Now playing
- Post n°51
Re: Now playing
Who invented the "typical girls"? Naučna rasprava the Slits, 1979.
- Post n°52
Indy wrote:Divni The Comsat Angels iz 1980. i 1981.
Indy wrote:Jedan od najboljih bendova iz zlatnih vremena, uvek potcenjen
Vođa benda, Lesley Woods, advokatica je za siromašne i imigrante u Londonu.
Indy wrote:Who invented the "typical girls"? Naučna rasprava the Slits, 1979.
indie i ja smo slicna generacija ali neke stvari ovde idu i dalje o onoga sto bi se moglo ocekivati posto ovo ipak nije nikada bio masovan ukus. ovaj album au pairs imam i dalje i indy kada sledeci put dodjes u otadzbinu dobro dosao na slusanje sa gramofona. the comsat angels sam imao ovaj vinil, mozda je ostao u maminom stanu u kome zive neki drugi ljudi vec vise od 10 godina, ne znam da li su izbacili ploce na deponiju ali po secanju verujem da sam ovu plocu otudjio sa idejom da kupim vinil koji nije ugazen pre jako puno godina.
slits - kosmicka veza izmedju moje zene i mene ne lezi samo u 2 nedelje razlike u godistu, tako da smo se verovatno druzili u svemirskim prostranstvima i sestoj dimenziji pre nego su nas poslali na planetu nego sto je ariana foster bila njena najbolja drugarica dok su isle u nemacku skolu u londonu ranih sedamdestih a slits sam bas puno voleo. mislio sam da me lozi kada mi je prvi put pricala o tome koliko su vremena provele po richmondu kao desetogodisnjakinje...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°55
Joachim Nordwall - (2013) Psychic Propaganda [mc,Hospital Productions]
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°57
Bdsm himna
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°59
Various Artists - (2015) Nouakchott Wedding Songs [lp,Sahel Sounds]
nije sad ne znam kakav spektakl, ali je informativno u kontekstu sagledavanja slike u regionu™.
nije sad ne znam kakav spektakl, ali je informativno u kontekstu sagledavanja slike u regionu™.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°60
Κωστής Δρυγιανάκης - (1993) Ώρες Και Εποχές [mc,not on label]
jebe epifizu i ne vadi
jebe epifizu i ne vadi
- Post n°61
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°62
Na najjace uz mogucnost da kad udje kamiondzija iz novog pazara da pazari pilecu posebnu nastane awk tisina
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°63
Xexo, Dolo, jel ste otpratili Muslimgauze?
- Post n°68
Filipe, priznaj da si ti u stvari David Vartabedijan iz 1993.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°70
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°71
_____
- Post n°75
Tvlpa - (2016) Mountain of the Opposer [cd,Belzebez]
geteburska ritual industrial scena razvaljuje
geteburska ritual industrial scena razvaljuje