Gusztav Vege wrote:inače mislim da bi teglice Barilla sosova bile adekvatne. skuvaš bolonjeze, sačuvaš teglu, piješ limunanu iz nje, Kauboj poludi.
Drinking jars i ostali pribor za piće
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Nije mi bila namera da iskustvujem, nego sa Williamom nema sale, on sve shvata ozbiljno, vidis da je covek pod stare dane poceo da se uci osnovamaotto katz wrote:Eh, Šumideru, ne može se čovjek ni malo našaliti s Williamom, a da ne uskoči kakav iskusnjara.
Sta da ti kazem za coveka kome moras da potanko objasnjavas kako se iz tegle ocajnicki peca poslednji komad neke tursije
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
nece ti pomoci kao mnemotehnicki device, al lad si ga vec pomenuo:Gusztav Vege wrote:Toliko su slični da je potrebna mnemotehnika da se zapamti razlika. Parsley is Pointy, Cilantro is Curved.
- Guest
Zapatile su se ove tvoje tegle Williame. Evo naišla sam na FB lajni.
Ne priznajem zapaćivanje dok ne vidim Zorranuh kako iz njih pije limunanu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Новине уместо столњака, +10 бодова.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
+ milion.паће wrote:Новине уместо столњака, +10 бодова.
Idealan stolnjak: rasiris novine, postavis jelo, jedes i pri tom imas sta da citas, pokupis posudje, a novine zguzvas sa sve mrvicama i ostalim eventualnim ostacima i - bacis.
To mi vise ne dozvoljavaju, kazu nije lepo, a i zbog dece
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?