Pa valjda joj daju i neke pare.Erős Pista wrote:
Sirota Andreica se prodala za vidljivost koja se meri u stotinama, ako i toliko.
Russia Today
- Post n°101
Re: Russia Today
- Post n°102
Dominiras, majke mi.ficfiric wrote:Bacio pogled na tviter, ovo ima najvise lajkova od poslednjih petnaestak tvitova - 3 lajkaVesti u 2 minuta sa Markom Dolašom 11.01.2023. pic.twitter.com/b5DEXxsvY8
— RT Balkan (@rtbalkan) January 11, 2023
edit: morao sam da vidim ko su tri lajkaca - naravno ,jedan je zvezdas
Stix 3
@AleksandarStix
C ZVEZDA u
Ja sam amater rekreativac parizanovac
- Post n°103
beatakeshi wrote:Pa valjda joj daju i neke pare.Erős Pista wrote:
Sirota Andreica se prodala za vidljivost koja se meri u stotinama, ako i toliko.
Kaplje kinta a niko i ne vidi zbog cega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°104
Notxor wrote:Mór Thököly wrote:
Pa kako da zabrane - sajt. Oni ovo sve mogu i iz Moskve komotno.
Kako? Koliko ima IP provajdera u Srbiji?
Svakom stigne mail da stave blok na RT ip adrese, pa ko zna ići će na VPN ili na Onion, a ko ne zna a to je većina, neće da vidi RT.
Nije to neka mudrost.
Pa svaki moderator ovde vidi moju IP adresu jer me libo racku da palim nordvpn nizašta.
Evo sad se javljam iz Argentine.
Ma ok, to je nesto drugo, to svakako ne bi radili. Mislio sam da nemaju srpski PIB.
- Post n°105
Ovo je potpuna istina. I vazno im je da IsTInA ispliva konacno na videlo, bez obzira sto je saopstavaju potpune budale, oni su samo medujumiCousin Billy wrote:Ta ciljna grupa jednostavno ne čita i ne deli zvanične izvore, tu su dosta dosledni i mora im se prodati žvaka da je izvor gerilski i potpuno nezavisan (što nije teško, ali je neophodan korak).
- Post n°106
Eh, kad se setim sta sam pisao kad su se pojavili - ladno sam se ukenjao od njihovog yt kanala
Vise ima smisla bojati se da ce Boskic ukinuti latinicu i zabraniti abortus kad prezume apsolutnu vlast
Vise ima smisla bojati se da ce Boskic ukinuti latinicu i zabraniti abortus kad prezume apsolutnu vlast
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°107
Jel bilo na RT smatranja ovoj spermi iz uvoza, za oplodnju. Veliki strah je oko toga kod postovalaca
- Post n°108
ficfiric wrote:Bleeding Blitva wrote:A tekst mi je na tragu Ljubinke iz Sputnika koja je okupila sve one što ih se prokazalo kao ruske agente i onda se oni ka sprdaju.
A Dule Savic stoji ispred studija i vice - Pustite i mene unutra, tuzicu vas ako me ne pustite
Dule Savić utrpa ti glavić
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°109
Zus wrote:Jel bilo na RT smatranja ovoj spermi iz uvoza, za oplodnju. Veliki strah je oko toga kod postovalaca
Španija nije priznala Kosovo, tako da...Mislim, nije kao da su uvezli iz Poljske ili tako nesto.
- Post n°110
Savic Dusan, kurton busan
Dušan Dule Savić: Tražim od organizacije „Oktobar“ da me stave na spisak „ruskih špijuna u Srbiji“. Dajem im rok od 72 sata da to učine, ili ih čekaju dve tužbe
http://www.nspm.rs/hronika/dusan-dule-savic-trazim-od-organizacije-oktobar-da-me-stave-na-spisak-ruskih-spijuna-u-srbiji.-dajem-im-rok-od-72-sata-da-to-ucine-ili-ih-cekaju-dve-tuzbe.html?alphabet=l
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°111
Wtf
https://rt.rs/opinion/ivan-tokin/15109-ivan-tokin-bife/
https://rt.rs/opinion/ivan-tokin/15109-ivan-tokin-bife/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°112
Mimoišao sam se sa njim juče kad je nosio pune zembilje sa Bajlonija.
Nimalo nije smršao otkad sam ga poslednji put video pa ne znam zašto trenira tj. piše da trenira kad je uzalud.
