24 sata Vučić
- Post n°926
Re: 24 sata Vučić
Ljudi, jel gledo neko Vucica od 6 na Prvoj? Ono je loodilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
Žvala jede žvalu. pic.twitter.com/Z4DbnEeNhh
— Bobby Milk ???? (@mermerni) December 31, 2024
- Post n°928
šta kažeErős Pista wrote:Ljudi, jel gledo neko Vucica od 6 na Prvoj? Ono je loodilo.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°929
Sad tek kapiran odakle "lojalisti" - direktna kopija "Trump loyalists". Sad je Vucic ekspliticno napravio paralelu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°930
Uncle Baby Billy wrote:šta kažeErős Pista wrote:Ljudi, jel gledo neko Vucica od 6 na Prvoj? Ono je loodilo.
https://informer.rs/politika/vesti/976543/vucic-tv-prva-obracanje
_____
- Post n°931
a malopre sam se dožderao ruskom zapamtiću ti ovo dušmankinjoplachkica wrote:
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°932
postoji jedan dobar broj ne toliko potkupljenih koliko priglupih naprednjaka ili makar njihovih simpatizera, to su oni na koje se cilja pričom o ustašama žutim izdajnicima i slično, ovih dana je ne tako mali procenat njih skapirao da su to budalaštine, a što je priča luđa biće ih i više, trenutno mu otkazuju oni čiji je IQ između 70 i 80 a iduća grupacija su ovi između 60 i 70, generalno likovi koje možeš sa par šarenih videa na fejsbuku da ubijediš da je zemlja ravna ili da bil gejc jedva čeka da ih čipuje, e ovaj ludak će i njihovu podršku da izgubi pored sve medijske mašinerije kojom im puni glavu 24h dnevno
- Post n°933
konjski nil wrote: zapamtiću ti ovo dušmankinjo
+1
jebes godinu koja ovako pocne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°934
Ladno puštate klipove sa Vučićem
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°935
Lol Žvaljo srče žvalu
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°936
trebalo je da vidite na vreme, pre nove godine, ko vam je kriv kad zabušavate
- Post n°937
Konačno...
— Željko Kisa (@ZeljkoKisa) January 1, 2025
:rofl::thumbsdown: pic.twitter.com/LwvU5DXauG
- Post n°938
Mislim da je ovo novi nivo, da ovako laže da bi potpalio potpune ludake širom zemlje
[size=36]Protivnik sam teorije zavere, ali su se čudne stvari događale oko Ribnikara, posebno, kao što je teško poverovati da takav monstrum kao Blažić može da postoji. Ribnikar je izazvao pažnju stranaca i po pitanju odnosa prema ubici. Bio sam prisutan, [/size][size=36]u mom kabinetu su dan posle toga tražili da im damo dečaka-ubicu.[/size][size=36] Nije mi to dovoljan dokaz, ali kažem da dan posle Ribnikara, bilo je "vi nećete moći da kaznite mlađe maloletno lice, prepustite ga nama", ja sam to odbio. Odbio sam razgovor na tu temu, znam kakva bi nepravda bila prema porodicama ubijenih. [/size][size=36]Predstavnik strane zemlje i strane službe je to tražio od nas[/size][size=36]. Kada sam ušao u tu školu, kada u sovjoj glavi prođete kroz to, neverovatno je kako se to dogodilo. Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela - rekao je predsednik Srbije u jutarnjem programu televizije Pink. [/size]
[size=36]Protivnik sam teorije zavere, ali su se čudne stvari događale oko Ribnikara, posebno, kao što je teško poverovati da takav monstrum kao Blažić može da postoji. Ribnikar je izazvao pažnju stranaca i po pitanju odnosa prema ubici. Bio sam prisutan, [/size][size=36]u mom kabinetu su dan posle toga tražili da im damo dečaka-ubicu.[/size][size=36] Nije mi to dovoljan dokaz, ali kažem da dan posle Ribnikara, bilo je "vi nećete moći da kaznite mlađe maloletno lice, prepustite ga nama", ja sam to odbio. Odbio sam razgovor na tu temu, znam kakva bi nepravda bila prema porodicama ubijenih. [/size][size=36]Predstavnik strane zemlje i strane službe je to tražio od nas[/size][size=36]. Kada sam ušao u tu školu, kada u sovjoj glavi prođete kroz to, neverovatno je kako se to dogodilo. Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela - rekao je predsednik Srbije u jutarnjem programu televizije Pink. [/size]
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°939
Ovo Mali Glupi Saša pripoveda Teletabisima kako strani obaveštajci dolaze kod njega na radno mesto???
