opozicija
- Post n°28
Re: opozicija
U sustini hi chat gpt can you turn šta nam rade into a one page text
- Post n°29
jel ljudi stvarno koriste chat GPT u dijaloskoj tako formi?
_____
????
- Post n°30
Ja mu uvek kažem zdravo, i hvala na kraju.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°31
A Jeremija mu kaze: "Pomoz Bog, junace!"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°33
Kako li mu se obraca Vlada Pavicevic, ako je jos u onom fazonu kao kad je bio poslanik u skupstini
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
pa nije to bas sitna popravka izbornog sistemaficfiric wrote:hk1 wrote:takvi preletaci su velika opasnost sve i da opozicija pobedi
nego me zanima nesto drugo
mesecima ima utisak, da apsolutno niko (osim mene , a uticaj mi nije narocito velik) ne pominje ono prekrajanje, spajanje izbornih mesta sa proslih izbora
a dovelo je do toga da su na mnogim BM stvorene ogromne guzve i redovi koji su odbili jedan deo potencijalnih glasaca
naravno da se to radilo ciljano i na Bm gde je procenjeno da ima mnogo opozicionih glasaca
oko toga se digla frka na dan tih izbora, pricalo jos nekoliko dana i to je to
moguce da ja nesto propustam, da sam prevideo info povodom toga, ali je jedna od bitnih stvari koja mora biti resena kao preduslov da se uopste pokusa ugroziti vlast
koliko je bitno da se iskontrolise sam izborni proces, jednako je vazno da nas opozicija i pre izbora ubedi da ce to ostvariti
Ne vrede sitne popravke izbornog procesa. Izbori su ovde kao fudbalska liga - imamo savez koji donosi propise koji odgovaraju jednom klubu, imamo zvezdine filijale koje se kao takmice, imamo sudije koje kradu, imamo opet savez koji na kraju uzima bodove kako im dune i imamo uefu koa priznaje to takmicenje.
Ali, izbori zahtevaju veliko cimanje clanstva naprednjaka koje je 100% sacinjeno od visestrukih preletaca i kojima je vec pun kurac svega a ako kradja bude previse bezobrazna, mogu i ljudi da izadju na ulice. Svi uslovi za novi peti oktobar su tu - besni ljudi i Vuciceva ekipa koja je spremna da ga izda, treba samo varnica da padne u pravom trenutku a izbori mogu da budu to
da bi doslo do toga o cemu pises treba omoguciti da svi koji zele da glasaju za opoziciju to ucine, a potom i da se ti glasovi prebroje
zasto se onda stalno pise i govori o ovom "prebacivanju" mesta prebivalista i omogucavanja glasanja u opstinama gde se stvarno ne zivi?
ili o neophodnosti kontrolisanja izbornog procesa i svega sto ide uz to
- Post n°35
@Janko
Да. Пробај сам, можда се изненадиш.
Да. Пробај сам, можда се изненадиш.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°36
Kaжу да је професор Ратко Ристић кандинадт Националног окупљања за градоначелника Београда. Ја још гледам зашто већ 2-3 дана у Куриру иду напади на њега. Зaр је могуће да Национално окупљање толико порасло?!
- Post n°37
_____
~~~~~
- Post n°38
Улични ходач wrote:Kaжу да је професор Ратко Ристић кандинадт Националног окупљања за градоначелника Београда. Ја још гледам зашто већ 2-3 дана у Куриру иду напади на њега. Зaр је могуће да Национално окупљање толико порасло?!
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°40
Улични ходач wrote:Kaжу да је професор Ратко Ристић кандинадт Националног окупљања за градоначелника Београда. Ја још гледам зашто већ 2-3 дана у Куриру иду напади на њега. Зaр је могуће да Национално окупљање толико порасло?!
Ма не може да порасте без тих напада, стрпи се мало.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°41
Velju Ilića ujela zmija, poznato u kakvom je stanju
https://nova.rs/vesti/politika/velju-ilica-ujela-zmija-poznato-u-kakvom-je-stanju/
Lidera Nove Srbije, Velimira Ilića juče u popodnevnim satima ujela je zmija, saznaje Nova.rs.
Prema našim informacijama, komšije su ga, nakon tog nemilog događaja, prevezle u Opštu bolnicu Čačak. On je bio hospitalizovan na internom odeljenju ove zdravstvene ustanove.
„Velimir Ilić je nakon ujeda zmije primio serum. Danas mu je već bilo bolje, pa je otpušten na kućno lečenje“, kaže izvor Nova.rs iz Opšte bolnice Čačak.
Inače, ovaj slučaj se dogodio u selu Kačulice gde Ilićeva kći ima Dom za stare.
„Velimir je sada dobro. To se desilo u Kačulicama. Izašao je jutros kući, i odlično se oseća“, kažu za Nova.rs u službi za odnose sa javnošću Nove Srbije.
Pokušali smo da dobijemo i lidera Nove Srbije Velimira Ilića, ali se do zaključenja teksta nije javljao na telefon.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°42
svet postaje nešto sasvim drugo već par godina, a srbijanska opozicija živi u 1997moj i tupi penis sa bećkovićkom, uz soundtrack živeti slobodno i gedo gluperdo.
— Ꙅilvɘᴙ TɘꙅTɘloᴎɘ (@pruclin) October 29, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°43
i vlast, ideoloski, zivi u 97. ili u necemu jos gorem
- Post n°44
No results for "hrvacanski (from:pruclin)"
edit: u pravu je inace
edit: u pravu je inace
- Post n°45
Solus_Rex wrote:svet postaje nešto sasvim drugo već par godina, a srbijanska opozicija živi u 1997moj i tupi penis sa bećkovićkom, uz soundtrack živeti slobodno i gedo gluperdo.
— Ꙅilvɘᴙ TɘꙅTɘloᴎɘ (@pruclin) October 29, 2023
Te ljude će inflacija i kamate dovesti na vlast. A koliko će je zadržati, to će se videti.
_____
~~~~~
- Post n°47
Takodje smatramo da kalkulacije u vezi sa brojem mandata ne smeju biti prepreka našoj zajedničkoj borbi i zbog toga prihvatamo i minimum od 2-3 prolazna mesta. Spremni smo već danas da potpišemo koalicioni sporazum i pošaljemo imena koja bi predstavljala SDS na ovoj listi.
— Boris Tadić (@BorisTadic58) November 2, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
Ma kakav Tadić, prohujalo s blistićima. Ne trebaju nam kineski uhlebi
- Post n°49
Zahvaljujuci tome sto nije bio na listi Ujedinjenih na proslim izborima, propalo je skoro 3% opozicionih glasova.
Podsetimo se, tada nije bio na listi zbog "crvene linije" koje, dajem 10e, niko vise ne moze da se seti.
Sto se mene tice, nemam nista protiv da glasam za npr. Aleksandra Ivanovica a npr. B. Dimitrijevic mi je problematicniji od bilo kog clana SDS
Podsetimo se, tada nije bio na listi zbog "crvene linije" koje, dajem 10e, niko vise ne moze da se seti.
Sto se mene tice, nemam nista protiv da glasam za npr. Aleksandra Ivanovica a npr. B. Dimitrijevic mi je problematicniji od bilo kog clana SDS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°50
bojan dimitrijevic? kod koga je on na listi? jeremica?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started