ne znam ko je rekao da je ljubav slepa, znam da me nije sreo jer bi onda razumeo da je ljubav sve…i vazduh koji se dise i krv koja u telu vri, znao bi da je ljubavi ime Jelena i da se zbog nje , kao kod starih Azra Henrika Hajnea i Alekse Santica “glava gubi i umire dok se… pic.twitter.com/COnnnb1xvP
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) December 7, 2023
Izbori 2023.
- Post n°401
Re: Izbori 2023.
zato je zagrizao ovoliko
- Post n°402
Muda u fijoci ovde imaju drugo značenje, valjda
- Post n°403
No Country wrote:Јовановићи… свакодневница једне наше породице
Nema vise penzionerskog humora.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°404
Četiri godine nakon svoje smrti, naš Isaija dobio je poziv za glasanje i ne treba sumnjati da će kao i ostale mrtve duše pozvane na izbore, glasati iz groba za diktatora Srbije Aleksandra Vučića… Vučić do groba i iz groba… Bravo! pic.twitter.com/eNbuuE3eVK
— Željko Pantić (@ZeljkoPanticDCC) December 7, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°405
U zgradi na Vracaru masovno prijavljivanje i IMIGRANATA!
— Ivan Bogdanovic (@bodonius) December 7, 2023
Ima vrlo egzoticnih imena kao Almaged Jabbar Ali, Khulloff Abdulrida Visam, Ibrahim Visam itd. A ima i "naših".
Na 15ak prijavljenih punoletnih u zgradi, 20ak padobranaca. Pa sad ti vidi koje su to razmere. pic.twitter.com/DGGrVhBwPW
- Post n°406
Bilo bi lepo od ljudi iz opozicije da istupe i potvrde ove vesti, pa da vidimo šta ćemo dalje. Ili da demantuju već jednom ove glasine, pa da možemo na miru da ih ignorišemo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°407
Pa nisu glasine, bilo je ovoga i prosle godine i fantomi su glasali
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°408
И ником ништа? Појео вук магарца?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°409
Јанош Винету wrote:И ником ништа? Појео вук магарца?
Pretty much, izgleda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°410
Nikom nista. Pojeo.
Mozda bi i bilo nekog gundjanja da te price o nepravilnostima nisu bacene u deseti plan zato sto se tih dana vise pricalo o sastanku Djilasa i Vucica
Mozda bi i bilo nekog gundjanja da te price o nepravilnostima nisu bacene u deseti plan zato sto se tih dana vise pricalo o sastanku Djilasa i Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°411
Gledao Rec na rec na temu Kosova. Svako ko misli da se Vucic obara na ovoj temi, nema veze s zivotom. Svi su vrteli identicne tekstove, bili su skoro nerazaznatljivi.
Last edited by Erős Pista on Thu Dec 07, 2023 4:06 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°412
biki dobila pojačanje, narodna poslanica nataša tasić knežević
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°413
O cemu pricaju? Nista ne razumem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°414
komentarišu debatu na n1, bio radikal, neko naš (brkić neki, prvi put vidim čoveka), kostreš i dverjanin,
pa opet malo pogrešno interpretira i reči govornika i voditelja, a NTK ubacuje i dobricu koji će njih strpati i konc logore ako dođe pupupudalekobilo na vlast, odnosno na neko mesto koje će se baviti integracijom roma
pa opet malo pogrešno interpretira i reči govornika i voditelja, a NTK ubacuje i dobricu koji će njih strpati i konc logore ako dođe pupupudalekobilo na vlast, odnosno na neko mesto koje će se baviti integracijom roma
- Post n°416
rekla je da ce obrisati status kasnije pa:
Biljana Keller
tponSeodrs82gm4l93t60u
m
f5097g1aa5g1
0
tg7hh01
2
0i42h32g8ua6lama
·
Činjenica da apsolutno nikoga ne zanimaju izbori u Vojvodini, da u Centralnoj Srbiji kampanja izgleda tako što im all stars beogradske opozicije nastupa po trgovima na kojima se glasači mrznu čekajući NEKU, BILO KOJU zajedničku politiku, nešto ZA ŠTA mogu da budu, pošto im ne treba sedamnaest govornika iz isto toliko stranaka da im kaže da treba da budu PROTIV Vučića, protiv su i bez tebe, i PRE tebe, nisu čekali da im ti to kažeš, i činjenica da na "slobodnim" medijima nastupa Šešeljev predstavnik ili opozicioni kandidat Dveri/Zavetnika sa kojima "ima prostora za saradnju", a koji je devet godina i deset meseci, bukvalno DO JUČE bio zamenik gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, predsednika SNS-a, i to ga niko ne pita, meni govori da je u pitanju Golmanov strah od penala also known as Death Wish i da bukvalno ni ne računaju na pobedu.
