https://twitter.com/AfDLindemann/status/1725142501273538613
opozicija
- Post n°127
Re: opozicija
Неко код Вучић-Ђиласа пушика и улазак на задња врата неке западне амбасаде. А неко на велика врата Бундестага,
- Post n°128
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°129
Улични ходач wrote:Неко код Вучић-Ђиласа пушика и улазак на задња врата неке западне амбасаде. А неко на велика врата Бундестага,
Cisto da te informisem sta im sledi svima koji se zateknu tamo:
- Post n°130
Завист је лоша особина.
Твоји добацују до задњих врата амабсаде. За то служите, реално нико не воли оне који су лако спремни на сарадњу против своје земље и њене територије, еуфемистички речено. Још је Данте то описивао сликовито. За вас су задња врата амабасада, Вучић носи свеће Урусли у Београду а Милица дође фино, културно у Бундестаг.
- Post n°131
Еј, другари, па шта је ово, Милица као царица у Бундестаг а Мики на прозор позади француског изасланства у Београду. Скоро да човек помисли да је лопов, а није, само је мало лопов али ко у Србији па не крадуцка.
То ме враћа у стара добра времена када је наш изузетно цењени председник покушавао да уђе у Вајсхаузе преко другог травњака, треће задњег-споредног улаза и четврог клозета од Овалне собе.
А, Милица хоп-на главни хол. Хоп, па скоро црвени тепих скоро а биће и тога ако је гласамо а хоћемо и драги Бог помогне.
То ме враћа у стара добра времена када је наш изузетно цењени председник покушавао да уђе у Вајсхаузе преко другог травњака, треће задњег-споредног улаза и четврог клозета од Овалне собе.
А, Милица хоп-на главни хол. Хоп, па скоро црвени тепих скоро а биће и тога ако је гласамо а хоћемо и драги Бог помогне.
Last edited by Улични ходач on Fri Nov 17, 2023 2:20 am; edited 2 times in total
- Post n°132
Tri dana srece zbog Milice u fakin bundestagu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°133
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°134
То ништа не говори да Мики,од милоште, улази на задњи прозор француског изасланства. Можда га срамота што га је СНС подржавао 3 ГОДИНЕ док се нису посвађали око крадуцкања у локалном буџету.
- Post n°135
Али му то могу опростити јер је после тог страшног искуства и изазова са снс прешао из г17 код Чеде 2016. То се зове права опозиција.
- Post n°136
Aj nesto za tvoju dusu. Srlara smislio lukav plan
Излазим на гласање и гласаћу за све опозиционе партије. Од мене сви имају по глас. Одлична идеја @srdjan_nogo pic.twitter.com/dbU4zNhKRY
— Теодора Марковић (@teodora_011) November 8, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°138
Samo im jos panduri trebaju, vec imaju dilere
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
War on drugs - check!
_____
- Post n°140
Jedino što je preklani iz te vesti verovatni narkodiler, a ne počinioci, kako tvrdi ona.
https://www.novosti.rs/hronika/hapsenja-i-istraga/1301979/uhapseni-otac-sin-pokusaj-ubistva-lazarevcu-coveku-rasekli-vrat-uboli-stomakUHAPŠENI OTAC I SIN ZA POKUŠAJ UBISTVA U LAZAREVCU: Čoveku rasekli vrat i uboli ga u stomak
OTAC i sin Z. R. i N. R. uhapšeni su zbog sumnji da su sinoć u Lazarevcu pokušali da ubiju B. M. Kako saznajemo, povređeni je ranije više puta osuđivan i ima teške telesne povrede, posekotinu na vratu i ubod u stomak.
- Post n°141
Улични ходач wrote:
https://balkans.aljazeera.net/teme/2013/12/3/lazarevac-gradani-protiv-dilera-droge
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°142
Erős Pista wrote:War on drugs - check!
Код тог рата никад не знаш на чему је.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
Шта се окупио број арбанаса, хрвата па тако и неки прави европљанин, Овај "икс" госпође Милице ће достићи милиона прегледа како је кренуло са 500 плус коментара. Вучић то никада неће имати.
Па морамо је гласати, она је већи играч од Србије.
Па морамо је гласати, она је већи играч од Србије.
- Post n°144
Pa vi i jeste sampioni komentara na netu. Jedino sto nemate tu podrsku u realnosti, pa vam Vucic daje potpise za izlazak na izbore i glasove za cenzus. A vi pamtite pa mu uvek nekako vratite, a ako vas se seti, seti se. Principijalno se brani Kosovo iz Beograda i Berlina.
- Post n°145
Ја сам чуо да је газда Миленковић једно време тражио паре уместо бурека , што му снс дадне. Па је нешто уштедео, не мора баш стално бурек, може и подебела кифла, па је исплатио запослене који су онда похитали на европска путешествија. Па ако можеш да потврдиш?
- Guest
- Post n°146
Није бре Зупо што си фашиста, мајке ми. Него што из тебе гргоћу, проваљују овакве реченице, не само лишене сваког мозга и смисла, него са једним и искључивим задатком да упрљају свет. А све самоурадак, да ствар буде најстрашнија. На скали од нуле преко бесконачно до пчелара… ушао си у црвено.
- Post n°147
Улични ходач wrote:Ја сам чуо да је газда Миленковић једно време тражио паре уместо бурека , што му снс дадне. Па је нешто уштедео, не мора баш стално бурек, може и подебела кифла, па је исплатио запослене који су онда похитали на европска путешествија. Па ако можеш да потврдиш?
Pojma nemam o cemu pricas. Ako mislis na Milana Milenkovica, on nema prebijene pare. Ne znam da je ikada iko radio za njega, ono sto se slato na kanal je bio dobrovoljan rad pojedinaca. On nema pare da placa radnike, nije to SNS gazdinstvo sa Milicom i Boskom kao podizvodjacima. No kapiram da je tamo kod vas hronicna laz odavno ustanovljena kao pravilo, uostalom zato se i bratimite sa Nestorovicem.
- Post n°148
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°149
Objektivno, on izgleda bolesno, vidi mu oči.
A što je on na topiku opozicija?
A što je on na topiku opozicija?
- Post n°150
Zato što ne odustaje!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.