Now playing
- Post n°301
Re: Now playing
toga sam se i bojao
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°302
disident wrote:Koja je poruka pesme tj teksta?
https://youtu.be/cWGE9Gi0bB0
Ima i dobra domaća varijanta.
- Post n°304
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°314
Stiže 5. dupli po redu...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°316
September 9, 2019
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°319
Ajmo Burunđani: buđenje!
_____
- Post n°320
Izasao novi Babymetal i nakon prosloalbumske fantasticnosti...
...zaista ne znam sta da mislim o ovakvim krosoverima
...zaista ne znam sta da mislim o ovakvim krosoverima
- Post n°323
Nego koliko je napredovala Radojka od Zeleznicke skole,
Svaka tebi cast Radojka
Svaka tebi cast Radojka
- Post n°325
Samo za Stephina uz nadu da će ostaviti cigarčine.