Izbori 2023.
- Post n°452
Re: Izbori 2023.
Kompletan spisak Vučićevih podržavalaca iz Novosti, htedoh da okačim u spojleru, ali kaže da je poruka predugačka, a mrzi me da delim, pa evo samo linka:
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/spisak-imena-podrska-listi-aleksandar-vucic/
https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/spisak-imena-podrska-listi-aleksandar-vucic/
- Guest
- Post n°453
Upomoć.
Treba mi neka NGO ili neko iz nedesne opozicije ko će da progura prigovor na glasača koga ne žele godinama da izbrišu iz spiska. U pitanju je iseljena osoba, još od devedesetih.
Neću da im se da da zloupotrebe i taj jedan glas.
Treba mi neka NGO ili neko iz nedesne opozicije ko će da progura prigovor na glasača koga ne žele godinama da izbrišu iz spiska. U pitanju je iseljena osoba, još od devedesetih.
- Post n°454
imaš pmHans wrote:Upomoć.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°455
Мучени Вучић ни овај једнопартизам не уме да одради како треба. Тито није имао никакву потребу да се доказује некаквим листама. Или јеси или ниси.
- Post n°456
meni se čini da je ovo ipak važna stvar. svi normalizatori, rt-relativizatori i slični rade na tome da postane u "elitnim" krugovima prihvatljivo da se bude za sns režim ako ne baš da se ajajunguje. u trenutku kad NIN polako leže na rudu, a united media praktično ignoriše opozicionu kampanju i odbija da pušta predizborni program (uporedo sa sve većom prominentnošcu forbes izdanja za Srbiju--eno urednika, snebiva se što se na bogatstvo u Srbiji često gleda sa podozrenjem!), čini mi se da je ovo potencijalno preloman trenutak u tom smislu. bojim se da bi loš rezultat opozicije mogao da trajno slomi ozbiljniji otpor SNS bandi.
_____
- Post n°457
+1
Vladimir Pištalo podržao listu AV. Nisam iznenađen.
— Blagoje Pantelic (@blagojepantelic) December 8, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°458
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić otvorio je danas Počasni konzulat Srbije u Palama. Zanimljivo da ovoj manifestacviji nisu prisustvovali najviši predstavnici Republike Srpske Milorad Dodika i član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, koji su bili najavljeno da će prisustvovati ceremoniji otvaranja Počasnog konzulata Srbije na Palama.
Još dvoje potpisnika?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°459
Pa ti ne pratiš...Solus_Rex wrote:+1
[size=53][/size]Vladimir Pištalo podržao listu AV. Nisam iznenađen.
Meni je Debeli Milinković (režiser) novi biserčić.
- Post n°460
Шта кажете НИН леже на руду.
Афера "Крушик". који медији испаљује ретардирану насловну којом се афера брише из медија а председник бива жртва снајпера?
Али најјаче је ово да Јунајдет Медија не пушта Ђиласову листу да се рекламира.
Афера "Крушик". који медији испаљује ретардирану насловну којом се афера брише из медија а председник бива жртва снајпера?
Али најјаче је ово да Јунајдет Медија не пушта Ђиласову листу да се рекламира.
- Post n°461
beatakeshi wrote:Pa ti ne pratiš...Solus_Rex wrote:+1
[size=53][/size]Vladimir Pištalo podržao listu AV. Nisam iznenađen.
Meni je Debeli Milinković (režiser) novi biserčić.
sto se bore misli njegove
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°462
Занимљиво да је у овој камапњи, остало још 6 дана до тишине, је Ђиласова листа добила више простора на приватним тв са национланом фреквенцијом него ли "Национално окупљање"(НО) и Нада. Конкретно, Ћута је био на Хепи а Лазовић на Првој. НО и Нада нису до сада добили такву прилику.
- Post n°463
No Country wrote:Мучени Вучић ни овај једнопартизам не уме да одради како треба. Тито није имао никакву потребу да се доказује некаквим листама. Или јеси или ниси.
