Patriote srpske
- Post n°202
Re: Patriote srpske
Bezidejni splačinar bio i ostao
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°203
Trebalo bi ga ohrabrivati da nastavi ovako. Voleo bih da vidim kako bi izgledala Nemanjiceva snicla.
Jos da se napravi miks Dereticevih pisanija i Boskiceve kujne
Jos da se napravi miks Dereticevih pisanija i Boskiceve kujne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°204
Prestrogi ste, Karađorđeva šnicla je panirana i pržena, što sasvim OK. jer je Karađorđe svoje egzil godine provodio i na austrijskom teritoriju, a pohovanje je ionako njemačka podvala. Za vakta Obrenovića, glavni izvozni adut Srbije bile su svinje, Boško je to fino povezao i sasvim je u redu da Obrenovića šnicla bude komad mesa obložen slaninom
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°205
fikret selimbašić wrote:Prestrogi ste, Karađorđeva šnicla je panirana i pržena, što sasvim OK. jer je Karađorđe svoje egzil godine provodio i na austrijskom teritoriju, a pohovanje je ionako njemačka podvala. Za vakta Obrenovića, glavni izvozni adut Srbije bile su svinje, Boško je to fino povezao i sasvim je u redu da Obrenovića šnicla bude komad mesa obložen slaninom
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°206
Srecom, Boskic nije na nasoj strani. Zamisli partizansku sniclu - komad mesa izmedju dve kore drveta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°207
Kriška jabuke u hrastovoj kori.
Nego jel se sećate kako smo dramili o Dverima kako rastu kao kvasac i klerikalizuju Srbiju lol.
Nego jel se sećate kako smo dramili o Dverima kako rastu kao kvasac i klerikalizuju Srbiju lol.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°208
Da. Sta ce biti ako oni uzmu vlast
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°209
Lol.
Ali ima neceg posebno jadnog kad nakon karijere u takvoj stranci, koja svaki da izdaje saopstenja kako Srbija nestaje, kako je samo pitanje trenutka kad ce sve Srbe da podvrgnu novom genocidu, itd, odjednom predje na ovo ugostiteljsko tralalala - izvolte na sniclu! Zivot je lep!
Ali ima neceg posebno jadnog kad nakon karijere u takvoj stranci, koja svaki da izdaje saopstenja kako Srbija nestaje, kako je samo pitanje trenutka kad ce sve Srbe da podvrgnu novom genocidu, itd, odjednom predje na ovo ugostiteljsko tralalala - izvolte na sniclu! Zivot je lep!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°210
Mozda sam ogladneo , ali meni ovo uopste ne izgleda lose.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°211
Bogami, jeste vreme za veceru.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°212
Izgleda mi pre svega previše kalorično, ali nisam sad gladan i ne jede mi se meso umotano u meso posluženo uz krompirčinu zalivenu sirom. Biće dana kada će mi to izgledati bolje.
Svakako planiram da svratim tamo, kurioziteta radi. Pošto je to u Atenici staviću novčanik u gaće mada ni tamo neće biti sasvim siguran.
Svakako planiram da svratim tamo, kurioziteta radi. Pošto je to u Atenici staviću novčanik u gaće mada ni tamo neće biti sasvim siguran.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°213
Zvucacu kao neki libekovac ali meni je drago kad ljudi pocnu da rade pa makar to bilo i u 40tim. I dalje Bosko postuje po twiteru standardno ali prosto njegovo biracko telo je otislo kod nestorovica i tu nema nista sta on moze da uradi, eventualno kao neki prilepak necega za 15 godina kad se bude formirala neka prva postSNS vlada.
- Post n°214
Kao šef sale u skupštinskom restoranu
- Post n°215
rujofil wrote:Zvucacu kao neki libekovac ali meni je drago kad ljudi pocnu da rade pa makar to bilo i u 40tim. I dalje Bosko postuje po twiteru standardno ali prosto njegovo biracko telo je otislo kod nestorovica i tu nema nista sta on moze da uradi, eventualno kao neki prilepak necega za 15 godina kad se bude formirala neka prva postSNS vlada.
Рујфиле, црни, како се на руском каже „and there's nothing he can do“? Ја бих овде, без мешања великих сила, рекао „и не може он ту ништа“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°217
Ето, не може и готово.
Е сам га реко, а?
Е сам га реко, а?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°219
_____
- Post n°220
This video, recorded at a traditional Serbian celebration, is an example of the vile and inhumane ideologies still omnipresent in Serbia. They glorify violence and genocide and praise new wars and genocides, which have already claimed the lives of tens of thousands of innocent… pic.twitter.com/QdeNqXdMnM
— Winston Dutt (@DuttWinston) September 18, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°221
zar ovo nije bar 5 godina staro ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°222
Moguce, sad prvi put vidim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°223
Да сам мушко и за војску, поручила бих овој лажној држави да ми се напуши курца заједно са керамичарем, вулинима и жвалавом пичком издајничком на челу. Ова токсична јама није вредна 2 месеца жртвовања а о ризиковању живота да не причамо.
— Ана Драговић (@dragoviceva) September 23, 2024