И ја сам знао да си ти увек био наш https://t.co/f1wgoFhPgD pic.twitter.com/YDGDpA6NFA
— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) January 3, 2024
opozicija
- Post n°351
Re: opozicija
Sad ce tviter i LF da kenseluje?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°352
Ovo je odavno poznato.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°353
Meni nije.
Ne zameram ali mogu da zamislim reakcije da ispliva ovo o nekom drugom
Ne zameram ali mogu da zamislim reakcije da ispliva ovo o nekom drugom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°354
sam je vladan pisao i pričao o ovome, ništa novo
- Post n°355
Ok, ne znam, prvi put vidim. Nije pohvalno ali ok. Samo, mogu da zamislim sta bi bilo kada bi ovo isplivalo npr Dobrici. Bio bi definitivno izbacen iz opozicije. Jos mu ni Cokule nisu oprostene, ceo tviter bi se pretvorio u Bilje i Osmatracnice.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°356
Koja je tacno uloga tog lika u Lokalnom frontu? Osnivac, bitan clan, one man show?ficfiric wrote:Sad ce tviter i LF da kenseluje?
Clanstvo u radikalnoj stranci je dovoljno da ga licno kanselujem, ali je LF (nadam se) sira organizacija od jednog coveka?
- Post n°357
To je nesto od pre hiljadu godina. Covek je deo core ekipe, posten, iskren, pozrtvovan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°358
Bio je treći na njihovoj listi sad na lokalnim izborima.
https://www.krug.rs/izborna-lista-za-lokalne-izbore-grupe-gradana-lokalni-front-predrag-vostinic/
https://www.krug.rs/izborna-lista-za-lokalne-izbore-grupe-gradana-lokalni-front-predrag-vostinic/
- Guest
- Post n°359
Clanstvo u radikalima je zlocin koji ne zastareva.Erős Pista wrote:To je nesto od pre hiljadu godina. Covek je deo core ekipe, posten, iskren, pozrtvovan.
Svejedno, Lokalni front je odlicna organizacija dok se ne dokaze suprotno.
- Post n°360
beli listići wrote:Clanstvo u radikalima je zlocin koji ne zastareva.Erős Pista wrote:To je nesto od pre hiljadu godina. Covek je deo core ekipe, posten, iskren, pozrtvovan.
Svejedno, Lokalni front je odlicna organizacija dok se ne dokaze suprotno.
- Post n°361
Dobro, drugovi, malo smo se nasalili, ajde sad da se polako vracamo u redovan rezim rada foruma.
_____
- Guest
- Post n°362
Ovo je redovan rezim rada:Erős Pista wrote:
Dobro, drugovi, malo smo se nasalili, ajde sad da se polako vracamo u redovan rezim rada foruma.
- Post n°363
beli listići wrote:Koja je tacno uloga tog lika u Lokalnom frontu? Osnivac, bitan clan, one man show?ficfiric wrote:Sad ce tviter i LF da kenseluje?
Clanstvo u radikalnoj stranci je dovoljno da ga licno kanselujem, ali je LF (nadam se) sira organizacija od jednog coveka?
Da su partizani tako cesljali biografije svakog borca i isterivali svakog ko ima bilo kakvu mrlju, ne bi daleko dogurali.
Mora se znati neki red - prvo pobeda nad fasizmom pa tek onda mogu da se otvaraju goli otoci.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°364
koliko je godina imao tada? ja znam par glasaca ako ne clanova SRS koji su jednostavno sazreli.
