Janko Suvar wrote:Poks je izasao na izbore u Novom Sadu
da boldujem
Mihailović: Naš odnos prema opoziciji koja je izašla na izbore više neće biti isti
Janko Suvar wrote:Poks je izasao na izbore u Novom Sadu
Mihailović: Naš odnos prema opoziciji koja je izašla na izbore više neće biti isti
Super, a opozicija sve kurton do kurtona... zasto bi ja menjao AV sa gorima...5 godina sa svim tim kurtonima proveo sam u SZS jajare dripci lazovi...ovde mora restart cele opozicije...
— Vladimir_Savic :flag_ru::bear::flag_rs::wolf: (@Vladimir_PZBS) June 6, 2024
https://n1info.rs/vesti/bivsi-obavestajac-kako-sam-bio-na-spisku-za-odstrel-iz-ritopeka/ 2023ficfiric wrote:ko je gospodin?
Boris Tadić@BorisTadic58
Da ne bi bilo zabune, moram da demantujem naslov ove vesti objavljene na @novarsonline. Dakle, ne odlazim u Kinu.
Držaću predavanja kao što ih držim i svih prethodnih godina ne samo u Kini, već i u drugim zemljama. Samo da to razjasnimo, jer se slučajno ili namerno medijski pravi utisak da odlazim iz Srbije.
+1disident wrote:
- Spoiler:
Jedna od većih kritika opoziciji je to što su spremni da prime, a često i postave na funkcije ljude s koca i konopca, često podmetnute od SRNa.
Kao naprimer ovu bivšu pandurcinu, a i sada neko od koalicije ima pro vrhu pukovnika MUP u penziji, al poštenog.
ImbeciliSuper, a opozicija sve kurton do kurtona... zasto bi ja menjao AV sa gorima...5 godina sa svim tim kurtonima proveo sam u SZS jajare dripci lazovi...ovde mora restart cele opozicije...
— Vladimir_Savic :flag_ru::bear::flag_rs::wolf: (@Vladimir_PZBS) June 6, 2024
https://www.danas.rs/vesti/politika/marinika-tepic-opozicija-djilas/
Tepić (SSP): Opozicija koja je izašla na izbore htela da se reši Đilasa
Del Cap wrote:Neuki histerici su baš izmileli iz šume društvenih mreža na toj temi.
One Eyed Bob wrote:istina je da ljudi idu srcem pre nego glavom kada rasuđuju o ovom ispitnom pitanju, ali imam određenu skepsu prema tvrdnji da ovo pitanje predstavlja analizu istorijskog izvora. radi se o ispitnom pitanju za učenike osmog razreda osnovne škole a kao istorijski izvor iz koga treba ekstrapolirati odgovor je u potpunosti divergentan u odnosu na glavni tok istorijske nauke u delu sveta kome mi kao fora pripadamo, osim ako nas vremenska mašina nije vratila u 1947. godinu.
zaista mi je teško da poverujem da iza ovog pitanja stoji nešto drugo osim cinične manipulacije, sa ciljem da se plasira antizapadni stav. alternativa je da se od petnaestogodišnjaka očekuje da poseduju dijalektički pristup istorijskoj nauci, i da razumeju da je to eto jedan od sučeljenih istorijskih pogleda na Hladni rat, oni to naime sve drže u malom prstu, od kominternovskog dogmatizma do postrevizionizma, mislim dajmo nemojmo, ako kvače kao patka, onda je patka.
Evo ti izvor ako niko još nije okačio, general Ždanov, refrat iz novembra ‘47.https://t.co/Oc20MntgQE
— Jovana Gligorijević (@Jovanana) June 23, 2024
One Eyed Bob wrote:istina je da ljudi idu srcem pre nego glavom kada rasuđuju o ovom ispitnom pitanju, ali imam određenu skepsu prema tvrdnji da ovo pitanje predstavlja analizu istorijskog izvora. radi se o ispitnom pitanju za učenike osmog razreda osnovne škole a kao istorijski izvor iz koga treba ekstrapolirati odgovor je u potpunosti divergentan u odnosu na glavni tok istorijske nauke u delu sveta kome mi kao fora pripadamo, osim ako nas vremenska mašina nije vratila u 1947. godinu.
zaista mi je teško da poverujem da iza ovog pitanja stoji nešto drugo osim cinične manipulacije, sa ciljem da se plasira antizapadni stav. alternativa je da se od petnaestogodišnjaka očekuje da poseduju dijalektički pristup istorijskoj nauci, i da razumeju da je to eto jedan od sučeljenih istorijskih pogleda na Hladni rat, oni to naime sve drže u malom prstu, od kominternovskog dogmatizma do postrevizionizma, mislim dajmo nemojmo, ako kvače kao patka, onda je patka.