Šabac
- Post n°501
Re: Šabac
Jeste u pitanju sport kojim se bavi sacica klubova u svetu ali lepo je videti kada drzavni projekti izvise
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°502
U novogodisnjem programu SNS-ove televizije, gostovao je pop Voja i pricao je o projektu na Ceru (2:10:10) "Vucic je pokrovitelj projekta", "Cer je politicki zabranjena planina", "Selakovic vodi projekat", "Cer je zasticeno podrucje i treba ga zastiti od nerada, nereda i lopovluka"...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°503
Најбоље да ће поп да га зашти...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°504
Blic wrote:HOROR U ŠAPCU Obdukcija potvrdila da su Dragana ubili GLADNI PSI i otkinuli mu glavu
Obdukcija je pokazala da su Dragana Paunovića iz Šapca ubili gladni psi, a zatim raskomadali njegovo telo.
Obezglavljeno telo Dragana Paunovića (57) pronašle su komšije u dvorištu njegove kuće u Šapcu u naselju Čavić.
Pretpostavlja se da je nesrećni čovek pao između dva parkirana automobila a da ga je obezglavio njegov pas. Komšije koje su zatekli iz gore navedenog lista, negiraju da se radi o "dva staforda" kako su preneli mediji, već jedan pas mešanac o kojem se Paunović brinuo. Obdukcijom je utvrđeno da su upravo ovi psi ubili i raskomadali nesrećnog čoveka, otkinuli mu i oglodali glavu.
Kako saznaje "Alo", Dragan Paunović zvani Paun je živeo sam, a komšije kažu da se bavio popravkom automobila i motora.
- Pomagao je svima, pozajmljivao alat, nemam ni jednu ružnu reč da kažem za njega. Strašno. Znam da je imao zdravstvenih problema, da se lečio, ali sam mislio da je to iza njega - priča jedan od brojnih komšija koji su se okupili ispred Draganove kuće posle dolaska policje.
Kako je ranije pisao "Blic", Dragan je živeo sam u kući jer ga je žena napustila a nedavno mu je umrla i majka. Prema navodima komšija, sin ga je retko posećivao. Kako pričaju komšije, niko nije smeo da uđe u dvorište zbog staforda tako da su o njemu malo znali.
Glas Podrinja wrote:Човек на Чавићу умро природном смрћу
Обдукција 56-огодишњег Драгана Пауновића, чије је тело синоћ пронађено у улици Арчибалда Рајса на Чавићу показала је да смрт није наступила насилно. Повреде на телу су нанели пси, али након смрти. Незванично сазнајемо да је Пауновић дуже време био тешко болестан.
Како је човек пао између два аута постоји могућност да је дошло до повреде и да су пси нањушили крв па због тога гризли тело, а могуће је и да су покушавали да помогну власнику. Непроверени сензационалистички написи који су се појавили синоћ само су узнемирили јавност.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°505
Nisam znao njega ali njegovu pokojnu majku jesam, relativno dobro. Nek počiva u miru a govna toaletoidna nek crknu.
- Post n°506
Gargantua wrote:govna toaletoidna nek crknu.
+1000
Sina mojih kumova su tako proglasili narko dilerom.
Treba beleziti te novinare. Prvu vest u Blicu je pisala Mira Cvoric, nisam uspeo da provalim ko je autor ove druge vesti u Blicu koju sam preneo a sto se tice ovog u vezi sina mojih kumova - tu laz je pustila Aleksandra Delic.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°507
https://www.google.rs/maps/@44.7474223,19.6761037,3a,42.5y,126.26h,84.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1swm8_XprNJDCJgA6Bb6-cXA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
Je li ovo on i jesu li ovo ta dva psa zbog kojih "niko nije smeo da udje u dvoriste"?
Je li ovo on i jesu li ovo ta dva psa zbog kojih "niko nije smeo da udje u dvoriste"?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°509
e gargantua dobrodosao. bas sam se zabrinuo gde si! hajmo na kafu negde posle srpske nove.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°510
Djes, ba, Gargantua!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°513
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°515
Mislim da je ovo dodatni/montažni rezrvoar za gorivo, ponekad ih odbacujju u letu pa ih ljudi i pronalaze. Kad su vas bombardovali najčešće su ih odbacivali u more ali neki su padali i na kopno.
