Markovina (od 19. min, realno)
Jakovina - poluistorijsko/poluspoljnopoliticko, ali jako interesantno, i rekao bih veoma bitno predavanje, pre svega za odnose HR i BiH, ali i sire (Srbija pre svega).
oporezovati tako da novina košta 1000 dinara pa koga zanima tema iz naslova neka to plati.NE RADITE OVO SA SLIKAMA POKOJNIKA: Niste ni svesni šta ćete tako PRIZVATI U KUĆU, pročitajte obavezno
Bleeding Blitva wrote:Ako išta, svaka čast Markovini što je prije 5 godina objasnio kako je SDP rehabilitirao tuđmanizam i kako je Račanov nasljednik izvorni tuđmanist, što danas gledamo u svom punom sjaju.
naravno ja ne prastam jerbo trenutacno zivim u crnoj gori.Mór Thököly wrote:Bleeding Blitva wrote:Ako išta, svaka čast Markovini što je prije 5 godina objasnio kako je SDP rehabilitirao tuđmanizam i kako je Račanov nasljednik izvorni tuđmanist, što danas gledamo u svom punom sjaju.
Istina.
Markovina je dosta veliki car, oprastam mu podrsku Milu jer je sa soc-jugoslavenskog stanovista, i on kao socijalista nema obavezu da dosledno brani principe liberalne demokratije.
kondo wrote:not really, radi se samo o osnovnoj stvari - kome čija politika zapravo interesno odgovara
bradilko wrote:naravno ja ne prastam jerbo trenutacno zivim u crnoj gori.Mór Thököly wrote:
Istina.
Markovina je dosta veliki car, oprastam mu podrsku Milu jer je sa soc-jugoslavenskog stanovista, i on kao socijalista nema obavezu da dosledno brani principe liberalne demokratije.
ne razumem ako nije duzan da dosledno brani principe liberalne demokratije zasto ne stane uz vucica
ima li sustinske razlike izmedju mila i vucica osim sto je ovaj prvi ex velikosrbin a ovaj je kao i dalje to.
da li mozda markovinu samo ovaj detalj ne sprecava u podrsci vucicu?
ima ali sustinski milo niti voli niti bastini.tekovine soc jugoslavije.Mór Thököly wrote:bradilko wrote:
naravno ja ne prastam jerbo trenutacno zivim u crnoj gori.
ne razumem ako nije duzan da dosledno brani principe liberalne demokratije zasto ne stane uz vucica
ima li sustinske razlike izmedju mila i vucica osim sto je ovaj prvi ex velikosrbin a ovaj je kao i dalje to.
Ima razlike izmedju dansnjeg Mila i Vucica, ako gledas sa stanovista socijalisticke Jugoslavije ili nekog ko bastini i voli njeno nasledje.
Mór Thököly wrote:bradilko wrote:
naravno ja ne prastam jerbo trenutacno zivim u crnoj gori.
Ima razlike izmedju dansnjeg Mila i Vucica, ako gledas sa stanovista socijalisticke Jugoslavije ili nekog ko bastini i voli njeno nasledje.