Naravno da opet nije rečeno koje brašno, kog proizvođača. Obratite pažnju na prvo koje bude na akciji. Trovači.🤬 pic.twitter.com/NUA5DKor6K
— Dragan Dragan (@mojejemoremojje) July 2, 2024
Garijeva septička jama
- Post n°176
Re: Garijeva septička jama
- Post n°177
Narodni poslanik @VladPajic veslao je 130 kilometara kako bi mapirao svaku divlju deponiju od Kraljeva do Kruševca.
— Slobodni građani (@pokretslobodnih) July 3, 2024
Najstrašnija situacija na koju smo naišli je zapaljena deponija između Stubla i Medveđe koja je gorela 10 sati a nakon toga se obrušila u Zapadnu Moravu. To su… pic.twitter.com/MXzxLIZyVM
- Post n°178
postoji fora da se to reši ali je nepopularna jer je bivanje svinjom 1 narodni običaj
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°179
ovako će da bude sve dok se ne iskoreni tzv kultura tzv nenasilnih tzv demonstracija
Bebac: Na plus 40 stepeni pojedina porodilišta u Srbiji kao rerne, to je sramota za celu zemlju
Trenutne temperature u Srbiji dostižu paklenih 40 stepeni, a pojedina porodilišta u Srbiji pretvorila su se u "rerne" u kojima trenutno borave porodilje, novorođenčad i medicinsko osoblje.
_____
- Post n°180
rano je pa me mrzi da otvaram topik blitvina septička jama
Iako je teško definitivno odrediti koja zemlja je imala najvišu stopu prekršaja zbog različitih metoda otkrivanja supstanci, ROADOL izveštaj navodi sledeće podatke.
Hrvatska je zabeležila najveći procenat prekršaja – 683 vozača pod uticajem od 17.670 proverenih vozača (3,87%), dok su sledeće bile Slovenija (3,55%) i Srbija (2,78%). Na pozitivnom kraju su Litvanija (0,31%), Švedska (0,35%) i Slovačka (0,42%). Još jedan zanimljiv nalaz je da u Nemačkoj stopa prekršaja zbog droga (1.185 prekršilaca) skoro dostigla stopu prekršaja zbog alkohola (1.385 prekršilaca), naovodi ROADPOL u izveštaju.
_____
- Post n°182
u CG je sasvim sigurno najveća
- Post n°183
forcimi i investimeve turistike me gentrifikimin e kopaonikut
Stoka u štali u sred planine, a nepoželjna. Postoji i to. U Srbiji. Na Kopaoniku. Dušanu Igroviću, komunalna inspekcija naložila da iz bačije na Kopaoniku "izbaci" stoku, da u roku od 30 dana ukloni dve krave i dva teleta, jer se nalazi u Turističkom centru Kopaonika u kojem je držanje domaćih životinja zabranjeno.
„Inspekotor je došao i drao se na mene. Bila sam sama. Zvala sam muža da dođe jer nisam imala kud. Napao me da se iselimo. Kaže da nas je tužio investitor jer hoće da pravi hotel. I ne može da proda apartmane od nas“, priča Milijanka Igrović.
_____
- Post n°184
Mora tako, kako inače da spasimo Nemačku od recesije
- Post n°185
Informer wrote:UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Poznatom beogradskom hirurgu odsečen prst u tuči na Trgu Republike!
Beogradski hirurg S.P. povređen je u tuči koja se dogodila u restoranu brze hrane na Trgu Republike.
Svemu je prethodila rasprava između momaka koji su bili u društvu S.P, kao i samog hirurga i zaposlenog u fastfudu.
Tom prilikom, S.P. je ostao bez palca na ruci, nakon čega je napustio lokal i potražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Ljudima se iseku palci...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°187
auh, doviđenja karijero
wtf
wtf
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°189
Btw, u vestima su stavili inicijale a u tagovima ime
tuča
srđan prodaović
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
ovaj?
https://prodanovicdr.rs/o-nama/
https://prodanovicdr.rs/o-nama/
- Post n°191
Mislim da je vrlo malo verovatno da su hirurgu slučajno u tuči isekli palac. Ovo zvuči kao neka mafijaška opomena ili odmazda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°192
Erős Pista wrote:Mislim da je vrlo malo verovatno da su hirurgu slučajno u tuči isekli palac. Ovo zvuči kao neka mafijaška opomena ili odmazda.
„Е сам реко да нећу да ми месо буде хируршки прецизно исечено, то мора да буде онако песнички... долази овамо да ти покажем како!“
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°194
Erős Pista wrote:Mislim da je vrlo malo verovatno da su hirurgu slučajno u tuči isekli palac. Ovo zvuči kao neka mafijaška opomena ili odmazda.
Ima snimak na Informeru. Napali su radnika, poceli su da ga tuku preko sanka a on je uzeo noz i mlatarao njime da bi se odbranio
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°196
Sa ortacima. Malo da se razradi i eto scene za Bure baruta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°197
nakoksani degenerici