MI najsmešniji pokret u istoriji pokreta koji ne postoji pic.twitter.com/7iAQ97CcXr
— Vulinizacija (@vulinizacija) February 25, 2024
Cirkus Nestorado
- Post n°101
Re: Cirkus Nestorado
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°102
Sve je LOL, ali na kraju ih utepaše s ovo Pančevo
- Post n°104
Nestorović opstaje kao faktor pre svega jer nekim ljudima ne vredi ni crtati. Doktor je bućkalo za somove i ko se (opet) upeca, taj je stvarno som koji zaobilaznim putem glasa za režim. https://t.co/9mCOYCT8Aw
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) March 28, 2024
- Post n°105
https://www.danas.rs/vesti/politika/profesor-ratko-ristic-pristupio-pokretu-mi-snaga-naroda/Profesor Ratko Ristić objavio je na tribini koju je večeras održao pokret „Mi snaga naroda“ povodom predstojećih izbora, da je zvanično pristupio ovom pokretu.
Ristić je na decembarskim izborima bio kandidat koalicione liste Dveri i Zavetnika za gradonačelnika Beograda.
https://www.euronews.rs/srbija/politika/118891/nestorovic-pokret-se-od-danas-zove-mi-snaga-naroda-u-beogradu-imamo-podrsku-devet-odsto-biraca/vestDoktor Branimir Nestorović saopštio je da se pokret koji predvodi od danas zove "Mi - Snaga naroda" i da prema poslednjim istraživanjima u Beogradu ima podršku skoro devet odsto birača.
Nestorović je na tribini u Opštini Vračar rekao da se čekalo novo ime pokreta kako bi se krenulo sa aktivnostima.
"Imamo taj novac iz budžeta, 8,1 milion dinara mesečno. Projekcije su da možemo do 12 odsto glasova, odnosno do 15 odbornika, pa bismo u Beogradu bili ozbiljna stranka, odmah iza SNS", predvideo je Nestorović.
"Ovo što smo imali izdajnika, oni su sami otpali, znate priču o Jerkoviću i o ova druga dva otpadnika među odbornicima", rekao je on, aludirajuci na grupu odbornika i poslanika, predvođenu Brankom Pavlovićem, koji su se odvojili.
"U slučaju da dobijemo 15 odbornika, možemo da tražimo sve što hoćemo, a pristalica sam da manjinski upravljamo gradom", najavio je Nestorović.
- Post n°106
И данас је убедљиво најјача странка после СНС, самостално посматрано.
- Post n°107
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°108
- Post n°109
Del Cap wrote:Nadam se da će da uzme što više i da koalira sa Vučićem u gradu, taman svi na jednom mestu. Nema sive zone i vrdanja.
И овако изиграва коалу.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°110
Бели није никад крио да се зајебава. Овај мисли о себи све најбоље.паће wrote:Бели 2.0.
- Post n°111
No Country wrote:Бели није никад крио да се зајебава. Овај мисли о себи све најбоље.паће wrote:Бели 2.0.
Да, иначе би био 1.1. Нови квалитет.
_____
- Post n°112
ficfiric wrote:1 vrhMI najsmešniji pokret u istoriji pokreta koji ne postoji pic.twitter.com/7iAQ97CcXr
— Vulinizacija (@vulinizacija) February 25, 2024
- Post n°113
Politička scena Srbije.
— ???????????????????????? (@Fermantwiit) April 3, 2024
::::::::::::::
Usrala mu se Žaklina u život,
svojim pitanjem.
::::::::::::::
Sa osmehom je to dočekao. pic.twitter.com/LVNZXpyLp3
- Post n°114
https://nova.rs/vesti/politika/nestorovic-predstavio-svog-kandidata-za-gradonacelnika/Pokret „Mi snaga naroda“, izaći će na beogradske izbore sa listom pod nazivom "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović", objavio je poslanik Borislav Antonijević.
Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije najavljeno je da će Borislav Antonijević biti kandidat za gradonačelnika Beograda.
Antonijeviću ovo nije prvi put da se kandiduje za gradonačelnika Beograda. Prethodno je to urado 2022. godine ispred liste Patriotskog bloka, koji su činili Dveri i Nestorovićev pokret.
Borislav Antonijević je specijalista ginekologije i akušerstva u GAK „Narodni front“.
Dr Borislav Antonijevic je svojevremeno bio admin Viber grupe o Ivermectinu kao leku protiv korone, u kojoj je 4-oro doktora savetovalo ljude da uzimaju taj lek i dozirali im ga šablonski, a kad su se javljali ljudi sa belom stolicom (otkazala jetra), bežali su iz grupe https://t.co/lttLkliq9E
— PRODAVAČICA U APOTECI (@StevanTrajkovic) September 2, 2022
Borislav Antonijević iz Dveri i ginekolog u GAK “Narodni front”. Branitelj porodičnih vrednosti koji LGBT ljude naziva bolesnim.
— Alexis Plastic VanderCunt (@AlexisPlastic_) September 2, 2022
Lagao da u kovid bolnicama u Americi leže isključivo vakcinisani pacijenti, te da se od vakcine umire.
Optužen da je vređao trudnu pacijentkinju. pic.twitter.com/hf07k6kHXG
- Post n°115
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°116
Uncle Baby Billy wrote:ko su sad ovi
Амебе. Засад су савладали размножавање деобом.
_____
- Post n°117
— ZEKKI (@ZekiPejic) June 16, 2024
“Svaki pacijent u Toponici je normalniji od Nestorovica”
Velja je kralj.pic.twitter.com/eiwStbJ617
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°120
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°121
Бранимиру Несторовићу неколико окупљених узвикивало на протесту у Лозници :
— мачјислуга (@macjisluga) June 28, 2024
- Продао си Београд!
- Продао си Србију! pic.twitter.com/jYuuX5NPC8
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
režimska Sreća što domoljubi ne prelaze iq89 pa će provaliti sva buduća