Mislim da gresis. Vucic ovo odlicno radi. Nije njemu ocajnicki stalo do podrske liste, vec da javno ukalja ove sto ga vole za kintu i da na taj nacin obezbedi njihovu podrsku u kontinuitetu, jer ce upravo ova govna sa liste najmanje zeleti promenu vlasti sada. Meni je zapravo jedna od super Vucicevih osobina sto kinji te koje snabdeva nasim parama da se javno kaljaju i ostavljaju tragove. Dokazivanje je tu samo neka vrsta posledice njegovog ritualnog pokazivanja svojim novim pristasama ko je poglavnik.
- Guest
- Post n°464
Да их каља - каља их, истина. А вероватно ужива у томе да их види разоткривене, као себи покорне и самим тим лишеним основног достојанства да мислиш и одлучујеш сопственом главом. Али је главна порука друга. Порука је: ово је каљуга! Каљуга те лечи, каљугу гледаш на телевизији, каљуга је твоја судбина! In other words, intimidation.
- Post n°465
Улични ходач wrote:Занимљиво да је у овој камапњи, остало још 6 дана до тишине, је Ђиласова листа добила више простора на приватним тв са национланом фреквенцијом него ли "Национално окупљање"(НО) и Нада. Конкретно, Ћута је био на Хепи а Лазовић на Првој. НО и Нада нису до сада добили такву прилику.
U dnevniku NoveS je Milica vise puta gostovala od Djilasa NO - Solakova opozicija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°466
Zavetnica bukvalno svuda po Djilas-Solamovim medijima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°467
Filipenko wrote:vec da javno ukalja ove sto ga vole za kintu i da na taj nacin obezbedi njihovu podrsku u kontinuitetu, jer ce upravo ova govna sa liste najmanje zeleti promenu vlasti sada.
Koga briga da li Laza Ristovski zeli promenu vlasti. Sto se njega tice, kaljao se on i ranije pa mu nije tesko pala ni prethodna promena vlasti. Buduca vlast ima spisak javnih licnosti koji su spremni da ljube noge za pare.
Filipenko wrote:Vucic ovo odlicno radi.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°468
Naravno da je bitno. Mislim da potcenjujes lavinski efekat, odnosno krajnji domet ovakvog javnog opredeljivanja. To uvek sa sobom vuce citave familije, dodatni aparat, pratece osoblje, ljude zaposlene u njihovim privatnim firmama. Posebno je vazno u krugu dvojke. Ovo je poruka "ima mesta i za vas, samo budite pokorni" svima koji su neodlucni i koji vide kako oni koji su se na vreme priklonili relativno lepo zive od par kombinacija. I samim opredeljivanjem za Vucica seku sebi eventualnu odstupnicu u slucaju nekakvog, kakvog takvog poraza, kao sto bi bio poraz u Beogradu. I onda mu opozicija jos pomaze u tome.
Ristovski je stari demokrata, to svi znamo. Nemoj samo da ga zoves Laza, jer se zove Lazar, a Laza Ristovski je jedan od nasih najvecih muzicara, ne zasluzuje da ga ljudi brkaju sa vucicevsko-tadicevskim olosem.
Ristovski je stari demokrata, to svi znamo. Nemoj samo da ga zoves Laza, jer se zove Lazar, a Laza Ristovski je jedan od nasih najvecih muzicara, ne zasluzuje da ga ljudi brkaju sa vucicevsko-tadicevskim olosem.
- Post n°469
_____
- Post n°470
lice kampanje štobse reklo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°471
Bilo bi lepo da nam neko objasni otkud ovom govnetu sa palestinskom maramom uopste dozvola da moze da vozi rano ujutru van Beograda nakon sto je izazvao X saobracajnih nesreca u raznim stanjima.
- Post n°472
Ovaj desno je u drugoj dimenziji i ponaša se kao inteligentni i zadovoljni kućni ljubimac. Baš se vidi da mu je lepo i da je shvatio kosmičku šalu.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°473
Eh, kad se samo setim koliko je ozbiljnih i iskatarziranih ljudi onomad očajavalo što Srbija neće da glasa za Čedu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°474
Taj je valjda Djidji, kandidat za gradonacelnika (jos jedno valjda)
_____
★
Uprava napolje!