- Post n°940
Zanimljivo je da je sve što je nalupetao poslednjih dana, za građane teška laž, samo se za ovu njegovu ličnu bandu slepo veruje, i naravno, aktiviran je code red srednjeklasnih liberala - online peticija da se to ukine. N1 radi poso za libsone, kao Novosti za one sa IQ 20.
- Post n°941
17000 lojalista? Znaci "a legion of troglodytes". Treba nam neko sa expert earth magic
- Post n°943
mmw ovaj bi nas sutra sve potrpao u tentove na trampov mig i doveo 10 miliona azijskih bednika da mu klanjaju što ugl ima struje vode grejanja riže + niko te ne udari celu smenu 12h i bude baš svečanih mitinga a dobiješ i paketić pred izboreOdličan sastanak sa predsednikom kompanije Mint, Jong Hva Ćinom. Ta kompanija danas u Srbiji zapošljava tri hiljade ljudi. Posle izgradnje fabrika u Šapcu i Loznici žele da podignu nove kapacitete i projekte u drugim delovima Srbije. Značaj kineskih i sveukupnih azijskih investicija postaje sve veći, kako za našu zemlju, tako i za region u celini. Film koji vidite dobio sam od predsednika kompanije Ćina i nadam se da će, makar malo, u svemu tome moći da pomogne i to što me Kinezi cene, ne manje od drugih predsednika.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°944
tek sad sam ovo videoThomas Sankara wrote:17000 lojalista? Znaci "a legion of troglodytes". Treba nam neko sa expert earth magic
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°945
konjski nil wrote:
mmw ovaj bi nas sutra sve potrpao u tentove na trampov mig i doveo 10 miliona azijskih bednika da mu klanjaju što ugl ima struje vode grejanja riže + niko te ne udari celu smenu 12h i bude baš svečanih mitinga a dobiješ i paketić pred izboreOdličan sastanak sa predsednikom kompanije Mint, Jong Hva Ćinom. Ta kompanija danas u Srbiji zapošljava tri hiljade ljudi. Posle izgradnje fabrika u Šapcu i Loznici žele da podignu nove kapacitete i projekte u drugim delovima Srbije. Značaj kineskih i sveukupnih azijskih investicija postaje sve veći, kako za našu zemlju, tako i za region u celini. Film koji vidite dobio sam od predsednika kompanije Ćina i nadam se da će, makar malo, u svemu tome moći da pomogne i to što me Kinezi cene, ne manje od drugih predsednika.
Pred koje izbore?
- Post n°948
Genijalno <3 pic.twitter.com/8ymk57kCQg
— Nikola Jovanovic (@PeckoPivo) January 16, 2025
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°950
FORMIRA SE VELIKI POKRET: Vučić će razgovarati sa narodom na skupovima širom zemlje, ime će birati građani do Vidovdana
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9560130/formira-se-veliki-pokret-u-srbiji-predsednik-vucic-ce-pricati-sa-narodom
Od petka 24. januara širom Srbije će početi da se održavaju veliki skupovi, na kojima će govoriti istaknuti profesori, radnici, poljoprivrednici...
Njima će se pridružiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će sa njima govoriti u svakom gradu i u svakom selu, potvrđeno je Kuriru.
O imenu pokreta odlučiće sami građani putem društvenih mreža.
Formiranje pokreta treba da bude završeno do Vidovdana, i predviđeno je da će biti najvažniji politički subjekat na političkoj sceni Srbije.
Prema saznanjima, očekuje se učešće velikog broja ljudi koji do sada nisu učestvovali u političkom životu u Srbiji.
Očekuje se i da će predsednik Vučić uskoro objaviti u kom gradu će se održati prvi skup.
_____
★
Uprava napolje!