pride je gro njihovih glasaca boljeg statusa nego SNSovci
kako to majku mu...
pride je gro njihovih glasaca boljeg statusa nego SNSovci
neFilipenko wrote:SPS ce imati isto poslanika. Za njih se ne glasa iz ubedjenja nego iz interesa/licne povezanosti, i pride je gro njihovih glasaca boljeg statusa nego SNSovci pa to rade promisljenije.
sps ne da treba da nestane, sps je morao nestati pre 23 godine, ali jbg nijeOne Eyed Bob wrote:Ako SPS podrži opoziciju, ostaje bukvalno sve isto, probrana SNS ekipa prelazi u SPS i pljačka se nastavlja nesmanjenim tempom bez dana pauze.
SPS treba da nestane a ne da podržava smenu vlasti, kakve su to priče, svašta.
hk1 wrote:neFilipenko wrote:SPS ce imati isto poslanika. Za njih se ne glasa iz ubedjenja nego iz interesa/licne povezanosti, i pride je gro njihovih glasaca boljeg statusa nego SNSovci pa to rade promisljenije.
nazalost znam npr dosta 60+ godisnjaka visokog obrazovanja koji iz ubedjenja glasaju za sps
komunisti u srcu i dusi, dabome u medjuvremenu u solidnoj meri nacionalno osvesceni, crkva im medjutim i dalje nije mila i u svem tom buckurisu, veruju da je sps 1 & jedini nastavljac tradicije i svetlo na kraju tunela
postoji nekoliko takvih profila, kategorija u nasem drustvu iz kojih dolazi gro njihovih glasaca
Đilasovci, Dveri, Zavetnici i DSS u koaliciji!
sigurno da je do njih u najvecoj meriпаће wrote:hk1 wrote:
ne
nazalost znam npr dosta 60+ godisnjaka visokog obrazovanja koji iz ubedjenja glasaju za sps
komunisti u srcu i dusi, dabome u medjuvremenu u solidnoj meri nacionalno osvesceni, crkva im medjutim i dalje nije mila i u svem tom buckurisu, veruju da je sps 1 & jedini nastavljac tradicije i svetlo na kraju tunela
postoji nekoliko takvih profila, kategorija u nasem drustvu iz kojih dolazi gro njihovih glasaca
Ма нису ми јасни. Није да нисам црвен изнутра, него како могу да верују да је СПС тај наставак. Па одатле је побегао когод није могао да гледа шта су радили, остале су само јајаре и уходе. Не да су председавали издајом социјализма, него су и сценарио сами написали. И ови верују да је СПС чувар пламена :челоклеп:.
Ти и ја би требало да по природи ствари мало боље капирамо те 60+, међутим ја их нисам капирао ни када смо били двадесетогодишњаци, акамоли сада. Човек је митотворно биће, и када једном пазари какав мит онда се јако тешко од истог растане. Сам мит може да се модификује кол’ко хоћеш, то иде зачуђујуће лако. То су дакле они који су најгласније певали на радним акцијама. Не нужно ни зли ни глупи, него људи на које се та ствар примила знатно јаче него на тебе или мене. А сада су довољно матори да буду бандоглави и да им се живо јебе за било какав резон.паће wrote:hk1 wrote:
ne
Ма нису ми јасни. Није да нисам црвен изнутра, него како могу да верују да је СПС тај наставак. Па одатле је побегао когод није могао да гледа шта су радили, остале су само јајаре и уходе. Не да су председавали издајом социјализма, него су и сценарио сами написали. И ови верују да је СПС чувар пламена :челоклеп:.
Улични ходач wrote:Најјаче од свега што СНС и СПС одрађују Косово усред камање а да практично нико на то не обраћа пажњу. Толико су самоуверени да контролишу све да им се може.
Уместо да прича о пререгистрацији дође у фокус јер је све супротно ономе што су снс и спс трвдили, чак и да сте пронато либералална струја. Јер чак и са тих позиција је то неприхватљиво јер је довео људе у такву позицију а није морало ако је већ хтео да преда север.
Nektivni Ugnelj wrote:Улични ходач wrote:Најјаче од свега што СНС и СПС одрађују Косово усред камање а да практично нико на то не обраћа пажњу. Толико су самоуверени да контролишу све да им се може.
Уместо да прича о пререгистрацији дође у фокус јер је све супротно ономе што су снс и спс трвдили, чак и да сте пронато либералална струја. Јер чак и са тих позиција је то неприхватљиво јер је довео људе у такву позицију а није морало ако је већ хтео да преда север.
ti si nekako u zabludi da ovde nekakva vecina podrzava vucicevu kosovsku politiku.
Пријављују фантомске гласаче и на
— Dragan (@Dragan_51) November 15, 2023
адресе стамбених објеката у изградњи