Informer
- Post n°176
Re: Informer
Davnih dana je Georgiev pomenuo da on stoji iza onog tviter naloga koga svi moraju da prenesu a on je valjda i Vucicev savetnik.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°177
sad videh, u pravu si. on je mentalno oboleli manipulant i sadista, ubedljivo najjezivije ljudsko biće koje sam ikada upoznao.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°178
One Eyed Bob wrote:
sad videh, u pravu si. on je mentalno oboleli manipulant i sadista, ubedljivo najjezivije ljudsko biće koje sam ikada upoznao.
Cekaj, koji od njih dvojice?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°179
Jbt sad čitam njegov intervju iz 2015.
Biti gej u homofobičnoj Srbiji opasno je po život. Moji sagovornici uglavnom znaju da sam gej, jer ja to nikada nisam krio, i pre nego što sam počeo da se bavim novinarstvom, od 1999. godine.
Nekoliko godina pre ovih reči maltretirao je zaposlene u jednoj medijskoj kući da mu kažu koje im je seksualno opredeljenje, uz reči "ako ste gej, nemate šta da krijete, i direktor mora da zna koliko homoseksualaca ima u firmi". Sve ovo uz pretnje otkazom ljudima ako mu ne ispričaju svoje seksualne fantazije. Jedna od najbizarnijih osoba u Srbiji, šarlatan koji tvrdi da ima diplome doktora medicine i kliničkog psihologa, što je, kaže, studirao jedno za drugim.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°180
To je naravno bilo pre nego što su belolistićari došli i sve upropastili
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°181
Tadicu nije bio savetnik, ovom monstrumu jeste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°182
Ideolog đilasovaca: Je*em vam četnički Dan državnosti! Je*ala vas vaša mrtva, nepostojeća Srbija!
Udario na Srbiju vulgarnim rečima i sramnim psovkama.
Daško Milinović, ideolog opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, na Dan državnosti najbrutalnije je udario na Srbiju vulgarnim rečima i sramnim psovkama, a sve zbog toga što je u Novom Sadu održan spektakularan vatromet.
– Mater vam j***m poremećenu! Pomislio sam da je Novi Sad napadnut. Psihopate bolesne. Ovo su bili topovi, haubice. I to nije bio počasni plotun. Ludaci četnicki. Nadam se da niko nije stradao. J**o vas vaš bedni praznik vaše mrtve države koji niko ne slavi. Kreteni j****i – napisao je on na platformi Iks.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°183
bgm ubiše mu nalog njegovi jarani belolistićarski
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°184
Ubilo ga
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°185
ficfiric wrote:Ideolog đilasovaca: Je*em vam četnički Dan državnosti! Je*ala vas vaša mrtva, nepostojeća Srbija!
Udario na Srbiju vulgarnim rečima i sramnim psovkama.
Daško Milinović, ideolog opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, na Dan državnosti najbrutalnije je udario na Srbiju vulgarnim rečima i sramnim psovkama, a sve zbog toga što je u Novom Sadu održan spektakularan vatromet.
– Mater vam j***m poremećenu! Pomislio sam da je Novi Sad napadnut. Psihopate bolesne. Ovo su bili topovi, haubice. I to nije bio počasni plotun. Ludaci četnicki. Nadam se da niko nije stradao. J**o vas vaš bedni praznik vaše mrtve države koji niko ne slavi. Kreteni j****i – napisao je on na platformi Iks.
- Post n°186
Na tim platformama, tviterima, fejsbucima itd generalno možeš da okupljaš genocidne paravojske, da prodaješ zmijsko ulje koje leči rak, ali samo ako odbaciš zlo alopatske farmakomafije. No, ne smeš nikako da kažeš ružnu reč, ju ju, :emilijapopadić:.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°188
konjski nil wrote:bgm ubiše mu nalog njegovi jarani belolistićarski
Мислим да већ три године има како сам заборавио који су то тачно и у чему је фора. Офуцао се термин, провиде се ђонови...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°189
Gledajte smrada kako se pravda... pic.twitter.com/DAfP6pdykJ
— šlager pevač (@vucko1966) February 28, 2024
- Post n°191
Brte, ja bih ga osudio samo zbog sakoa, pa onda sve ostalo.
- Post n°192
Zašto, sasvim mu odgovara dezen kuhinjske krpe.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°195
Vox populi, vox dei, vox vucic
"Kme-kme... Gnezdo napredno izgubilo izbore!"
— Aθαμαη ζαΓλιβλιαηςκι (@atamanzagliblje) March 3, 2024
'oće naprednjaci da crknu, k'o da je sinoć izgubio Vučić lično. Evo, oglasila se i informativna služba SNS-a.
Nek' treniraju kuknjavu, trebaće im za prestoničke izbore. pic.twitter.com/s5f1tNr0lc
- Post n°196
Ajd kad sam tu, dakle to jeste koren histerije
kamen bi zaplakao pic.twitter.com/duPTbtTweK
— Voke (@srednja_klasa) March 3, 2024
- Post n°197
Lila ramonda je "odricanje od sebe samih"?
- Post n°198
Од пре колико година се реч рамонда већ вековима башкари у језику?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°199
Nektivni Ugnelj wrote:Lila ramonda je "odricanje od sebe samih"?
to je neki cvet za koji su prvi put čuli pre 10 godina, a ovamo je koooooosoooooovoooooooo
- Post n°200
Komunisti nisu davali da se prica o tome
_____
★
Uprava napolje!
» Informer