Izbori 2023.
- Post n°76
Re: Izbori 2023.
nekima je smešno a neki rezervišemo early bird karte
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°77
beatakeshi wrote:Pa kakav je ovo argument za bilo šta, osim da je VM poluobrazovana seljačina, što i nije baš skrivana tajna.plachkica wrote:a medijski tata te ekipe, veran matić, je fb postu roditelja ubijene devojčice eme kobiljski, dao naslov
'majka hrabrost'
(proveravala sam na bg da li su možda roditelji ti koji su tako naslovili post, međutim ne, naslov je urednička intervencija veranovog profila)
https://javniservis.net/sekcije/drustvo/majka-hrabrost/
(i cela ekipa deli potresnu priču roditelja ubijene devojčice naslovljenu ovako)
srećni nam izbori
[size=48]Majka hrabrost[/size]
[size=41]28. September 2023.
[/size]
Povodom brojnih dezinformacija oko budućnosti OŠ "Vladislav Ribnikar" i Memorijalnog centra, Nina Kobiljski, Emina majka je vrlo precizno objasnila kako ona vidi situaciju u koju su dovedeni svi i roditelji ubijene dece i roditelji dece koja i dalje pohađaju ovu školu
nije argumen nikakav, samo sam se sinoć malo iznervirala kad sam videla, a tekst ovako naslovljen dele svi, od prve dramaturškinje do poslednjeg ngo-ovca izniklog u ldp akciji #novalica
trebalo je na medijsko smetlište
- Post n°78
Izdrži, legendo!
Vučić: Milan Radoičić podneo ostavku na mesto potpredsednika Srpske liste https://t.co/lTcG9zeGqJ
— TV N1 Beograd (@n1srbija) September 29, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°80
A kako? Kako se podnosi ostavka kad niko ne zna gde si?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°81
u pokrajini na severu Srbije nece biti izbora izgleda
_____
????
- Post n°82
Saznajemo: Promena izbornih pravila u Vojvodini - nema koalicije stranaka i grupa građana
https://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/354103/Saznajemo-Promena-izbornih-pravila-u-Vojvodini-nema-koalicije-stranaka-i-grupa-gradjana.html
Poslanici vladajuće koalicije predložili su izmenu odluke o izborima u Vojvodini, saznaje 021.rs.
Predloženim izmenama smanjuje se broj potpisa koji je potrebno sakupiti da bi se predala izborna lista, produžavaju se rokovi za podnošenje izborne liste sa 15 na 20 dana i onemogućava se predaja lista koju čini koalicija političke stranke i grupe građana. Prema novim pravilima, kandidati za poslanike moraju da imaju prebivalište u Vojvodini, dok nosioci lista ne moraju.
Zadržavaju se postojeći cenzusi, a druge izmene su uglavnom pravno-tehnička usklađivanja sa prošlogodišnjim izmenama Zakona o narodnim poslanicima ili praksom Pokrajinske izborne komisije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°83
Gredonacelnik NS nije podneo ostavku.
Inace, ako bude izbora u decembru, predizborno asfaltiranje propo
Inace, ako bude izbora u decembru, predizborno asfaltiranje propo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°84
nije to teško toliko za objasniti...međutim, imaš tu dve podvrste nastanka, to je jedno kada ljudi preziru sami sebe, ne mogu da se pogledaju u ogledalo, nesrećni su generalno... a druga podvrsta su prebogati , nekada nisu ni iskompleksirani previše, ali koji vole da isprobavaju perverzije , drugorsbijanstvo im je dovoljno perverzno u sferi uma... ne koristiš Instagram verovatno, prestario si ga , ali pogledaj tamo naprednjakinju jovanu , voditeljka režimskog tv-a, kako se slika sa tračicom preko vagine uz podvriskivanje,, haha vidite sakrila sam svega 25%/ vagine, vidite šta umem... isti taj princip podvriskivanja primenjuju drugosrbijanci, perverzija radi perverzije, nema neke naročite logike, nego misle da im dobro stoji kada se obuku u taj veš...No Country wrote:Janko Suvar wrote:izvini ostape, ja stvarno ne vidim drugi izraz za mrznju prema Srbima.
