In his latest veiled warmongering threats Vucic yesterday warned the West that they must choose between Kosovo and Serbia. If they choose Kosovo, Serbia will “wait for the best possible momentum and we will seize our opportunity”. pic.twitter.com/iExGzctOOr
— Demush Shasha (@DemushShasha) March 18, 2024
24 sata Vučić
- Post n°426
Re: 24 sata Vučić
- Post n°428
Догодине у три материне.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°429
https://n1info.rs/vesti/vucic-sazvao-sednicu-saveta-za-nacionalnu-bezbednost-sluzbe-da-obezbede-nase-stadione-i-trzne-centre/
1 sasvim normalna reakcija
1 sasvim normalna reakcija
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°430
sutra crvena zvezda igra sa nekim ruskim klubom (zenit, ima li to?), nije skroz bez mozga reakcija, samo nisam znala da se to uvek radi ovako javno
(a nadam se da neće iskoristiti ovo što se desilo za proterivanje antiputinovskih rusa iz srbije)
(a nadam se da neće iskoristiti ovo što se desilo za proterivanje antiputinovskih rusa iz srbije)
- Post n°431
u prevodu na srpski : zvaničmo napuštanje pristupanja EU i izolacija Srbije.
— Vladimir Medjak (@VMedjak) March 22, 2024
posledica: za 20 godima CG će biti ispred nas onoliko koliko je danas Slovenije i građani Srbije će se iseljavati u CG kao danas u Sloveniju
A mi ćemo se pitati: Kako i zašto?https://t.co/UVEho1ElZj
- Post n°432
Tek sam sada odslušao ovaj nebulozni intervju patološkog lažova i kompletnog idiota na TV prva, pa bih da postavim logično pitanje:
— Vladimir (@samuraj016) March 23, 2024
Ako smo po rečima idiota pred svetskim ratom koji će odneti više života nego 2. (drugi svetski), čemu onda EXPO2027 i pizde lepe materine?
- Post n°434
blic.rs/biznis/nuklearna-elektrana-u-srbiji-potrebne-su-ove-4-stvari-da-bi-nasa-zemlja-dobila-prvu/dzs815z“Kad budemo proizvodili struju iz uglja, moraćemo da plaćamo posebne takse. Zato je važno da promenimo zakonski i legislativni okvir za nuklearnu energiju. Četiri mala nuklearna reaktora menjaju 1.200 megavata. Nuklearna energija je najbolja, mada za samo četiri manja reaktora moramo da platimo najmanje oko 7,5 milijardi evra”, rekao je pre par dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu.
Samo dan kasnije Vučić je najavio da će biti ukinut moratorijum na gradnju nuklearnih elektrana.- Najbolje bi bilo da se gradi klasična nuklearka, ali nemamo 20 milijardi evra. Mađari grade sa Rusima nuklearku od 11-12 milijardi i potrebno je deset godina da se izgradi - rekao je predsednik Srbije.
- Post n°435
I najbolje je da te nuklearke vodi sns kadar.
- Post n°436
Nektivni Ugnelj wrote:I najbolje je da te nuklearke vodi sns kadar.
„Нешто чудно пишу реч вода“
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°437
Nemojte da me rusite, kupicu od vas 4 nuklearke
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°439
Sto je otislo dete? Azil?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°443
Што се тиче модуларних реактора, та генијална идеја да се самње реактори(то само ум из Западне Индије може да смисли) и тако буде све лепше и боље је спектакуларно пукла у Западној Индији. Предузеће које се бавило тиме је пукло-пробијени, рокови, цена коштања итд.
Али чему служи Источна Европа ако не за експериметне, робовску радну, снагу, популарне жене лаког морала, одлагања смећа и нуклеарног отпада итд. Поносни потомци дачких Ромула и Рема, данас их зовемо Румуњи, иначе су познатији као Власи у хисторији, су се понудили да буду заморчићи, И у једном месту испод Карпата, где још куга влада, решило се да се проба реакторчић па куд пукло да пукло. Мала је то цена за напредак човечанства.
Изгледа да је наш цењени председник одлучио да Срби нису мањи Румуњи од Румуња, уосталом зли језици нас називају, погрешно, Власима, и одлучио је да купи пет реактора ако Румуњи могу један. Дај пет комада.
Ипак ја мислим да је увоз смећа из Јевропе боља опција.
Али чему служи Источна Европа ако не за експериметне, робовску радну, снагу, популарне жене лаког морала, одлагања смећа и нуклеарног отпада итд. Поносни потомци дачких Ромула и Рема, данас их зовемо Румуњи, иначе су познатији као Власи у хисторији, су се понудили да буду заморчићи, И у једном месту испод Карпата, где још куга влада, решило се да се проба реакторчић па куд пукло да пукло. Мала је то цена за напредак човечанства.
Изгледа да је наш цењени председник одлучио да Срби нису мањи Румуњи од Румуња, уосталом зли језици нас називају, погрешно, Власима, и одлучио је да купи пет реактора ако Румуњи могу један. Дај пет комада.
Ипак ја мислим да је увоз смећа из Јевропе боља опција.
- Post n°444
beatakeshi wrote:A bez Japana?
meni je japan na trecem mestu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°445
boomer crook wrote:beatakeshi wrote:A bez Japana?
Јапан је увек у средини, зове се медијапан и плочаст је.
_____
- Post n°446
boomer crook wrote:beatakeshi wrote:A bez Japana?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°447
паће wrote:boomer crook wrote:
Јапан је увек у средини, зове се медијапан и плочаст је.
ma to je onaj vic kada anketiraju muju i japanca sta im je najvaznije u zivotu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started