FK Crvena zvezda
- Post n°176
Re: FK Crvena zvezda
Vidim i da Miodrag Božović traži "dopunsku selekciju", treba mu valjda još 10-12 igrača...
- Post n°177
Dzaja kaze da je Zvezdin problem to sto su imali isti broj igraca kao Ludogorec. Jbg, maler
- Ludogorec je bio bolji i zasluženo ide dalje. Imali smo prilike možda i za prolaz dalje, ali da je ostalo 11 prema 10 na terenu. Usledilo je isključenje Kange, koje mi je potpuno nerazumljivo - rekao je Džajić za Sportski žurnal.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°178
Meni je potpuno nejasno šta to FKCZ strateški želi. Imaju dobar skauting pa će nekog od ovih silnih stranaca napraviti na Nemanju Vidića i prodati za velike pare? Ili od naših klinaca nema ništa pošto odlaze sa 18 godina pa je to jedina mogućnost?
- Post n°179
beatakeshi wrote:šta to FKCZ strateški želi
FKCZ, baš kao i svi ostali fudbalski klubovi na ovim prostorima, uz moooožda pokoji izuzetak, vode likovi koji nisu sigurni šta ih čeka za 3 ili 6 meseci, koji uvek imaju spakovane kofere i sve ambicije su im da završe što više ovakvih ili onakvih privatnih kombinacija u i oko kluba. Kakvo crno strateško razmišljanje, niko ne razmišlja u zvezdi ili Partizanu na duže od par meseci. I to traje već toliko godina.
- Post n°180
Kao ti prije par godina kad si se rugao što je ove izbacilo nešto što se zove Ludogorec? Jel se sjećaš toga, what goes around comes around?Kondo wrote:dosta se cudno radujes, mogao bi malo ipak da se potrudis
Ukratko bugarski najamnici bolje utrenirani od srpskih. Među potonjima ima kvalitete, ali uigrani su kao bašibozuk.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°181
eto kad lepo nisu sami hteli dostojanstveno da odu u stecaj i likvidaciju, sad ce se ugasiti bolno gubeci od predstavnika malte farskih ostrva i andore, istovremeno gazeci metalce lucane i ostalu filijalboraniju. tuzan kraj nekada sportskog kluba.
lepo reko sinoc i grof iz cecenije, nije to onaj klub od ranije, bas tako, klub a ne ekipa.
lepo reko sinoc i grof iz cecenije, nije to onaj klub od ranije, bas tako, klub a ne ekipa.
- Post n°182
otto katz wrote:Kao ti prije par godina kad si se rugao što je ove izbacilo nešto što se zove Ludogorec? Jel se sjećaš toga, what goes around comes around?Kondo wrote:dosta se cudno radujes, mogao bi malo ipak da se potrudis
Ukratko bugarski najamnici bolje utrenirani od srpskih. Među potonjima ima kvalitete, ali uigrani su kao bašibozuk.
i tu smo bili avangarda!
- Post n°183
ali vas ludogorec<<<<<<<< nas ludogorec
@otto
covece i ti bi morao imati nobela sa tom memorijom, ja se toga uopste ne secam....
@otto
covece i ti bi morao imati nobela sa tom memorijom, ja se toga uopste ne secam....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°184
Vidim, i ovde muk kao na severu tokom cele utakmice kada protivnik da gol u prvih 10 minuta...
- Guest
- Post n°185
odlicno su prosli, u nekim momentima dok sam gledao snimke bilo mi zao i njih i filijalice novosadske
- Post n°186
Prošli su sjajno, Sasuolo 10 komada da je dao niti bi bilo nezasluženo, niti bi i u toj varijanti zvezda mogla da se žali na rezultat jer su im mogli dati barem 15 golova.
- Post n°187
Zato ce biti odmorniji u ligi kad budu ponovo vijali rekord u broju vezanih pobeda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°188
Šta će sad sa tim silnim strancima? Odjednom će nestati plata i počeće presing za praštanje dugova
- Guest
- Post n°189
Filipenko wrote:Prošli su sjajno, Sasuolo 10 komada da je dao niti bi bilo nezasluženo, niti bi i u toj varijanti zvezda mogla da se žali na rezultat jer su im mogli dati barem 15 golova.
a sasolo skup igraca iz serije b i veterana iz pjacence, vicence i slicnih bivsih a serijasa. prosek godina 38.
kapetane, mislim da novodovedeni igraci nisu jos videli zute banke, no zato ce u narednih 10ak godina da sevaju nove tuzbe.
- Post n°190
Vec vidim iduce godinte problem s licenciranjem jer zli fudbaleri kojima czv nije u srcu tuze klub.
- Guest
- Post n°191
pa evo prosli mesec je zvezdu tuzio izvesni ratkovic za lovu koju mu duguju otprilike iz 90ih. doduse ne znam kako to u fudbalu ide, da li ima zastare prava potrazivanja ili tako nesto sl.
- Guest
- Post n°192
e da se dese neke žestoke tužbe i da unište czv, partizan i vojvodinu
možda bi nekad nešto i bilo od fudbala
možda bi nekad nešto i bilo od fudbala
- Guest
- Post n°193
pa zbog prekrsaja koje nasi klubovi cine, klubovi po evropi (odavno ne samo u izvornoj eu) se gase, ne prebacuju u nize lige, vec bukvalno gase.
- Post n°194
diktotar wrote:
kapetane, mislim da novodovedeni igraci nisu jos videli zute banke, no zato ce u narednih 10ak godina da sevaju nove tuzbe.
Da, u nekom intervjuu su i Terza i Grok Božović pričali "nije u redu da pišete kao da su ovi igrači skupo plaćeni, niko od njih nije još uvek dobio nijednu platu, već vole zvezdu i poštuju klub i situaciju". Mislim, oni se time hvale. Jebiga.
- Post n°195
SRAMOTNO Trener Zvezde nazvao urednika "Blica" govedom
Nisam nužno protiv Groka Božovića u ovoj instanci...
Nisam nužno protiv Groka Božovića u ovoj instanci...
- Post n°196
Последњих година не пратим моного фудбал,али док сам пратио не сећам се да је овај сасуло постојао.Јесу ли се они некада звали другачије па сада променили име.
Мада видим да им је мапеи спонзор богами то је баш озбиљна фирма.
Мада видим да им је мапеи спонзор богами то је баш озбиљна фирма.
- Post n°197
Ma jok, to je ekipa koja je prošle godine ušla u prvu ligu i odmah bila 6. pa izborila plasman u Ligu Uefa. Postojali su, samo su bili mali klub, iz malog mesta koje može celo da stane na Dubokog Rajka.
- Post n°198
И одма нас олупали.
Леб ти јебем какви смо немачи појма.
Леб ти јебем какви смо немачи појма.
- Post n°199
Oteto prokleto.
Jednog dana će nam ove pokradene i nameštene titule biti vraćene kada budemo redovnom sudu tužili Kokezin savez, MMW Šajber lives!
Jednog dana će nam ove pokradene i nameštene titule biti vraćene kada budemo redovnom sudu tužili Kokezin savez, MMW Šajber lives!
- Post n°200
Никада нећу разумети земљу у којој имамо шампионе у скоро свим спортовима осим у фудбалу а сви се ложе на фудбал.