Šabac
- Post n°601
Re: Šabac
Moguce da je to ona ekipa sa obrnutim transparentom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°602
Evo, opet pominje najzajebanije ljude, proterivanje, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°603
"...da ga pljunemo za svaki dan koji smo proveli pljackajuci nas..."
- Post n°606
Filipenko wrote:"...da ga pljunemo za svaki dan koji smo proveli pljackajuci nas..."
autobanditizam
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
Natrcao na fotku. Kad je onaj krug nabijen na trg? Sto su ga nabijali? Da li je trg uspeo da sastavi 10 godina u ovom obliku kao na slici?
Hotel je uradjen 1974. (moji su ziveli u jednoj od zgrada sto su srusene da bi hotel imao izlaz na Karadjordjevu, pa zato znam godinu kad je to sruseno) a ja se ne secam ovakvog trga.
Hotel je uradjen 1974. (moji su ziveli u jednoj od zgrada sto su srusene da bi hotel imao izlaz na Karadjordjevu, pa zato znam godinu kad je to sruseno) a ja se ne secam ovakvog trga.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°608
Ne sećam se ni ja, u životu nisam video tako popločan trg. Majka je radni vek provela u sudu pored, ja pamtim samo one obične betonske ploče.
edit: mislim na "donji" deo trga, ne na "terasu" hotela.
edit: mislim na "donji" deo trga, ne na "terasu" hotela.
- Post n°609
E jbg, nadao sam se da ce onaj konkurs za spomenik Jevremu od pre desetak godina ostati zaboravljen i da nece biti realizovan, ali jbg, ipak se radi
Ajd sto je sranje, nego je i prevelik
Ajd sto je sranje, nego je i prevelik
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°611
Kad je raspisivan konkurs, bilo je da ce biti pred domom jna. Pretpostavljam da ide na kruzni tok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°612
Evo, nasao sam slike iz 2009. http://www.sirmium.org/konkurs/arhiva/index.php tu su i ostali predlozi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°613
aha, thx
šta znam, nisam načelno protivan. šteta što nije pobedio onaj u fijakeru
- Post n°615
Ma, nisam ja protiv spomenika Jevremu. Da se ja pitam, postavio bih na travnjak ispred opstine u prirodnoj velicini. Tu je i ziveo, tu je i najbolje mesto. Ovo mi je kao Dzabadaja Springfild
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°616
da, ono mesto nije za spomenik tog tipa. bolje ništa, ili nešto monumentalnijetm
- Post n°617
Evo i rendera, bice na kruznom toku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°618
Gargantua wrote:aha, thx
Бољи Божо Терзић
Али у начелу, велика већина решења су одлична. Баш ме пријатно изненадило.
Чак и десетопласирани шије боље Туђманове статуе.
- Post n°619
Tudjmanovi spomenici su komedija, nije neki uspeh biti bolji od toga
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°620
Err, šta?
Ovaj grad ne prestaje da kida! Na listu šabačkih znamenitosti od danas velikim slovima upisujemo Pomoćnicu Gradonačelnika zaduženu za mlade! @MarijaRatkovic - najbolja vest u poznatom univerzumu! Toliko sam srećna i ponosna i toliko se radujem novim saradnjama!
— Minja Bogavac (@MinjaDMS) December 16, 2019
- Post n°621
Postala je savetnica Zelenovicu Disi ce biti odusevljen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°622
buahahaha
je l mlada? jeste
je l obrazovana? jeste
je l poznata? jeste
gde je problem?
(mada, ja sam mislila da se neće svrstavati, mnogo je pazila da se ne zameri nikom,
jer gura onu akciju oko hpv vakcina i sa svojom ngo biopolis da planira neku saradnju sa min. zdravlja, ali svet je pun iznenađenja, ili ona možda nešto zna što mi ne znamo.)
je l mlada? jeste
je l obrazovana? jeste
je l poznata? jeste
gde je problem?
(mada, ja sam mislila da se neće svrstavati, mnogo je pazila da se ne zameri nikom,
jer gura onu akciju oko hpv vakcina i sa svojom ngo biopolis da planira neku saradnju sa min. zdravlja, ali svet je pun iznenađenja, ili ona možda nešto zna što mi ne znamo.)
- Post n°623
Samo kratko da se osvrnem na priložene predloge - Miodrag Živković je sam sebi najveći spomenik. Da je slučajm rođen krajem XIX v. bio bi najveći među italijanskim futuristima a danas svojim rešenjima neumoljivo sprovodi lični revizionizam izražajnih dostiguća.
Jedna uporedna izložba Tuđmanovih najboljih skulptura i lokalnih kamenorezaca otkrila bi svu bedu rusofilskih akademija u nas.
Jedna uporedna izložba Tuđmanovih najboljih skulptura i lokalnih kamenorezaca otkrila bi svu bedu rusofilskih akademija u nas.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°624
plachkica wrote:ili ona možda nešto zna što mi ne znamo.
Ne mogu da verujem da Zoo jos nije uskocio
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°625
Ne moze da bude mlada sa 36 godina, ali to nije ni bitno za funkciju, osim u toj aktivistickoj ideologijiplachkica wrote:buahahaha
je l mlada? jeste
je l obrazovana? jeste
je l poznata? jeste
gde je problem?
Prosto kida obrazovanost https://www.academia.edu/801322/Arhitektura_rata_u_filmu_Brutalnost_u_kamenu_Aleksandra_Klugea
eto, poznata na tnjiteru u aktivistickim krugovima, ako je poznatost kvalifikacija, dajte baku praseta na tu funkciju u Beogradu
Da ne zaboravimo uspesnost projekta pod imenom Vice Srbija
Od mene puna podrska, ona je za razliku od slicnog primera, Fagelja, na nekoj progresivnoj lini i to bi bilo to od razlika.
Sa druge strane i hitler je postavljao poremecene ,psihicki nestabilne osobe, ogranicenih intelektualnih i ostalih kapaciteta na mesta svojih savetnika, i kome je sta falilo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete