onda znas sta ti je ciniti!William Murderface wrote:Pa mogo bih da sastavim tri albuma, naravno, ali zapravo sam imao baš jaku potrebu da podelim ovaj konkretan album sa drugima.
muzički klub slušalaca [mks]
- Post n°26
Re: muzički klub slušalaca [mks]
- Post n°27
Ok.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
cisto da te podsetim, ali ovo cu imati u mislima svaki put kada neko podize novu temu, tj topic:
MKS [02] BAND ALBUM [GODINA]
MKS [02] BAND ALBUM [GODINA]
- Post n°29
Ma samo sam prekopirao tvoj blueprint, i promenio šta treba
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°30
Oli ćemo nešto treće?
Imamo li neki "svake srede" termin & mehanizam rotacije ili idemo razumno stihijski, pa da predložim par komada da proberete?
Imamo li neki "svake srede" termin & mehanizam rotacije ili idemo razumno stihijski, pa da predložim par komada da proberete?
- Post n°31
Predlaži!
_____
- Guest
- Post n°32
Kupujmo domaće... Nešto od ova tri, birajte, žanrovski je raznoliko jer sam tako u mogućnosti:
Za cele albume, klicken sie bitte spoiler...
- Consecration - Aux (2008, Beograd, tags: ambient doom experimental post-metal psychedelic sludge stoner)
- Vuneny - Whatever Singularity (2008, Mostar, tags: electro post-rock experimental seasplash trip folktronica)
- Krešo i Žuvi - Brokva (2014, Split, tags: tvrdo sranje rapčuga kiša metaka mirela holy)
Za cele albume, klicken sie bitte spoiler...
- Spoiler:
- Guest
- Post n°33
Hm, sad izlogovan vidim da se za ovo drugo ipak valja ulogovati na Deezer, inače daje samo poluminutni isečak. Ako vas mrzi da se registrujete (što je prilično bezveze odluka, onako životno gledano, ali ima nas raznih), a želite da vas uputim u najbližu prodavnicu sa dotičnim diskom, šaljite PM.
- Post n°34
kreso i zuvi!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°36
Meni su najbliži Consecration (slušao sam ih i uživo!), ali to mogu da slušam i sam. Glasam za Vuneny.
_____
- Guest
- Post n°37
Meni manje-više svejedno, ali glasam za Vuneny, samo da bi neko drugi bio tie-breaker... Uzgred budi rečeno, nemam nikakav problem ni sa privatničkim otvaranjem dva topika week after week.
- Post n°38
Jel odavde nastao Puff Diddy feat beyatcheez stil?
- Post n°40
ovo je bila baš fina ideja, pišemo o jednom albumu, mešaju se emocije i različite perspektive, minuciozne analize...
ima li šanse da se vozdigne ili da muzički klub ostane u društvu mrtvih pjesnika?
i možemo li dozvati akaio-a nekako ili se skroz povukao iz forumskog života?
kao što kaže mor na drugom topiku, ajmo neke narodnjake i evergrin, dajte vina hoću lom!
ima li šanse da se vozdigne ili da muzički klub ostane u društvu mrtvih pjesnika?
i možemo li dozvati akaio-a nekako ili se skroz povukao iz forumskog života?
kao što kaže mor na drugom topiku, ajmo neke narodnjake i evergrin, dajte vina hoću lom!