Matthew McConaughey is in Novak Djokovic's box 🤩#USOpen pic.twitter.com/nDc8fWBu5N
— BBC Sport (@BBCSport) September 10, 2023
Novak - četnik sa reketom
- Post n°51
Re: Novak - četnik sa reketom
- Post n°52
On se siroma preselio u Monte Karlo da bi ga voleli, a oni mu nikada ne otvorise vrata nebeska.
Da nisam iz Srbije, pre mnogo godina bih bio dignut u nebesa u sportskom nivou, pogotovo u zapadnom svetu.
Red dizanja u nebesa, red skrusene skromnosti u drustvu andjela bozijih. Jer dzaba se Danil(o) moli kad Bog Nola vise voli
Mnogo puta se izvlačio iz teških situacija. Otkrio je o čemu razmišlja u tim trenucima.
"Bog i anđeli čuvari. U tim trenucima više ne osećate noge, ne osećate snagu, vrti ti se tlo pod nogama... U tim trenucima sa svojom verom se nadaš da će biti ta božanska intervencija. Možda nećete verovati, ali to mi se mnogo puta desilo, da sam sebe iznenadio kako je moguće da sam izdržao to. Ako veruješ da će ti bog pomoći, ja u to izuzetno verujem, da je božanstvo bilo prisutno."
Verovatno tako kada ode kod Vucica veruje u prisustvo bozanstva i zeli da ga oseti.
- Post n°53
božanstvoAko veruješ da će ti bog pomoći, ja u to izuzetno verujem, da je božanstvo bilo prisutno.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°54
- Post n°55
Moleban za nola:rofl::rofl::rofl::rofl: pic.twitter.com/KEyPTLcSdC
— tanja (@pelo_velo48604) September 10, 2023
- Post n°56
Новак је изједначио рекорд Маргарет Коурт сада имају обоје по 24 ГС титуле. То је највећи број титула које до сада држан. На страну Новаков понашање и наролито његове породице, он је направио чудесне резултате. Вероватно ће ове године опет бити проглашен за спортисту света.
- Post n°57
- Post n°58
Улични ходач wrote:У Православним храмовима се клања али мислим у Васкршњом посту, не сада.
Новак је изједначио рекорд Маргарет Коурт сада имају обоје по 24 ГС титуле. То је највећи број титула које до сада држан. На страну Новаков понашање и наролито његове породице, он је направио чудесне резултате. Вероватно ће ове године опет бити проглашен за спортисту света.
Jel to opet od strane onog casopisa koji za 12 godina jedno 9-10 puta za sportistu godine proglasi nekog tenisera?
A klecanje, kako vidim, predvodi mali spijun cvikeras u britanskoj majici. Od malena ih pripremaju.
- Post n°59
Dimitrije Danilo Kraljevo ValjevoMNE wrote:sreću je imao Novak što moskovska patrijaršija nije uprla sa molitvama za Dmitrija
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°60
Dosta mi je vise Djokovica. Kad ja kazem. Ima 24 slema, poslednji izvukao na zreb, jedini protivnik mu bio Laslo Djere. Bas me briga da nas/me on vise davi sa 25 im, kad imamo novi tenis koji igra Alkaraz. Plus je primitivna konzerva, djiberaj uz muziku.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) September 12, 2023
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°61
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°64
neki su govorili da baba pali s 10 god kašnjenjafikret selimbašić wrote:@vestoma_Tomy
ali je budalatrija bila zaslepljena bebinom propagandom pa sad uživa u parizeru sa autopsije
_____
- Post n°65
fikret selimbašić wrote:Dosta mi je vise Djokovica. Kad ja kazem. Ima 24 slema, poslednji izvukao na zreb, jedini protivnik mu bio Laslo Djere. Bas me briga da nas/me on vise davi sa 25 im, kad imamo novi tenis koji igra Alkaraz. Plus je primitivna konzerva, djiberaj uz muziku.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) September 12, 2023
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°66
dkl ovo mu je poslednji gren slem a za 10 godina će od visokopiramidalnog ludila umisliti da je tutmes III jesti skakavce i spavati u sarkofagu
_____
- Guest
- Post n°67
- Post n°68
_____
- Post n°70
• Grand Slams missed:
— ً (@nadalprop_) September 12, 2023
Nadal - 15
Djokovic - 3
• Olympics missed:
Nadal - 3
Djokovic - 0
• Grand Slams + Olympic won:
Nadal - 24
Djokovic - 24
Simply the greatest. pic.twitter.com/pDUrM3mjII
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°71
- Post n°72
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°73
No Country wrote:Чекај бре, зар то није први стих њихове химне?
Цела та строфа је избачена из званичне химне након 1945. Сретао сам случајеве омладине да уопште не знају да она постоји.
Иначе нема везе са Хитлером, постојала је пре њега.
Она није толико пробламтична због првог стиха-"Немачка изнад свега у свету", већ онога што следи после а то је територија од данашње Француске и Белгије до Белорусије, и од северне Италије до Шведске, све припада Немцима.
Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt,
Wenn es stets zu Schutz und Trutze
Brüderlich zusammenhält.
Von der Maas bis an die Memel,
Von der Etsch bis an den Belt,
???? Deutschland, Deutschland über alles,
Über alles in der Welt! ????
Само да се зна да је она у оригиналном облику постала Немачка химна за време Вајмара, од 1922, и то мислим СПД власт, левица, па се после питајте зашто животни простор на исток.
Химна царевине,
И наравно једна од најбољих химни икада,
- Guest
- Post n°74
- Post n°75
_____