toliko je glupo da je odlično!
Informer
- Post n°52
Re: Informer
Evo, sad i na naslovnici Prigozin uzeo pare
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°53
"...ili bar da nije mnogo..."
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°54
Ako je Vagner teroristicka grupa, kao sto kaze Putin, i ako je Rusija davala novac Vagneru, da li je onda Rusija teroristicka drzava?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°55
Erős Pista wrote:"...ili bar da nije mnogo..."
"... u redu je da malo kraduckate..."
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°56
Nadam se da niste ubijali ruske vojnike, ili bar da niste mnogo...
- Post n°57
Informer redizajnirao sajt i rezultat toga je ovo
Pronađeno 0 rezultata za stripformer
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°58
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°60
ficfiric wrote:Informer redizajnirao sajt i rezultat toga je ovo
Pronađeno 0 rezultata za stripformer
ko srč na brundiju jebate
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°61
čedomir na tv informer
2/3
— Ksenija (@XeniaKsenija21) June 28, 2023
Za one koji zaboravljaju ko je bio Milošević. Za one koji misle da je normalno da pp skupštine vredja glumca. pic.twitter.com/ERRO26dRjz
- Post n°62
Informer dok nije znao ko je vozac koji je izazvao nesrecu
Informer kad je saznao da je vozac bivsi zvezdin trener
(VIDEO) Uhapšen bahati vozač "mercedesa" koji je vozio u kontra smeru i izazvao nesreću
Jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se na novoj obilaznici oko Beograda, koja se proteže od Straževice do Bubanj Potoka, kada je vozač "mercedesa" ušao u suprotni smeri sudari se sa drugim vozilom. Policija je izašala na teren i uhapsila vozača.
..
"Policija je pokušala da zaustavi čoveka koji je vozio u suprotnom smeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovek nije stao već je ubrzao", navodi se u objavi na Instagram profilu.
U poslednjoj objavi na ovoj Instagram stranici navodi se da je vozač "mercedesa" uhapšen od strane policije nakon potere, a očevici su snimili trenutak hapšenja.
Podsetimo, ovaj bahati vozač snimljen je kako vozi "mercedes" u kontra-smeru, dok se pritom kretao veoma brzo, a šokirani očevici koji su vozili u svojoj traci sa druge strane, odmah nakon što su to primetili počeli su da snimaju.
Informer kad je saznao da je vozac bivsi zvezdin trener
Ljupko Petrović vozio u kontra smeru! Lakše povređen, smešten na VMA!
...
Iskusni stručnjak je očigledno promašio uključenje na novoj obilaznici oko Beograda, koja je jutros puštena u saobraćaj, ušao je u kontra smer i potom izazvao saobraćajnu nesreću.
Nekadašnji trener Crvene zvezde, koji je sa srpskim klubom bio prvak Evrope 1991. godine, vozio je u levoj traci, dok su ostali učesnici pokušavali da ga zaobiđu. Međutim, u jednom trenutku je udario u bočni deo auta marke "Ševrolet aveo", kojim je upravljao Ž. K. (63).
Obojica su prošla sa lakšim povredama. Policija je ubrzo došla na mesto nesreće i obavila uviđaj, a testom je utvrđeno da nijedan od vozača nije bio pod dejstvom alkohola.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°64
A daj
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°65
Bizarna smrt! Mladić poginuo na splavu Fristajler
Jedan mladić stradao je danas na splavu "Fristajler", saznaje "Blic
Navodno, na mladića je pao frižider koji ga je usmrtio.
Uskoro opširnije...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°66
Brate mili... mesecima to stoji...
_____
- Post n°67
Do mene stiglo da je ronilac i da je poginuo na poslu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°68
Na N1 kažu da je poginuo u raščišćavanju olupine. Ima smisla da je ronilac.
_____
- Post n°69
Jutros u pola 8 kada sam krenuo u HNovi i reče mi jedan čovek šta se desilo zabrinut za poznanika iz žandarmerije koji radi takve poslove.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°70
Vučićević o besramnom linču Koluvije: Ovo nije viđeno još od vremena boljševičkih suđenja! (VIDEO)
Dragan J. Vučićević je na drugom Kolegijumu na Informer TV govorio o sramnom napadu na Predraga Koluviju ispred Specijalnog suda!
