Srbija i Ukrajina
- Post n°401
Re: Srbija i Ukrajina
Mobraz je 1 stvar. Rakovic sta prica sa svojim obrazovanjem to je 1 teska sramota i podlaštvo
- Post n°402
N1
Sergej Lavrov čestitao je Ivicu Dačiću novogodišnje i božićne praznike i rođendan. Uz ocenu da su uvek otvoreni za kontakte sa srpskim prijatlejima stoji rukom dopisan tekst – „iako razumem da ste sad veoma zauzeti“.
Kakvi su to pasiv-agresiv likovi
Sergej Lavrov čestitao je Ivicu Dačiću novogodišnje i božićne praznike i rođendan. Uz ocenu da su uvek otvoreni za kontakte sa srpskim prijatlejima stoji rukom dopisan tekst – „iako razumem da ste sad veoma zauzeti“.
Kakvi su to pasiv-agresiv likovi
- Post n°403
niz
Red je da se nakon 312 dana trodnevne invazije na Ukrajinu podsetimo svih doskočica koje su rusofili delili do pre par meseci.
— John McClane (@JohnMcClaneSerb) January 2, 2023
Oni i dalje veruju u ovo pic.twitter.com/ooNfbgYqqf
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°404
Mór Thököly wrote:Mobraz je 1 stvar. Rakovic sta prica sa svojim obrazovanjem to je 1 teska sramota i podlaštvo
Redom:
1) Obraz? Rakovic?
2) Obrazovanjem? Covek je strucnjak za neke rokenrol nebuloze iz jugoslovenske ere, da ne kazem za bosanski rok.
3) Sramota? Rakovic?
Da podsetim, to je covek koji bezuslovno podrzava litijase i koji bi nas sutra ujedinio sa Crnom Gorom u kojoj je kriminal takvih razmera da Dritan od kusura koji mu ostaje od svakovecernje trgovine drogom flotom glisera otvara burazeru modernu kliniku u bloku 65 na najskupljoj lokaciji u Beogradu.
- Post n°405
imaju oni para za tu kliniku i bez drogeFilipenko wrote:Mór Thököly wrote:Mobraz je 1 stvar. Rakovic sta prica sa svojim obrazovanjem to je 1 teska sramota i podlaštvo
Da podsetim, to je covek koji bezuslovno podrzava litijase i koji bi nas sutra ujedinio sa Crnom Gorom u kojoj je kriminal takvih razmera da Dritan od kusura koji mu ostaje od svakovecernje trgovine drogom flotom glisera otvara burazeru modernu kliniku u bloku 65 na najskupljoj lokaciji u Beogradu.
- Post n°406
Filipenko wrote:Mór Thököly wrote:Mobraz je 1 stvar. Rakovic sta prica sa svojim obrazovanjem to je 1 teska sramota i podlaštvo
Redom:
1) Obraz? Rakovic?
2) Obrazovanjem? Covek je strucnjak za neke rokenrol nebuloze iz jugoslovenske ere, da ne kazem za bosanski rok.
3) Sramota? Rakovic?
On odlicno zna da je Rusija podrzala nezavisnost CG sto je za njega (ne za mene naravno)najveci problem na svetu. I pored toga on sere da Ukrajinci ne postoje, a covek je dr istorije, na cdmu god da se specijalizovao. Ropski mentalitet.
- Post n°407
Срђан Шљукић: Сан Александра Дугина
BY СТАЊЕ СТВАРИ on 3. ЈАНУАРА 2023. • ( 1 )
Знаде добро Дугин Александре / Да без жртве постизања нема / Нити има васкрса без смрти
Сан уснио Дугин Александар
Види себе на некој пољани
Свој зеленој, сунцем обасјаној
И пред њега дете му излази
Мученица Платонова Дарја
Што погибе двадесет и друге.
Ту се отац ћерки обрадова:
„Кћери моја шта си и како си?