U celosti je naravno prihvatljivo da razlicito vidimo sta je javni interes, sta je srpski interes, i u celosti je prihvatljivo da jedan deo opozicione javnosti vidi pa ako treba i apsolutno svaku javnu stvar drugacije od mene.
Ja stvarno ne vidim kako se taj deo javnosti moze opravdati, jer su uvek svuda i u svemu protiv Srba. Dok se oni moraju trpeti jer su protiv Vucica (kao sto su protiv svakog Srbina) opozicije normalne nece biti.
edit: a rezim je slab i moze pasti, pogotovo ovako kad se sve desava odjednom, a desava se u vreme ekonomske krize.
Колико си ти патетичан, Шуки, то је за причу.
Умеш ли мало макар да објасниш ту мржњу, коју целог живота студираш? Ето, роди се Србин, па мрзи сам себе. Ал’ не зато што је депресиван, суицидалан, него мрзи баш то, иначе поприлично апстрактно и тешко за дефинисати, српство у себи? Па зашто, Шуки? Шта га то тера? Како се човек разболи од те усташке бољке? Мора да имаш неку теорију, иначе ти читав светоназор почива на веома нелогичној премиси…
- Post n°85
da ti damo mi malo privatnosti, da ne drkaš ovako javno pred svima?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°86
izbeglicaa2023 wrote:
nije to teško toliko za objasniti...međutim, imaš tu dve podvrste nastanka, to je jedno kada ljudi preziru sami sebe, ne mogu da se pogledaju u ogledalo, nesrećni su generalno... a druga podvrsta su prebogati , nekada nisu ni iskompleksirani previše, ali koji vole da isprobavaju perverzije , drugorsbijanstvo im je dovoljno perverzno u sferi uma... ne koristiš Instagram verovatno, prestario si ga , ali pogledaj tamo naprednjakinju jovanu , voditeljka režimskog tv-a, kako se slika sa tračicom preko vagine uz podvriskivanje,, haha vidite sakrila sam svega 25%/ vagine, vidite šta umem... isti taj princip podvriskivanja primenjuju drugosrbijanci, perverzija radi perverzije, nema neke naročite logike, nego misle da im dobro stoji kada se obuku u taj veš...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°87
Meni je ovo bio red flag
voditeljka režimskog tv-a, kako se slika sa tračicom preko vagine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°88
Erős Pista wrote:
Meni je ovo bio red flag
voditeljka režimskog tv-a, kako se slika sa tračicom preko vagine
Uh, da
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°89
A i kad će više shvatiti da, što se više trudi da deluje normalno, zapravo sve luđe zvuči.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°90
Мени се упалила лампица и на “принцип подврискивања”. Нису га довољно тукли док је био мали.
- Post n°91
И даље осате нејасно зашто пронато о-позиција не жели скупштинско заседње о Косову и Метохији. Имали би прилику да објасне народу све о Радончићу.
Али то је ушло у традицију пронато о-позиције да увек штити СНС када дође до важних национални питања од референдума о судству до данас. Једино што изгледа интересује пронато 0-попзцију пар локала и да се углаве.
Једино питање: ко је више украо?
Сликовишто приказано
Али то је ушло у традицију пронато о-позиције да увек штити СНС када дође до важних национални питања од референдума о судству до данас. Једино што изгледа интересује пронато 0-попзцију пар локала и да се углаве.
Једино питање: ко је више украо?
Сликовишто приказано
- Post n°93
_____
- Post n°94
beatakeshi wrote:Радончић.
Ili
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°95
То је суштина онога што пише. Да ли је Рајичић или Радончић није битно него то што пронатоп опозиција подржава СНС и СПС код свих кључних питања.
- Post n°96
Da. Sad su sve oči uperene u pronato opoziciju, i šta će ona da kaže.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°97
Па јесу, не само због седнице о Косову и Метохији. Мислим да се Скупштина неће одржати у наредном периоду по било којој теми иако би требало да крене редовно јесење заседање.
- Post n°98
Heh, podseca me ovo na Jeremica kad je danima isao okolo i vikao zasto ne posaljemo pismo Moskvi i Pekingu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°100
Зупо, ти би радо ишао на Косово да погинеш - ал’ само ако ти пронато опозиција из Скупштине нареди? Зупо, ти си једна права грталица од патриоте! Онај је макар правио мед у животу, а чиме се ти, јадо, бавиш?