Милорад Додик @MiloradDodik
Лично сам честитао вечерас @avucic и @milos_vucevic побједу на изборима у Србији.
Честитам свим грађанима који су гласали за напредак и просперитет и у овим изазовним међународним околностима изабрaли политичку стабилност Србије.
Поносан сам на све људе из Републике Српске који су гласали на изборима и тиме показали нашу додатну интеграцију са Србијом.
Izbori 2023.
- Post n°126
Re: Izbori 2023.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°127
plachkica wrote:nestorova lista se zvala 'mi GLAS iz naroda', postoji šansa da je proGLAS napravio čitavu pometnju svojim aktivnostima i da je naneo više štete nego koristi. sa sve vreme kampanje putevi im se nigde nisu preklopili sa srbijom protiv nasilja
Ne postoji ni promil sanse za tako nesto. ProGlas je odradio odlican posao, btw.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
Sto se tice proevropske opozicije, izbacivanjem Tadija prosula je oko 1% glasova i uglavnom je izvukla na biracka mesta sve svoje glasace - nisam primetio da ima puno apstinenata. Znaci, ovo sto imamo sada je skoro 1 maksimum
Ali, rekao bih da medju svojim glasacima nema ljudi mladjih od 30 godina - to je jedan problem a drugi je to sto stranke SPN-a jedva da postoje van bg-a. Ovo drugo ce se valjda popraviti nakon ovih lokalnih a kako doci do mladih - bog zna
Ali, rekao bih da medju svojim glasacima nema ljudi mladjih od 30 godina - to je jedan problem a drugi je to sto stranke SPN-a jedva da postoje van bg-a. Ovo drugo ce se valjda popraviti nakon ovih lokalnih a kako doci do mladih - bog zna
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°129
ficfiric wrote:Sto se tice proevropske opozicije, izbacivanjem Tadija prosula je oko 1% glasova i uglavnom je izvukla na biracka mesta sve svoje glasace - nisam primetio da ima puno apstinenata. Znaci, ovo sto imamo sada je skoro 1 maksimum
Do mladih ne.dolazi niko (a da to ima mnogo veze sa glasanjem za SNS). Drugo, ima ih malo. A ima i SRN svojih demografskih problema, sto se vidi po SPS.
Na drugim stranama su problemi
- Post n°130
Ja ovde spn-u mogu da zamerim samo sinocnu smotanost. Rezultat je ok. U sadasnjoj situaciji se ne moze vise. Na ovim izborima je zasrala desnica.
Sto se SPN-a tice, ne treba nam nova opozicija (kako se moze citati po tviteru) - treba da se ne rasturaju i da pocne da se gradi infrastruktura po lokalu. Sto se tice proGlasa, ja bih tu vise voleo nekakav novi Otpor - nesto sto ce podici mlade od 16-30 godina a proGlasovci da ih podrze
Sto se SPN-a tice, ne treba nam nova opozicija (kako se moze citati po tviteru) - treba da se ne rasturaju i da pocne da se gradi infrastruktura po lokalu. Sto se tice proGlasa, ja bih tu vise voleo nekakav novi Otpor - nesto sto ce podici mlade od 16-30 godina a proGlasovci da ih podrze
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°131
Spremaju Sava za sledeći ciklus. ProGlas mislim.
- Post n°132
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°133
Još čekamo beogradske rezultate ali i ovako SNS mora sa SPSom što Dačiću daje soldan ucenjivački potencijal.
- Post n°134
moja keva koja je reformisani slobista koji mrzi vucica vise nego sto je zdravo kaze: a sto nisu juce blokirali arenu kada su shvatili da se tu skupljaju? i onda sedis tu dok ne dodje policija ili tebe da pendreci ili njih da legitimise i da im se utvrdi prebivaliste.
mislim, hocu da kazem da ono kao u world war Z opoziciji treba neko ko je u stanju da se ponasa beskrupulozno i mimo pravila parlamentarizma. ovo je sve jako kukavicki za sada.
mislim, hocu da kazem da ono kao u world war Z opoziciji treba neko ko je u stanju da se ponasa beskrupulozno i mimo pravila parlamentarizma. ovo je sve jako kukavicki za sada.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°135
ficfiric wrote:Sto se tice proevropske opozicije, izbacivanjem Tadija prosula je oko 1% glasova i uglavnom je izvukla na biracka mesta sve svoje glasace - nisam primetio da ima puno apstinenata. Znaci, ovo sto imamo sada je skoro 1 maksimum
Изнад максимума, има ту нешто десних који су из револта гласали.
Реално око 20-21% макс. Али то је све око оне приче од око 20% које отврена прозападна опција као опозиција може добити. Сада је дошло са горње стране, на прошлим са доње.
- Post n°136
Млади су све мања демографска група, која је трдиционално погубљена.
Они од 40 плус најважни у Србији, нажалост.