- Post n°516
fikret selimbašić wrote:Mislim da je ovo dodatni/montažni rezrvoar za gorivo, ponekad ih odbacujju u letu pa ih ljudi i pronalaze. Kad su vas bombardovali najčešće su ih odbacivali u more ali neki su padali i na kopno.
На Зрењанин није пала ниједна бомба, али је пао један такав резервоар, и то баш на бензинску пумпу. Није напуњен пошто се возач није појавио да плати.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°517
Преминуо Слободан Пеладић
Јуче је у 57. години преминуо Слободан Пеладић, сликар, вајар и мултимедијални уметник. Рођен је у Шапцу 8. фебруара 1962. године, где је завршио основну и средњу школу. Сликарство је дипломирао на Академији уметности Универзитета у Новом Саду.
Оснивач је Независне уметничке асоцијације „Колектив“. Излагао је на бројним самосталним и колективним изложбама у земљи и иностранству и освојио је многе награде и признања. Од 1994. до 2000. године радио је као професор у Школи за уметничке занате у Шапцу.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°518
Prosle nedelje je na Misaru izbio pozar u Kemisu http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/3409951/pozar-u-sabackoj-fabrici.html
Nakon toga su poceli protesti gradjan koji traze zatvaranje firme. Odrzana su vec tri protesta
Nakon toga su poceli protesti gradjan koji traze zatvaranje firme. Odrzana su vec tri protesta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°519
ovi izgleda ne odustaju
https://www.ekapija.com/real-estate/2329833/KZIN-PR/cer-dobija-memorijalni-kompleks-sa-muzejom-dokumentacionim-i-edukativnim-centrom-apart-hotelom
https://www.ekapija.com/real-estate/2329833/KZIN-PR/cer-dobija-memorijalni-kompleks-sa-muzejom-dokumentacionim-i-edukativnim-centrom-apart-hotelom
- Post n°521
Ovi sto su zidali Promenadu u Novom Sadu, dolaze da zidaju ritejl park
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°523
Šabačke Vesti
7 ч. ·
Sportska hala "Zorka", kako saznajemo prema nezvaničnim imformacijama, u toku dana je "zapečaćena", odnosno izvršitelji su u ime AIK banke iz Beograda, zatvorili Halu, zamenili brave, a kao razlog, prema nezvaničnim podacima, navode se dugovi usled kredita.
Neki od sportista i klubova koji su koristili ovaj sportski objekat naveli su da nije bilo najave o nečemu sličnom, te su u prostorijama ostali uređaji i sportska oprema koju su koristili u svakodnevnom radu.
Kako bi preuzeli iste, moraju dostaviti overena vlasnička dokumenta, odnosno dokaze o vlasništvu.
Hala će biti zaključana do daljnjeg.
Autor teksta: Glas Podrinja
7 ч. ·
Sportska hala "Zorka", kako saznajemo prema nezvaničnim imformacijama, u toku dana je "zapečaćena", odnosno izvršitelji su u ime AIK banke iz Beograda, zatvorili Halu, zamenili brave, a kao razlog, prema nezvaničnim podacima, navode se dugovi usled kredita.
Neki od sportista i klubova koji su koristili ovaj sportski objekat naveli su da nije bilo najave o nečemu sličnom, te su u prostorijama ostali uređaji i sportska oprema koju su koristili u svakodnevnom radu.
Kako bi preuzeli iste, moraju dostaviti overena vlasnička dokumenta, odnosno dokaze o vlasništvu.
Hala će biti zaključana do daljnjeg.
Autor teksta: Glas Podrinja
- Post n°524
https://www.glaspodrinja.rs/aktuelno/8214/cve-sportske-manifestacije-uzorki-po-planiranom-rasporedu-i-dina
Саопштење за јавност
Поводом информација које су се појавиле у јавности, а у вези са радом и коришћењем Хале спортова „Зорка“ Шабац, обавештавамо јавност да ће, захваљујући међусобном разумевању Града Шапца и руководства АИК банке, све спортске манифестације у овом објекту наставити да се одржавају, по планираном распореду и динамици.
Представници Града Шапца и АИК БАНКЕ заједно раде на проналаску најбољег трајног решења за град Шабац и спортска друшта која тренирају у поменутој хали. Наш циљ је да сви спортисти наставе свој рад и да овај објекат, прослављен успесима рукометног клуба „Металопластика“, и убудуће буде домаћин великих такмичења.
Немања Пајић,
председник Скупштине града Шапца
_____
★
Uprava napolje!