24 sata Vučić
- Post n°626
Re: 24 sata Vučić
Janoše, ako si ti ove pekao, halal vera, odlična boja, sve su jednake i pegave taman koliko treba.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°627
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°628
Vučić: Stopiranje projekta Jadar bilo je delo zapadnih bezbednosnih službi, da uspore razvoj Srbije https://t.co/stSxOXBX9T
— Radio 021 (@Radio021) June 24, 2024
- Post n°629
https://www.danas.rs/vesti/politika/brnabic-vucic-reprezentacija/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°630
Reagovao i DJV, trazi da neko odgovara
Informer wrote:Za ovo neko mora da odgovara! Bruka Fudbalskog Saveza Srbije - Orlove u Minhen poslali avionom sa hrvatskom zastavom, u isti uveli i predsednika Vučića!
Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva naše reprezentacije u Minhenu, otkrio je u svom uključenju u emisiji "Prve info" zašto je predsednik Aleksandar Vučić bio neraspoložen kada je ispratio srpsku reprezentaciju put Nemačke.
- Ko je video primetio je da je predsednik bio neraspoložen. Da li znate zašto? Na avionu je bila hrvatska zastava, uveli su predsednika sa hrvatskom zastavom. Ogromna bruka, a nisam hteo o tome da pričam do danas, za ovo neko mora da odgovara, očekujem reakciju nadležnih organa. Znam predsenika, neće da reaguje... Očekujem da progovori o svemu ovome. Na avionu kojim je ispraćena reprezentacija bila je hrvatska zastava. Znao sam, a nismo objavili. Znao sam od tog dana. Nisam objavio zato što je bruka i sramota - rekao je Dragan J. Vučićević.
Govoreći o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, Vučićević je istakao da je ovo bila ozbiljna bruka u Minhenu.
- Kada sam video da je rekao da se nismo obrukali... ko vas je poslao sa milionskim platama da budemo vreća za udaranje. Svi su igrali bolje od nas, Mađari, Gruzija.. Jedan umuvani gol u poslednjoj sekundi... Oni ne znaju šta igraju. Nisam stručnjak. Moderni fudbal nije o-ruk, traži sistem, traži taktiku, ozbiljnog trenera traži, analitiračara, znalca fudbalske igre. Ovo što je pokazano u Nemačkoj je ozbiljna bruka i obrukali smo se i jeste neuspeh - jasan je bio Vučićević.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°631
"neraspoloženje pretzednika kao motivator društvenih promena"
rad se sam piše.
rad se sam piše.
- Post n°632
Klacarova druga disertacija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°633
Он је тај аналитирачар.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°634
vučku se čini da je nezadovoljstvo malo veće da bi njemu bilo politički/klanovski svejedno, pa urgira kenjažu po piksetu i savezu. videćemo dokle će se to odmotavati.
- Post n°635
Još je neko rekao "milionske plate i vreća za udaranje", izgleda da je sugerisano da je to linija napada
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°636
pustiće grickanje dok ne vide šta će da rade. msm možda ih žrtvuju i zbog litijuma oni se tako boje spajanja raznih nezadovoljstava, pa evo besnoj svetini neka žrtva za na kolac, da se izduva.
- Post n°637
kek
Aleksandar Vučić: Ovo je debakl, ne sme da se desi da nam gol daje igrač od 5.000 evra
Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 14:47
„Prazne priče selektora i funkcionera da dobijaju para od UEFA“, poručio predsednik Srbije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je fudbalska reprezentacija naše zemlje na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj doživela debakl! On je tokom boravka u Briselu, usled pregovora o statusu Kosova i Metohije, prekomentarisao igru i rezultate tima Dragana Stojkovića Piksija u Gelzenkirhenu i Minhenu.
Prema njegovim rečima narod u Srbiji je s pravom razočaran, uzimajući u obzir ulaganja države Srbije u fudbal. Predsednik Vučić je čak, između redova, odgovorio selektoru Stojkoviću na reči da je u pitanju samo fudbal i sport.
"Ja sam saglasan da je debakl! Jeste sport, samo smo mi dali mnogo para za taj sport i mnogo uložili tako da ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, nije problem da izgubite od Nemačke, Španije od koga hoćete, ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri i po puta manje košta od igrača Srbije“, rekao je Aleksandar Vučić.
Predsednika Srbije je očigledno najviše zaboleo remi protiv Slovenije izvojevan kasnim golom Luke Jovića.