Lik iz SPN koji vodi izbore u Vojvodini je bio ambasador Tomislava Nikolića u Kuvajtu i Bahreinu i ne zna gde se nalazi. Fin je čovek, malo utučen, obeshrabren u situaciji javnog nastupa sa bitangama sa desnice, kandidat je kome je nemoguće upamtiti ime. Ok, ako i nema boljeg, što ovog jednog niste spremili? O Beogradu neću ni da počinjem.
Svi znate šta pričam, svi se u potpunosti slažete, samo ćutite jer mislite da tako pomažete.
A odmažete, oh koliko odmažete.
Biljana Keller
tponSeodrs82gm4l93t60u
m
f5097g1aa5g1
0
tg7hh01
2
0i42h32g8ua6lama
·
Činjenica da apsolutno nikoga ne zanimaju izbori u Vojvodini, da u Centralnoj Srbiji kampanja izgleda tako što im all stars beogradske opozicije nastupa po trgovima na kojima se glasači mrznu čekajući NEKU, BILO KOJU zajedničku politiku, nešto ZA ŠTA mogu da budu, pošto im ne treba sedamnaest govornika iz isto toliko stranaka da im kaže da treba da budu PROTIV Vučića, protiv su i bez tebe, i PRE tebe, nisu čekali da im ti to kažeš, i činjenica da na "slobodnim" medijima nastupa Šešeljev predstavnik ili opozicioni kandidat Dveri/Zavetnika sa kojima "ima prostora za saradnju", a koji je devet godina i deset meseci, bukvalno DO JUČE bio zamenik gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, predsednika SNS-a, i to ga niko ne pita, meni govori da je u pitanju Golmanov strah od penala also known as Death Wish i da bukvalno ni ne računaju na pobedu.
Lik iz SPN koji vodi izbore u Vojvodini je bio ambasador Tomislava Nikolića u Kuvajtu i Bahreinu i ne zna gde se nalazi. Fin je čovek, malo utučen, obeshrabren u situaciji javnog nastupa sa bitangama sa desnice, kandidat je kome je nemoguće upamtiti ime. Ok, ako i nema boljeg, što ovog jednog niste spremili? O Beogradu neću ni da počinjem.
Svi znate šta pričam, svi se u potpunosti slažete, samo ćutite jer mislite da tako pomažete.
A odmažete, oh koliko odmažete.
_____
????
- Post n°417
'u Centralnoj Srbiji kampanja izgleda tako što im all stars beogradske opozicije nastupa po trgovima na kojima se glasači mrznu'
nastupaju po trgovima jer im sns ne dozvoljava da iznajme nijednu salu, to je zaboravila da kaže
nastupaju po trgovima jer im sns ne dozvoljava da iznajme nijednu salu, to je zaboravila da kaže
- Post n°418
jebem joj sto majki (i oceva dabome)
ovakvi su mi gori i od prosecnih naprednjaka
ispod je samo ona najprobanija ekipa vucic, seselj, dacic, mitrovic, covic, vucelic, vucicevic i slicni
svi ovi "intelektualci" i vajna elita sa selektivnim pamcenjem, cija je kritika uvek uperena negde, ali samo ne ka vucicu i sns, kojoj je jedini cilj pokazati kako su svi isti je u moru govana medju najsmrdljivijim pojavama ovog drustva
ovakvi su mi gori i od prosecnih naprednjaka
ispod je samo ona najprobanija ekipa vucic, seselj, dacic, mitrovic, covic, vucelic, vucicevic i slicni
svi ovi "intelektualci" i vajna elita sa selektivnim pamcenjem, cija je kritika uvek uperena negde, ali samo ne ka vucicu i sns, kojoj je jedini cilj pokazati kako su svi isti je u moru govana medju najsmrdljivijim pojavama ovog drustva
- Post n°420
nadam se da je ovo komentar na biljanu i asocijacija na njen uradak i jos po nesto
a ne na moj post i pominjanje oceva
- Post n°421
Nektivni Ugnelj wrote:mali mi je ovaj wardrobe
_____
- Post n°422
hk1 wrote:nadam se da je ovo komentar na biljanu i asocijacija na njen uradak i jos po nesto
Ma da, na Biljaninu dramu "Mali mi je ovaj grob"
Last edited by Erős Pista on Fri Dec 08, 2023 1:15 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°423
hk1 wrote:nadam se da je ovo komentar na biljanu i asocijacija na njen uradak i jos po nesto
- Post n°424
a sta bi drugo bilo
- Post n°425
Erős Pista wrote:hk1 wrote:nadam se da je ovo komentar na biljanu i asocijacija na njen uradak i jos po nesto
Ma da, na Biljaninu dramu "Mali mi je ovaj grob"
ma jasno, sprdam se ja maloNektivni Ugnelj wrote:hk1 wrote:nadam se da je ovo komentar na biljanu i asocijacija na njen uradak i jos po nesto
a sta bi drugo bilo
ranojutarnji pokusaj humora
ko vam je kriv sto se proterali kauboja pa nema ko da nam objasnjava vicove