Toliko je dobar koncertni snimak. A jeste fenomenalan album, al prvo treba preslusati te pesme na T.C. in Orange, pa onda uzeti album "na suvo". A bitan je album zato što je "tranzicioni". Tu počinje ono što na The head on the door je već razvijena forma.