Nebitno za temu ali izašao i novi Hazmat Modine. Biće lepog slušanja.
moj drug metalika
- Guest
- Post n°901
Re: moj drug metalika
Nebitno za temu ali izašao i novi Hazmat Modine. Biće lepog slušanja.
- Post n°902
haha šta reći i konjski nil ladno pici metal
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°903
jok nego će indiego da mi bude saundtrek dok se planeta ruši
ps
da nema rečenica mislio bih da je hatebeak ili caninus
00:00 Hail Satan
02:46 Not Anymore!
04:12 Command Team Delta
06:20 They're Gone
09:16 The Weapon
11:12 Go To North Korea
13:47 Give Me War
ps
da nema rečenica mislio bih da je hatebeak ili caninus
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°904
Da ne stavljam na RIP topik, jer je zakasnelo.
Tek nedavno sam saznao da je još sredinom 2021, usred pandemije (ali po svemu sudeći, ne i od korone), umro Majk Hau, drugi (i meni najdrađi) pevač Metal Church-a (prvi, Dejvid Vejn, umro je još 2005.)
Baš me sjebalo kad sam to čuo. Tipična žrtve nenormalnog američkog kapitalizma, o kojem je pevao (dok su se njegove kolege bavili fantasy budalaštinama) i koji mu je na kraju došao glave.
Odgovorno tvrdim da je ovo jedan od 5 najboljih rifova u metalu ever, i sjajna, sjajna pesma o prekarnom životu muzičara.
Da ne bude samo bedak, MC izdaju novi album za dva dana, i po svemu sudeći trebalo bi da bude odličan.
Tek nedavno sam saznao da je još sredinom 2021, usred pandemije (ali po svemu sudeći, ne i od korone), umro Majk Hau, drugi (i meni najdrađi) pevač Metal Church-a (prvi, Dejvid Vejn, umro je još 2005.)
Baš me sjebalo kad sam to čuo. Tipična žrtve nenormalnog američkog kapitalizma, o kojem je pevao (dok su se njegove kolege bavili fantasy budalaštinama) i koji mu je na kraju došao glave.
Odgovorno tvrdim da je ovo jedan od 5 najboljih rifova u metalu ever, i sjajna, sjajna pesma o prekarnom životu muzičara.
Da ne bude samo bedak, MC izdaju novi album za dva dana, i po svemu sudeći trebalo bi da bude odličan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°905
+1Erős Pista wrote:jedan od 5 najboljih rifova u metalu ever
uz amandman da su i date w poverty i cowboys from hell smarisali walk this way
kgatlw otišli u ful prog treš poludit ću dok album ne izniđe
_____
- Post n°906
Evo vam
https://citymagazine.danas.rs/lifestyle/zdravlje/psihologija/ljudi-koji-slusaju-hevi-metal-razmisljaju-drugacije-i-manje-su-pod-stresom/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_content=GZkpHuWuiwM8du7Et&pv=a0999b36-78a6-4517-91e7-c64a22765aab
https://citymagazine.danas.rs/lifestyle/zdravlje/psihologija/ljudi-koji-slusaju-hevi-metal-razmisljaju-drugacije-i-manje-su-pod-stresom/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me&utm_content=GZkpHuWuiwM8du7Et&pv=a0999b36-78a6-4517-91e7-c64a22765aab
- Post n°907
Science, bitchez!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°908
zamisli tek kako je onim retkim srećnicima koji pored mjetala znaju u bubanj
vrv treba pratiti njihove opservacije pošto uvek budu 100% u pravu za razne stvari tipa žene islam izbori kovid jokić etcThis is likely due to sparse sampling, a phenomenon that is also observed in highly intelligent people: Due to more efficient brain organization in their motor areas, professional drummers need less activation to perform a task than the controls.
_____
- Post n°909
Kad je o bubnjarima - samo da preporučim memoare Stivena Morisa (Joy Division, New Order).
Lepo napisano, na drugoj sam knjizi.
Lepo napisano, na drugoj sam knjizi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°910
Gle ovo
https://n1info.rs/kultura/horor-metal-fest-u-doljevackoj-klanici-ove-godine-i-kamp-za-posetioce/
https://n1info.rs/kultura/horor-metal-fest-u-doljevackoj-klanici-ove-godine-i-kamp-za-posetioce/
- Post n°911
WOW! Sjajan tekst!
Rock Against Anything: How Metal Became So Fucking Reactionary and What to Do About It
Rock Against Anything: How Metal Became So Fucking Reactionary and What to Do About It
_____
- Post n°912
Одличан. Мада лично сматрам да је метал настао тако што су трговци из андерграунда избацили све што је сувише компликовано и тако направили хард рок, а онда избацили и све што не доприноси продаји па добили тешке метале, то још увек не значи да лоше порекло смета, жанр је створен и привукао је себи кога је већ привукао. Но, ту већ престаје музика која ме занима а почиње социологија и политика, и овај чланак ми је баш послагао коцкице. Не тек тако разбацане, него доста оних које нисам ни примећивао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°913
паће wrote:...лично сматрам да је метал настао тако што...
- Post n°914
Дебос са периком у штрикоу... и непомична ватра. Звук је сувишан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°915
Erős Pista wrote:WOW! Sjajan tekst!
Odličan (5)
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°916
Erős Pista wrote:WOW! Sjajan tekst!
Pa da. Bunch of rich, pmc maminih maza hoće da otme i džentrifikuje podkulturu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°917
E @n1srbija jel moze da prodje jedan dan a da vam neko od kvazi novinara ne puca u noge?
— Igor (@igor_0321) June 24, 2023
Orao treceg rajha, one fore stilizovano itd ne prolaze. Nemoguce da je novinar toliko neobrazovan pic.twitter.com/WpjZi3fSZn
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°918
_____
- Post n°919
Jel moze bego da nadje onog Bosanca metqlca, sto bi metalce nacista sikiricom, 'vako, 'vako, 'vako...
_____
- Post n°920
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°921
Nije direktno vezano za mjetal ali mi je i dalje super
Ovo je Ešton Kirbi, sa 20 godina najmlađi vinar u Engleskoj. Počeo je da radi za vreme korone, i već uzima nagrade za penušavce.
Ovo je Ešton Kirbi, sa 20 godina najmlađi vinar u Engleskoj. Počeo je da radi za vreme korone, i već uzima nagrade za penušavce.
- Post n°922
Otkud čoveku od 17-18 godina kapital, i pre svega znanje da se bavi proizvodnjom vina, i da za to još dobija i nagrade?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°923
Super prica! Alj kako izgleda klinac, bukvalno kao iz onih dana kad su Mejdeni pocinjali...
_____
- Post n°924
Posle švedskih i engleskih vina očekujem i sibirski šardone.
greta_se_smeška.jpg
greta_se_smeška.jpg
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°925
Летећи Полип wrote:Otkud čoveku od 17-18 godina kapital, i pre svega znanje da se bavi proizvodnjom vina, i da za to još dobija i nagrade?
Porodično znanje. Njegovi roditelji kupili su zapušteno imanje pre nekoliko godina a momak je izgleda fanatik. Teško da u tim godinama može da zna sve finese proizvodnje, ali verovatno ima dobar "nos" i dali su mu, pretpostavljam, da donosi određene odluke u vezi sa stvaranjem vina u poslednjoj fazi proizvodnje. Za tri godine može svašta da se nauči. Mislim možda je i samo maskota ali opredeljujem se da verujem da nije, ne bi bio ni prvi ni jedini koji je poludeo u vinogradu.