- Post n°137
boomer crook wrote:moja keva koja je reformisani slobista koji mrzi vucica vise nego sto je zdravo kaze: a sto nisu juce blokirali arenu kada su shvatili da se tu skupljaju? i onda sedis tu dok ne dodje policija ili tebe da pendreci ili njih da legitimise i da im se utvrdi prebivaliste.
Постоји такав, Ћута.
Али он је ограничен од стране некога у овој кампањи после онога са Шешљом.
- Post n°138
Него гледам коментаре да је Но кажњено због неујдињавања. Ако је тако зашто је онда Јеремић испод 1%? Он би требо ваљда да буде награђен барем мало.
- Post n°139
U aprilu opštinski na NBGD, biće to prvi veliki poraz SNSa.
- Post n°140
sa filipom na glasanje
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°141
ficfiric wrote:Ja ovde spn-u mogu da zamerim samo sinocnu smotanost. Rezultat je ok. U sadasnjoj situaciji se ne moze vise. Na ovim izborima je zasrala desnica.
Ma ljudi u afektu pisu besmislice
- Post n°142
Улични ходач wrote:Него гледам коментаре да је Но кажњено због неујдињавања. Ако је тако зашто је онда Јеремић испод 1%? Он би требо ваљда да буде награђен барем мало.
Он је нагрђен. Скоро свако има нешто да му пребаци а да то није рука преко рамена.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
Bogami u nas je Ulični je pobednik foruma:
sve prigradske beogradske opštine ubedljivo vučić
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) December 18, 2023
skoro sve centralne opštine dobila opozicija, negde i ubedljivo
(fali još 50 biračkih mesta)
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°144
Dr Nestorović: O plavim i zelenim očima- Možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?
- Post n°145
Znaš koga sam vodila sa sobom kod Djitlera u štab? Klifa!!! Zamisli taj sudar svetova! Ovi politikolozi koji tupe okolo i Klif i ja sa ekselima.beli listići wrote:Na mom bm spn 45, sns 29. Otprilike swing od 13-14 u odnosu na prosle. Ti rezultati nisu usli u uzorke jer smo brojanje zavrsili u ponoc. Jednostavno je nemoguce brze prebrojati ogromna biracka mesta.
U birackom odboru je opozicija imala dva patkarska predstavnika, 0 DSS, 1 zavetnika nekompatibilnog sa inteligencijom i 2 jeremiceva sosona koji se naravno nisu pojavili. To je realan problem ujedinjavanja opozicije, kontrola je mnogo teza.
Razmišljala sam i još ću razmisliti - aktivnije ću se uključiti u politiku.
- Post n°147
Vuk Jeremić@jeremic_vuk
Narodna stranka je doživela težak udarac na ovim izborima.
Kandidovali smo čestite i obrazovane ljude i politiku u koju smo svi iskreno verovali. Zbog čega je rezultat bio ovakav i kojim putem ići dalje, razgovaraćemo u okviru Narodne stranke u danima koji dolaze. Nesumnjivo je da mora biti ozbiljnih posledica, a najveća odgovornost je moja.
Želim da se zahvalim svim građanima Srbije koji su svoj glas dali
@StrankaNarodna
.
Ogromnu zahvalnost dugujem i svojim vernim stranačkim saborcima i aktivistima, koji su u teškim okolnostima, pogotovo u poslednjih šest meseci, napravili nadljudske napore i nesebično se žrtvovali kako bi naša ideja mogla da uspe. To se nažalost, nije dogodilo.
Pred Srbijom su teška vremena. U njima se moramo poneti dostojanstveno i časno, kao pojedinac, porodica, stranka i nacija.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°148
Đilasovi su molilli osobu koju dobro poznajem da vodi odbor u jednom manjem gradu, jer je osoba pouzdano nepotkupljiva. Ne želi, ima i zašto. Nebezbedno je, ima porodicu, gradom vladaju mali šerifi. To je za iracionalno hrabre, nažalost.
- Post n°149
+1Hans wrote:To je za iracionalno hrabre, nažalost.
treba 10 god da stičeš skoliozu artritis promrzline opekotine čir na želucu šikaniranja na poslu pokoji pendrek i 30 kovida e da bi neka babuskera opet prodala veru za ćuretinu s malinama i Praznoslovljem opčinila belolistićare
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°150
A da je pristao, prvo bi ga opozicioni internet ispljuvao zato sto je preletac.
Jbt, kad sam gledao SPN listu za pokrajinske izbore - ja za 95% kandidata nikad nisam cuo, ukljucujuci i sam vrh liste. Ruku stavljam na panj da manje od 1% ljudi moze da prepozna na slici nosioca vojvodjanske liste
Jbt, kad sam gledao SPN listu za pokrajinske izbore - ja za 95% kandidata nikad nisam cuo, ukljucujuci i sam vrh liste. Ruku stavljam na panj da manje od 1% ljudi moze da prepozna na slici nosioca vojvodjanske liste
_____
★
Uprava napolje!