Now playing
- Post n°701
Re: Now playing
Црногорски гусле блек метал:
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°702
Kak beše ono: Our band could be your life...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°703
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°704
Đakmane ovo zvuči kao nešto za tebe...
_____
~~~~~
- Post n°708
AAAAAAAAAAAAAA music republic okacio novu kasetu el hadj hamado kanazoa SREEEECA, SREEEEECA, RAAAADOST
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°709
_____
~~~~~
- Post n°710
Funky spy music!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°711
_____
~~~~~
- Post n°712
_____
~~~~~
- Post n°713
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°714
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°715
That’s how you do it, son.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°718
Tako je Talčo!
_____
- Guest
- Post n°719
+1
inače otkrio sam šta može kombinacija dva programa, Equalizer APO + HeSuVi da uradi od običnog Realtek zvuka sa zvučne kartice. Ovaj drugi ima emulaciju za više stotina različitih HiFi slušalica i to kad se ubaci u monitorske zvučnike daje veoma ozbiljan skok kvaliteta zvuka.
inače otkrio sam šta može kombinacija dva programa, Equalizer APO + HeSuVi da uradi od običnog Realtek zvuka sa zvučne kartice. Ovaj drugi ima emulaciju za više stotina različitih HiFi slušalica i to kad se ubaci u monitorske zvučnike daje veoma ozbiljan skok kvaliteta zvuka.
- Post n°721
mnogo se razgalim uvek kada čujem ovaj tjun
malo sonik jut, malo ajron baterflaj a ima malo i usna harmonika kao u canned heat "on the road again"
ali nije to
nego je tekst toliko glup da je remek delo rime iz osnovne škole. da zavidiš ljudima koji su se izborili da pevaju nešto ovako glupavo, ima i kraljević marko i gagarin i šaolin! ja bi bio presrećan!
malo sonik jut, malo ajron baterflaj a ima malo i usna harmonika kao u canned heat "on the road again"
ali nije to
nego je tekst toliko glup da je remek delo rime iz osnovne škole. da zavidiš ljudima koji su se izborili da pevaju nešto ovako glupavo, ima i kraljević marko i gagarin i šaolin! ja bi bio presrećan!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°722
aaa koliko su dobri novi bicep. odlep, prvi wuuub album godine.
"burial žanr" u spoju sa brejkovitim trensom kao da way out west i hybrid i dalje haraju i kao da je 1997 all over again.
ispunjavanje intimnih vlažnih rejverskih snova.
- Post n°723
Artist: Daliborovo Granje
Album: Hainin
Release Year: 2020
Country: Croatia
Genre/Style: Progressive Rock, Psychedelic Rock, Post Rock, Instrumental
Album: Hainin
Release Year: 2020
Country: Croatia
Genre/Style: Progressive Rock, Psychedelic Rock, Post Rock, Instrumental
_____