moj drug metalika
- Post n°551
Re: moj drug metalika
To je to. Terminalna faza džentrifikacije. Krajnje je vreme da neka osoba sa autoritetom istupi i proglasi žanr mrtvim. Kao latinski što je mrtav jezik.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°552
Летећи Полип wrote:To je to. Terminalna faza džentrifikacije. Krajnje je vreme da neka osoba sa autoritetom istupi i proglasi žanr mrtvim. Kao latinski što je mrtav jezik.
Hevi metal žanr je mrtav, kao što je i latinski mrtav jezik
Ma jok mrtav, bar u pojedinim dijelovima svijeta. Gledam "Svijet Hevi metala", Indija, Tajvan, Brazil, Kenija. Praše bendovi samo tako, uglavnom najtvrđe podžanrove. Dobro posjećene svirke, kožnjaci i gornjaci, kaiševi sa nitnama, duge kose... Sve podsjeća na kraj osamdesetih i početak devedestih u Evropi i USA.
Kakvih svirki i bendova ima u 1 Manausu npr.
Ili na Tajvanu.
Kenija, fanovi AC/DC i Ramonesa.
Preporuka za filmić, ko naleti neka pogleda.
Završava u Turskoj, najveće face na festivalu povodom stogodišnjice bitke na Čanakale bio je iranski bend Master of Persia.
Plus neki Izraelci, dosta zajebani, žele da obnove Mesoptamiju.
- Post n°555
Thrash or Die: Director Adam Dubin Talks New Documentary “Murder in the Front Row”
By Brian O'Neill 4 days ago
The definitive book on the formative years of Bay Area thrash is now a documentary -- as director Adam Dubin describes, “[this is] not a Metallica movie, it's a movie with Metallica in it." Screening dates and our extensive interview are inside.
Read More: Brian O’Neill - Invisible Oranges - The Metal Blog | http://www.invisibleoranges.com/author/brianoneill/?trackback=tsmclip
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°557
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°558
I have moved on from this climate thing... From now on I will be doing death metal only!! https://t.co/mYqXxFuE77
— Greta Thunberg (@GretaThunberg) September 28, 2019
_____
- Post n°561
citam nesto vezano za borghesa o baroku, gde borghes za isti kaze "that style which deliberately exhausts - or tries to exhaust - its own possibilities and borders upon its own caricature".. i padne mi napamet - pa to je bukvalno definicija blek metala, fazon ne moze preciznije od toga: red genijalnosti, red smehotresa, uncanniness kao takav.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°564
Остављају срушене зидине у потрази за сјајем драгуља
Све што је тамо остало горчина је преваре
И после кажу метал нема везе са реалношћу....
- Post n°567
Genijalnost
_____
- Post n°568
Samo za ljubitelje pravih vrednosti: Berlin ce opet biti nas
- Post n°575
Genijalno!
_____