Medijsko smetlište
- Post n°426
Re: Medijsko smetlište
i onda ga je ljiljana smajlović, kad se došla do reči, sahranila
- Post n°427
Ne mislim da ga je sahranila, a svakako ne samostalno. Obe su ga zatrpale glupostima i bulsitom sto i inace rade kad Ljilja gostuje zajedno sa nekim iole kriticki nastrojenim prema rezimu. Njega je vidno drmala trema jer ocigledno nije covek koji obicno radi ovakve stvari. Uprkos svemu tome, MSS je bila vidno uzdrmana njegovim nastupom i cak je danas morala da pegla zovuci Vucicevica u goste da pljuje Bodrozica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
ma gde ga sahranila. uobicajni cinizam moci koji prolazi ovde za diskurzivnost
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°429
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°430
boomer crook wrote:ma gde ga sahranila. uobicajni cinizam moci koji prolazi ovde za diskurzivnost
pa ne, zmija kakva jeste, pustila je da ovaj iskrliše na stamenić, vadila teze i krenula redom da pobija one na koje je znala da on nema odgovor.
poluzainteresovani gledalac (a takva je večina) je na kraju emisije zaključio da je smajli super, ovaj nepoznati čovek agresivan i preti a voditeljka je baš bila fina i glupa
(a mene zanima, jako, ko je đilasu 'dojavio' o fantomima iz zgrade vodovoda)
- Post n°431
Шта, сад Београд има и фантома у водоводу? Пропо... некад то није могло без белог поршета.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°432
Ne znam kako je moguce da Bodrozic nastupa krlinski, lad jednostavnonnije u poziciji da to cini. Krle nastupa sa pozicije moci i lazuci bez trunke srama. Bodrozic je pokusao da na neprijateljskom terenu izvede diverziju i kaze par stvari koje bi inace bilo nemoguce reci.
_____
- Post n°433
se secate kada je najveci skandal bilo ono 'gubitnik' na naslovnici NIN-a? e ljilja sada krseci ruke kaze da je ona vec tada bila protiv medijskog mraka. mislim to nije pobijanje argumenata vec laganje.
ljilja je pametna & zla ali mislim da joj je in the meanwhile pameti ponestalo pa nadoknadjuje zlobom.
ljilja je pametna & zla ali mislim da joj je in the meanwhile pameti ponestalo pa nadoknadjuje zlobom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°434
Nije joj nestalo pameti, nego argumenata, jer brani neodbranjivo.
_____
- Post n°435
Ne znam sto je Dezulovica mrzelo da istrazi temu teksta makar dva sata, ali znam da se u starim brojevima politike iz tridesetih pisalo o istom u povecem clanku. Al ond ne bi bilo ovog jeftinog tabloidnog nadobijanja
https://t.co/55YJhvWfSp
— Dragan Bursać (@dijalekticar) January 27, 2024
Devetnaest godina! Celih devetnaest godina, sunce ti jebem zubato bogojavljensko – ne, ne, ja se izvinjavam – niti dve decenije stara je vekovna srpska tradicija plivanja za Časni krst! Slobodan Milošević već je četiri godine bio u haškom zatvoru, a Boris…
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°436
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/tradicionalno-plivanje-za-casni-krst/Tradicija plivanja za Bogojavljenski krst na Čukarici postoji od kraja 19. veka, ali je bila zabranjena tokom nemačke okupacije 1941. i posle dolaska komunističkih vlasti posle Drugog svetskog rata. Obnovljena je posle 58 godina prekida 1999, dolaskom vlasti demokrata u opštini Čukarica.
- Post n°437
ipak je danas, na temu istorije, tradicije i srba generalno, pobedila biljana lukić (ovo na tviter, ali pomalo se nadovezuje na bursaća, on je tupan kao i biljana, dežulović je samo povremeno površan)
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°438
Kliknika Nulti maj.
telegraf.rs/vesti/srbija/3828489-antivakseri-gledajte-ovo-ovako-izgleda-beba-koja-ima-veliki-kasalj-da-li-vas-je-imalo-sramotaNa Jutjubu pojavio se potresan snimak iz klinike "May0" u Americi
- Post n°440
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°443
šteta bilo je dobrih mimova i pošalica na račun vajsa dok se uopšte obraćala pažnja
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°444
Kod nas je to bila prilična muljačina sa gomilom podizvođača.
- Post n°445
Nisam ni znao kako se završilo ovde, sa neka dva tankie maloumna teksta objavljena u julu
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°446
Zato pitanje iskopavanja litijuma u nerazvijenoj (bolje reći opustošenoj) državi treba da se postavi na noge i sagleda kao pitanje razvoja u neprijateljskom okruženju, potencijalnog saveza sa progresivnim snagama koji bi nam omogućio veću političku autonomiju i vojnu zaštitu (Kina i Rusija), uvećanje fonda akumulacije kapitala, podizanje cene rada i ograničenje odliva vrednosti. A, ne ovo… šta je ovo? Ovo ništa ne znači, neke brojke na osnovu nepostojećeg stanja.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°447
konjski nil wrote:šteta bilo je dobrih mimova i pošalica na račun vajsa dok se uopšte obraćala pažnja
Vestacili su onomad i vutru sa Jovanjice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°448
One Eyed Bob wrote:Zato pitanje iskopavanja litijuma u nerazvijenoj (bolje reći opustošenoj) državi treba da se postavi na noge i sagleda kao pitanje razvoja u neprijateljskom okruženju, potencijalnog saveza sa progresivnim snagama koji bi nam omogućio veću političku autonomiju i vojnu zaštitu (Kina i Rusija), uvećanje fonda akumulacije kapitala, podizanje cene rada i ograničenje odliva vrednosti. A, ne ovo… šta je ovo? Ovo ništa ne znači, neke brojke na osnovu nepostojećeg stanja.
DA NAS KINA I RUSIJA ZASTITE
ono od njih samih valjda?
_____
- Post n°449
Ko je to pisao, Antonić?
Mada bi on pisao o Saradnji. Kako jebeno sarađuješ sa nekim ko je 200 puta veći od tebe?
Mada bi on pisao o Saradnji. Kako jebeno sarađuješ sa nekim ko je 200 puta veći od tebe?