buuuurp.
razni dodaci u hrani
- Post n°26
Re: razni dodaci u hrani
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°27
Ona je uvek imala tipicno srpski humor... cak je jedno vreme drzala i relativizatorsku knjizaru.William Murderface wrote:Vidim da je Srbija na tebe uticala i po pitanju smisla za humor.
Najbolji perspic ever je bila njena fotka sa svinjskom glavom u tanjiru, zao mi sto nisam sacuvao. Srboperspic, da ne moze bolje.
- Post n°28
Mnjah™. Na internetu je velika Srpkinja, a licem u lice oličenje zapadnjačkih manira i prosvetljenog razmišljanja, što je u zbiru čini licimurkom.
_____
All of Sheridan's friends are very artistic.
- Guest
- Post n°29
The chef logo for Vegeta, Yugoslav-made spice mix, was designed by Gill Fox, artist known for his work for @DCComics and as continuity writer for Will Eisner's Spirit. He was nominated for 2 @PulitzerPrizes for his political cartoons.
— Aleksandar Brezar (@brezaleksandar) October 23, 2019
The chef also appeared on US pizza boxes. pic.twitter.com/HbCwh2lcu1
- Post n°30
Напоменуо бих, а пропао тих разних додатака, за гледатеље са јефтинијим улазницама и остале неупућене, ствар коју вам нико неће рећи а од животне је важности: прибор за јело није за јело!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°31
Guga otkrio vegetu i burek
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°32
Рода открила воду.
Јуче узели ћевапе, и још се месар хвали како годинама нису мењали рецепт. Кад је отприлике изгледало да су печени, узмемо један за узорак, преполовимо га, а оно пада киша из њега. Данас свака шуша покушава да прода воду по цени меса. Пустили смо их да се чваре мало дуже, да изађе та слана водурина.
Јуче узели ћевапе, и још се месар хвали како годинама нису мењали рецепт. Кад је отприлике изгледало да су печени, узмемо један за узорак, преполовимо га, а оно пада киша из њега. Данас свака шуша покушава да прода воду по цени меса. Пустили смо их да се чваре мало дуже, да изађе та слана водурина.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°33
Је ли некад неко видео у кафани да неко од гостију узима бочицу из карафиндла и стварно сипа из ње себи по клопи (ваљда само салати)?
_____
- Post n°34
паће wrote:Је ли некад неко видео у кафани да неко од гостију узима бочицу из карафиндла и стварно сипа из ње себи по клопи (ваљда само салати)?
Da odemo zajedno na škembe čorbu, pače ili špricer*, vidjet ćeš 1 mene kako to radim. Kašika-dvije octa obavezno ide u ta jela. Ulje sam možda dva ili tri puta u životu koristio, ocat pak puno češće.
*Špricer, miks pača i škembića. Ovih dana vrijeme je idealno za tu vrstu jedalica.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°35
fikret selimbašić wrote:паће wrote:Је ли некад неко видео у кафани да неко од гостију узима бочицу из карафиндла и стварно сипа из ње себи по клопи (ваљда само салати)?
Da odemo zajedno na škembe čorbu, pače ili špricer*, vidjet ćeš 1 mene kako to radim. Kašika-dvije octa obavezno ide u ta jela. Ulje sam možda dva ili tri puta u životu koristio, ocat pak puno češće.
*Špricer, miks pača i škembića. Ovih dana vrijeme je idealno za tu vrstu jedalica.
Ех, кратак је живот, а и џега се смањила, не могу да поједем колико сам некад могао, а и некако ми ни не треба. Учили магарца да не једе... А ето, шта бих све волео да пробам.
А то са сирћетом, то је био мој отац. Волео је кисело, а њух му је био оштећен, нека незгода са амонијаком, ваљда у тој средњој пољопривредној, па се код нас трошило сирћета ихај и фртаљ. Временом сам научио да ми се свиђа сирће, у неким умереним количинама, да не надјача остале укусе, и никако алкохолно - јабуково пре свега, може некад и винско.
_____