„Problem je kada vam igrač iz Celja koji ima 5.000 evra mesečno daje golove, jer nema ko da ga isprati. Mnogo ulažemo u infrastrukturu kao i u plate funkcionera, iako će oni reći da od UEFA dobijaju novac, to su gluposti i prazne priče selektora i svih ostalih. Ulažemo ogroman novac i građani Srbije su zaslužili bolji rezultat“, dodao je Vučić.
- Post n°638
Random vest na temu mesanja politike u sport, stara sest meseci
FIFA izbacuje Brazil iz svih takmičenja, a ovo je razlog?
Međunarodna fudbalska federacija to smatra kao neosnovano, te su upozorili Brazilce na moguće sankcije
Brazilska fudbalska konfederacija dobila je upozorenje od strane FIFA, na moguću žestku kaznu.
Kao glavni razlog za to, navodi se mešanje politike u sport, zbog čega se upalio "alarm" u FIFA. Tačnije, problem su izbori u vrhu Saveza Brazila, i mogući odlazak Ednalda Rodrigeša sa mesta prvog čoveka Saveza.
Međunarodna fudbalska federacija to smatra kao neosnovano, te su upozorili Brazilce na moguće sankcije. Situacija je krenula da se komplikuje 7. decembra, kada je sud u Rio de Žaneiru sklonio Rodrigeša sa mesta predsednika brazilskog Saveza.
FIFA je upravo to videla kao kršenje sopstvene povelje o nemešanju državnih organa.
- To će takođe značiti da službena lica, timovi i klubovi CBF, više neće moći da učestvuju u međunarodnim takmičenjima, sve dok je suspenzija na snazi – navodi se u otvorenom pismu FIFA.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°639
Ето бар се нечија будућност зна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°640
Aleksandar Vučić: https://t.co/0855yxkdLA pic.twitter.com/LUvYJD567F
— Radio 021 (@Radio021) July 1, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°641
Oćel postići sad usred ispitnog roka?
- Post n°643
Da napiše memorandum, ovi do sada ništa nisu valjali
- Post n°645
Serbia’s president showing full dedication to the Kremlin’s propaganda.
— Jakub Bielamowicz (@KubaBielamowicz) June 30, 2024
In the morning show of the pro-regime Prva TV, Vucic claims Stalin liberated Europe and accuses Central European countries of historical revisionism. pic.twitter.com/Qyf932b2Zg
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°646
Mora da se pojača staljinizam zbog Rio Skintom
- Post n°647
jedina stvar za koju nikad nije prozvao žute je istorijski revizionizam
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°648
https://neweasterneurope.eu/2024/07/01/our-serbian-friend-the-genocide-glorifier-in-chief/
Our Serbian friend, the genocide glorifier-in-chief
The West continues to view Serbia’s President Aleksandar Vučić as a key partner in the region despite his long history of denying that acts of genocide were committed throughout the Balkans, and that his ongoing actions threaten regional stability. It is imperative that western governments reconsider their relationship with Serbia’s authoritarian leader.
July 1, 2024 - Leon Hartwell
Our Serbian friend, the genocide glorifier-in-chief
The West continues to view Serbia’s President Aleksandar Vučić as a key partner in the region despite his long history of denying that acts of genocide were committed throughout the Balkans, and that his ongoing actions threaten regional stability. It is imperative that western governments reconsider their relationship with Serbia’s authoritarian leader.
July 1, 2024 - Leon Hartwell
- Post n°649
svi ovi txtovi su go peniz dok novinar ne ponudi rešenje a rešenja za septičku jamu sem vučića trenutno Nema sem ako ne želite rat anarhiju glad hiperinflaciju komadanje teritorije i na koncu 10m zida oko bg pašaluka kao neki u ovom postu
msm tebra šta je ovo
msm tebra šta je ovo
Western governments must recognize that the long-term stability of the Balkans depends on a genuine commitment to truth and justice. Both the US and the EU should adopt a firm stance, conditioning their support on Serbia’s commitment to acknowledging and addressing its role in past atrocities.
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°650
Western governments must recognize that the long-term stability of the Balkans depends on a genuine commitment to truth and justice. Both the US and the EU should adopt a firm stance, conditioning their support on Serbia’s commitment to acknowledging and addressing its role in past atrocities.
Imaju prečih briga sada i ne žele da komplikuju sebi život na Balkanu kad će se to iinako samo od sebe rešiti ako se reši istočni front. Ako se ne reši - uvek imaju vremena da diluju sa Srbijom koja nije nikakva sila. Pa onda litijum, pa municija...