mislim meni je ok da ljudi o tome javno.govore
mislim meni je ok da ljudi o tome javno.govore
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°365
ama lik je bio klinac, rece da su ga izbacili zbog podrske protestima 96
u manjim mestima politicke simpatije su se delile izmedju milosevica, draskovica i seselja
u manjim mestima politicke simpatije su se delile izmedju milosevica, draskovica i seselja
- Post n°366
I ja sam bio klinac u manjem mestu pa nisam podrzavao klanje zardjalom kasikom
...a ni draskovica i milosevica
...a ni draskovica i milosevica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°367
ja sam 1 bio u lsv tj sedeo u ofisu i čeko ortaka da skuva kafu kad je ušao neki lik seo i gruno u priču kako se učlanio jer ima extra plan tj farmu zečeva i mogo bi da kolje 5000 kom dnevno al mora neko to da pogura valjda će čanak imati sluha
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°368
konjski nil wrote:ja sam 1 bio u lsv tj sedeo u ofisu i čeko ortaka da skuva kafu kad je ušao neki lik seo i gruno u priču kako se učlanio jer ima extra plan tj farmu zečeva i mogo bi da kolje 5000 kom dnevno al mora neko to da pogura valjda će čanak imati sluha
Боље да нема слуха, па да уместо зецокољ чује свињокољ и одма би се заложио, царски, за тај план.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°369
Vest od prosle godine koja je prosla ispod radara
Šormaz isključen iz pokreta ‘Uvek za Srbiju’ Zorane Mihajlović
Pokret „Uvek za Srbiju“ koji je osnovala nekadašnja ministarka i bivša visoka funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović saopštio je da dosadašnji predsednik skupštine tog pokreta Dragan Šormaz od danas nije više deo njihovog tima.
U saopštenju su naveli da je taj pokret iskreno posvećen napretku Srbije i borbi protiv aktuelnog režima, koji je nakon izbora održanih u nefer i nepoštenim uslovima, sproveo do sada neviđenu krađu glasova.
„Samo predanim i posvećenim timskim radom, gde nema mesta pojedinačnim sujetama, može se smeniti ovaj autokratski režim“, naveli su u saopštenju i dodali da su im prioriteti pored iskorenjivanja korupcije, sloboda, ekonomski napredak, evropski standardi u svim oblastima i punopravno članstvo u EU.
„Oni koji ne dele naša uverenja, a to je da Srbija mora biti na prvom mestu, ne mogu biti deo našeg tima“, naveli su iz pokreta „Uvek za Srbiju“.
U saopštenju nisu navedeni precizni razlozi za prekid saradnje sa Šormazom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°370
Ја колико видим разлози су наведени. Да ли су они стварни разлог избацивања то је друго питање.
- Post n°371
ficfiric wrote:Vest od prosle godine koja je prosla ispod radara
Šormaz isključen iz pokreta ‘Uvek za Srbiju’ Zorane Mihajlović
Pokret „Uvek za Srbiju“ koji je osnovala nekadašnja ministarka i bivša visoka funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović saopštio je da dosadašnji predsednik skupštine tog pokreta Dragan Šormaz od danas nije više deo njihovog tima.
U saopštenju su naveli da je taj pokret iskreno posvećen napretku Srbije i borbi protiv aktuelnog režima, koji je nakon izbora održanih u nefer i nepoštenim uslovima, sproveo do sada neviđenu krađu glasova.
„Samo predanim i posvećenim timskim radom, gde nema mesta pojedinačnim sujetama, može se smeniti ovaj autokratski režim“, naveli su u saopštenju i dodali da su im prioriteti pored iskorenjivanja korupcije, sloboda, ekonomski napredak, evropski standardi u svim oblastima i punopravno članstvo u EU.
„Oni koji ne dele naša uverenja, a to je da Srbija mora biti na prvom mestu, ne mogu biti deo našeg tima“, naveli su iz pokreta „Uvek za Srbiju“.
U saopštenju nisu navedeni precizni razlozi za prekid saradnje sa Šormazom.
u političkim grupicama obično ima mesta samo za po jednu sujetu.
- Post n°372
šormaz je lajav a zorana nije glupa
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°373
Ви чувате остатке остатака српског народа на левој обали Дрине, тешко пострадалог у геноцидима током ХХ века.
— Demokratska stranka Novi Beograd (@priDruziSe) January 9, 2024
Будите мудри колико сте храбри. Чувајте се и нека вам је срећан рођендан:bangbang: pic.twitter.com/RxLBqz1lsV
_____
????
- Post n°374
glasaces ih?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°375