nova zvezda
- Post n°276
Re: nova zvezda
I posle kao postoje dobre i loše privatizacije. Svaka je bila loša.
- Post n°277
Postoje ali u Ozu, ovde su uvek opterecene neformalnim izdacima koji po pravilu survavaju realnu vrednost u kanalizaciju.
- Post n°278
sta su to neformalni izdaci?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°280
mozda si zrtva kriminala
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°282
navodno se u zvezdi naplacivale karte u vidu obaveznih donacija.
_____
- Guest
- Post n°284
ostap bender wrote:navodno se u zvezdi naplacivale karte u vidu obaveznih donacija.
- Post n°285
pa to je glup gaf iz vise razloga.
_____
- Guest
- Post n°286
cini mi se da im i indigogo kampanja ne ide dobro... Sta ce biti ako ne skupe?
(ne likujem stvarno, znam da ovde ima mnogo simpatija za tu akciju)
(ne likujem stvarno, znam da ovde ima mnogo simpatija za tu akciju)
- Post n°287
pa ja mislim da je lose vodjena ta akcija. nista morace da sednu da misle i da prevazidju neke tupe diferencijacije.
_____
- Post n°288
Zar ta kampanja nije vec umrla? Ili je ovo druga?
- Post n°289
jedna je vec umrla ali poput dzejsona nece da ostane mrtva. problem je u tome, izmedju ostalog, sto nemaju ni iskustvo ni znanje da izvuku tako nesto.
_____
- Post n°291
ovo sto su zvezdasi sinoc uradili je ozbiljan svinjac. ne vidim problem da otkazes tribinu koju zelis da iskontrolises a to tehnicki ne uspes da dogovoris ali vidim ozbiljan problem kada otkazanu tribinu preimenujes i pokusas da sam realizujes sve praveci se lud da originalna inicijativa nije tvoja. elementarni eticki nedostaci, o bazicnom neprofesionalizmu i kurcobolji da ne govorim. ekipa polako postaje za zaobilazenje u sirokom luku.
inace mi postaje zanimljivo kako heartefact postaje organizacija non grata za levicare. nisam jos skapirao zasto posto mi objasnjenje da su neoliberali deluje bas kao ozbiljan pausal. sta, ne izlaze u oktobar?
inace mi postaje zanimljivo kako heartefact postaje organizacija non grata za levicare. nisam jos skapirao zasto posto mi objasnjenje da su neoliberali deluje bas kao ozbiljan pausal. sta, ne izlaze u oktobar?
- Post n°293
Kondo wrote:ovo sto su zvezdasi sinoc uradili je ozbiljan svinjac.
a o čemu se radi? (za nas koji ne pratimo redovno događanja u zvezdi, a imamo tanko ka umerenom interesovanje za kulturna previranja po gradu)
nekog su izbacili za tribine; vidim da je bio program za 9.maj?
- Post n°294
Bluberi wrote:Kosta Ristić
jezivo. goran markovic zlikovac jer je podrzavao anti socijalisticku pobunu u pragu 68. prvi put u zivotu vidim da neko izmedju redova podrzava sovjetsku okupaciju ceske.
choice, heartefact je zeleo da 9. maja radi negde u gradu tribinu na temu novi fasizmi. i odlucili su da kontaktiraju zvezdu, tj minu djukic i napravljen je dogovor. lista ucesnika dogovorena kolaborativno, zvezda predlozila zilnika koji nije mogao, pa umesto toga branka vucicevica koji je pristao. heartefact izadje u javnost sa najavom dogadjaja i gle cuda javlja se gore pomenuti kosta ristic da kaze da to ne moze tako i da ce zvezda sa svoje strane odrediti 3 ucesnika diskusije da bi bila ravnoteza misljenja jer je heartefact neoliberalna organizacija pa tako zvezda biti izmanipulisana. heartefact onda izlazi iz price, otkazuje tribinu i povlaci svu javnu komunikaciju o tome. zvezda tj kosta ristic odlucuje da odrzi tribinu pod lagano promenjenim nazivom, zadrzavaju branka kao gosta, otkazuju heartefactove goste, dodaju milikica. krece napusavanje na fb izmedju mie david (ispred heartefacta) i najpre mine djukic a onda i ko god stoji iz profila zvezda, na kraju se tribina odrzava pred nekoliko gostiju, branko vucicevic se ni ne pojavljuje.
mislim, bottom line ludila ovog decka (koje je ocigledno iz ovog gornjeg teksta koji je bluberi linkovao) je to sto jednu levicarsku organizaciju koja se bavi konceptom ljudskih prava (a ne klasne borbe) proglasava neoliberalnom.
- Post n°295
apropos ovog kostinog teksta - koji skok u staljinizam. problem je '48
sukob njega i gorana markovica je sukob snaga porazenih '45 i '48.
sukob njega i gorana markovica je sukob snaga porazenih '45 i '48.
_____
- Post n°296
kosta je inace onaj decko koji je nesto heklovao ciprasa u novoj zvezdi.
_____
- Post n°297
e da zaboravi da napisem da je originalno heartefactov lineup te tribine bio srdan, stevan filipovic, branko vucicevic, jovanana i jelisaveta blagojevic. na koji je kosta trazio da se stavi protivteza. za temu novi fasizmi danas.
da da shvatio sam da je to onaj koji je pedalirao ciprasa. meni on deluju onako bas ozbiljno nabrijan, bice dobro ako ne pocini neki krvni delikt pre nego sto pocne revolucija.
da da shvatio sam da je to onaj koji je pedalirao ciprasa. meni on deluju onako bas ozbiljno nabrijan, bice dobro ako ne pocini neki krvni delikt pre nego sto pocne revolucija.
- Post n°298
ma daj nece. njega su iskljucili iz ASI pa je zavrsio u SKOJ-u. pravice se ovde rata trivunac od blata. inace heartefactov lajn ap je prvenstveno dosadan. svako ko je slusao srdana kako prica o necemu ili gledao klopku zna o cemu pricam. mislim niko od tih ljudi nije bas pravi sagovornik za tu temu. ali kapiram da tako izgleda subota u beogradu.
- Post n°299
a to sto je proglasio vucica izdajnikom kosova i metohije?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°300
simpatican omladinacostap bender wrote:ma daj nece. njega su iskljucili iz ASI pa je zavrsio u SKOJ-u.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place