- Danas je bio nastavak suđenja Predragu Koluviju u tzv. slučaju "Jovanjica" i desilo se nešto što se u Srbiji nije desilo još od vremena onih boljševičkih suđenja posle Drugog svetskog rata kada su sudili na izvikivanje "Kriv je", "Na smrt, na smrt". Sećate se toga, to ste gledali u filmovima. To se danas pokušalo organizovati u Srbiji ispred Specijalnog suda. Tamo je neka gomila ljudi sačekala Predraga Koluviju i njegove advokate i bukvalno su ih linčovali, urlali na njih. Koluviju su čak dvaputa udarili, a onda su policijskog inspektora za koga se osnovano sumnja da je lažno optužio Koluviju na osnovu nekih političkih naloga dočekali kao heroja, ljubili ga, grlila ga, proslavljali ga. Ja ovo nisam video nikad! Ispred suda je bilo nekoliko desetina vrlo nasilnih ljudi. Vidi se na snimku da neki bradati čovek pritrčava i dva, tri puta udara i gura Koluviju. Baš njih briga za bilo kakve izvedene dokaze. Ono što je nepobitna činjenica i to niko ne može da demantuje jeste da je veštačenje MUP-a po nalogu suda utvrdilo da je u biljkama konopljenim zaplenjenim na gazdinstvu "Jovanjica" Predraga Koluvije bilo 0,54 % materije i THC i sve ostale materije ukupno. Da bi neka konoplja bila droga mora da ima minimum 18% THC-a da bi "radila" - istakao je Vučićević.
Celo izlaganje Dragana J. Vučićevića na drugom Kolegijumu Informer TV gde je govorio o sramnom napadu na Predraga Koluviju pogledajte u videu koji sledi.
Predrag Koluvija, optužen u lažnoj aferi "Jovanjica" praktično je linčovan ispred zgrade Specijalnog suda u Beogradu.
Na to je ukazao njegov advokat Vladimir Đukanović koji je i objavio snimak na kom se vidi da su pojedinci čak i udarili Koluviju dok je prolazio kroz špalir.
- Ovo su suđenja onako kako ih savremeni komunisti zamišljaju. Okrivljenog da linčuju. Na snimku vidite njih dvoje koje ga udaraju. Čovek prolazi kroz špalir kao da je na Golom Otoku. Sram vas bilo! Ovo je nezabeležno. Pokušavate nasiljem istinu da sakrijete. Političari dolaze da vrše pritisak na rad suda i dovode svoje aktiviste da linčuju i omalovažavaju odbranu i okrivljrne. Za ovo ćete odgovarati! - naveo je Đukanović na Tviteru.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°71
moram priznati da nisam očekivao ovakav jumping the shark momenat, da država javno stane na stranu proizvođača droge i čak da napada samu sebe zbog procesuiranja narko bosova. nisam ni siguran da se do kraja razumeju posledice toga. one se obično vide na šok sajtovima, tipa Documenting Reality, Best Gore itd.
- Post n°72
+1
Ovo je sada već zaista neverovatno.
Ovo je sada već zaista neverovatno.
_____
- Post n°73
pazite ovde nije u pitanju jedna farma trave pa makar i ovakvog obima. gde se proizvodi marihuana tu se i vrsi transfer drugih opijata prvenstveno kokaina.
ovde jedino sto ne sme da dodje u pitanje je transfer droge. sve ostalo moze da se baci pod voz.
ovde jedino sto ne sme da dodje u pitanje je transfer droge. sve ostalo moze da se baci pod voz.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°74
Pa da, a to je nekst level u odnosu na prethodnu akciju zvanu BNV, ovo su one ekipe koje govore puta madre puta madre kabron i nakon toga ti seku glavu motornom testerom.
- Post n°75
Volim sto kritikuju boljsevike, poput onog malog pacova Putina.
» Informer