Kapiram da će RT bolje da plaća od Nove pa će biti možda i za neku bolju klopu koja manje goji.
I dalje dobro piše.
Nimalo nije smršao otkad sam ga poslednji put video pa ne znam zašto trenira tj. piše da trenira kad je uzalud.
Kapiram da će RT bolje da plaća od Nove pa će biti možda i za neku bolju klopu koja manje goji.
I dalje dobro piše.
Last edited by Notxor on Fri Jan 13, 2023 9:36 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°113
Ne kapiram sta je ovakvim likovima. Cenim da nije iz ubedjenja, ali jel moguce da je samo zbog love? Jel nema nikog bliskog ko moze da mu skrene paznju?
Mislim, niko nema pravo na ovoliku beslovesnost.
Mislim, niko nema pravo na ovoliku beslovesnost.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°114
šta ti je tu wtf pišta zadnji put sam ga čito u nekom siti magazinu 2015 isto dosadno srnje ko i onda
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°115
Sede za šankom Tokin, Valjarević i Kosmajac. Desilo se.
Kosmajac je mrtav, Valjarević ne objavljuje (ne znam šta radi, valjda neke fotokopir mašine ili tako nešto), Tokin piše i živi od toga.
Banalno je, ali takav je život.
O tome treba da piše neko ko to zna, a ja ću da komentarišem na forumu.
@konjski
Ne čitaj Knausgora. Smorićeš se.
Kosmajac je mrtav, Valjarević ne objavljuje (ne znam šta radi, valjda neke fotokopir mašine ili tako nešto), Tokin piše i živi od toga.
Banalno je, ali takav je život.
O tome treba da piše neko ko to zna, a ja ću da komentarišem na forumu.
@konjski
Ne čitaj Knausgora. Smorićeš se.
_____
- Post n°116
Zubi, mandarine, stopala, jagode...simpa je, dao ljudsko lice rt-u
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°117
Ok, meni ovo blagi užas
Možda je Rus poreklom
Možda je Rus poreklom
- Post n°118
Pre neki dan sam pročitala kratak odlomak knjige slobodana tišme i u fazonu sam, je li ovo književnost?!
Ovo ima sličan vajb skroz.
Ovo ima sličan vajb skroz.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°119
Menu je ovo skroz bzvz, a i ono na sta sam ranije nailazio isto tako. Ali nisam stekao utisak da je lik na pogresnoj strani.
_____
- Post n°120
Secam se kad je u nekoj emisiji kad je Cirjakovic reko Reljicu - mnogo si glup! I stvarno.
https://rt.rs/opinion/slobodan-reljic/15306-slobodan-reljic-kolumna-davos-koncetracioni-logor/
https://rt.rs/opinion/slobodan-reljic/15306-slobodan-reljic-kolumna-davos-koncetracioni-logor/
_____
- Guest
- Post n°121
Ne znam. Ipak mi to deluje kao svesno perpetuiranje teorije zavere, honorara radi.
Samo potpuni imbecili veruju u ovo, jer se može proveriti za nekoliko sekundi, i jer vera u to podrazumeva da ne znaš apsolutno ništa o društvu, pa jbt to bi zahtevalo najveću reorganizaciju društva u istoriji, i povratak u preindustrijstvo društvo
Samo potpuni imbecili veruju u ovo, jer se može proveriti za nekoliko sekundi, i jer vera u to podrazumeva da ne znaš apsolutno ništa o društvu, pa jbt to bi zahtevalo najveću reorganizaciju društva u istoriji, i povratak u preindustrijstvo društvo
- Post n°122
Ma veruje stvarno. I to kad ga je Cira isponizavao bilo je oko neke konspirologije.
Glup k'o kurac.
Glup k'o kurac.
_____
- Post n°123
Erős Pista wrote:Secam se kad je u nekoj emisiji kad je Cirjakovic reko Reljicu - mnogo si glup! I stvarno.
na hepiju oko vakcina
mislim da je reljić autentična budala, nešto mu je kvrcnulo u glavi krajem mandata u nin-u i sad kopa samo dublje
- Post n°125
Iznebuha mi pade na pamet da Tokin kompromituje prezime pisanjem (priznajem slabijim od uobičajenog) za RT da bi mu bivša žena vratila prezime koje mu je uzela.
Vidi pod Marijana Mateus.
Vidi pod Marijana Mateus.
_____