Радујем се што те опет видим
Макар у сну и на оном свету
Кад на земљи ти са нама ниси;
Старог оца туга је велика
Убише те ђаволове слуге.“
Одговара Дарја Платонова:
„Драги оче, немој туговати
Крај је дош’о империји лажи
Што причаше све је наопако
Споља гладац а изнутра јадац;
О слободи много говораху
А у робље све су претворили
Власт народа тобож им на срцу
А владају пусти богаташи
Крв нам пију њине компаније;
Тероризам јавно осуђују
Терористе редом свуд помажу
Од убиства никад не презају
Крваве им руке до лаката
Где год прођу пустош остављају;
Разарају веру, породицу
Жене уче да мушкарце мрзе
Мушкарцима мушкост узимају
Маму, тату из речника бришу
Деци хоће имена да узму
Бројевима да их називају
Болештину свима натурају;
Расистима тобож се противе
А расиста већих од њих нема
Људских права пуна су им уста
Људска права где год могу газе
Законитост тобож промовишу
Закон крше где год им је воља
Загађење тобож спречавају
А отрове по планети шире
И фашисте увек они траже
Свуд их виде, осим где их има
С нацистима скупа тикве саде;
Свима гуше говор и мисао
Да њихова једина се чује
Толеришу сопствено мишљење
Говор мржње свуда распростиру
Док све друге за њег’ оптужују;
Омладини мозак испирају
Не бил’ земљу своју омрзнули
Традицији они се ругају
Прошлост хоће целу да прекроје
Хероје нам злочинцима чине
А злочинце у хероје дижу;
Место богу долару се моле
Све долару и климавом евру
У поштење вазда се заклињу
Туђу муку краду и отимљу
Вредностима уши нам пробише
Лицемерјем траг им заудара;
Куд су пошли, тамо су и дошли
Готово је либерашко царство
Низбрдо је пошло неповратно
Новог света зора се помаља
Сваки народ образ да сачува
Обичаје своје да поштује
Да познаје претке и потомке
Да у свету нема одабраних
Већ да свако исто право има
Рад да буде испред капитала
Солидарност себичност да мења
Божја правда свуда да завлада;
Нисам тата узалуд страдала!“
У том неста Платонове Дарје
Неста Дарје неста и пољане
Тад се Дугин трже и пробуди
Сузу пусти тешку родитељску
Срце стегну и главу подиже
Знаде добро Дугин Александре
Да без жртве постизања нема
Нити има васкрса без смрти
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°408
Ovaj je profesor na FF u Novom Sadu?
- Post n°409
Pretty much.
http://www.arheofutura.rs/fond-svetozar-miletic/iz_socioloskog_ugla/
http://www.arheofutura.rs/fond-svetozar-miletic/iz_socioloskog_ugla/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°410
To kako Crnogorac voli Rusiju, to nema ni u Rusiji.
- Post n°412
Jebote kolko su ovi ljudi ludi...
- Post n°413
https://rs.n1info.com/vesti/n1-saznaje-moskva-trazi-da-beograd-izbegava-pojedine-medjunarodne-skupove/
Jedina zemlja u Evropi koja im nije uvela sankcije - da vidimo sta biste jos mogli da uradite za nas.
Neopisivo.
Jedina zemlja u Evropi koja im nije uvela sankcije - da vidimo sta biste jos mogli da uradite za nas.
Neopisivo.
- Post n°414
Zeko, a gde ti je kapa?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°415
http://www.nspm.rs/hronika/rt-balkana-srbi-apsolutno-protiv-uvodjenja-sankcija-rusiji.-gasenje-ruskih-medija-podrzava-svega-24-odsto-dok-se-837-odsto-gradjana-tome-protivi.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°416
"Од како радимо анкете, никада се до сада није десило да имамо тако мали проценат испитаника који се залажу за нешто или противе нечему. Практично би се могло рећи да нико у Србији не подржава праксу гашења руских медија коју имамо и гледамо на Западу. Чак ни они који су про-западно и про-ЕУ настројени. То показује суштински дубинско про-демократско и слободарско расположење грађана Србије без обзира на њихова политичка опредељења", истиче Вукадиновић.
_____
- Post n°417
"Slobodarsko" raspolozenje se vidi u odnosu prema vlasti, a ne na spoljnopolitickim temama
- Post n°418
A ako slucajno uvede sankcije rusiji onda ce morati da pogasi ruske medije, to nije pitanje
- Post n°419
Vukadinovicevo shvatanje demokratije i otvorenih medija jeste da kada nas vec masno lazu prozapadni mediji dajte da nas malo lazu i proruski.
Inace, njegovim anketama verujem ko Vucicevoj statistici.
Inace, njegovim anketama verujem ko Vucicevoj statistici.
- Post n°420
According to the center, a key figure in the recruitment process is veteran Serbian mercenary sniper, Deyan Berich, who fought for Russia against Ukraine in 2014. Another important Serb mercenary was identified as Zika Radoic, who is currently fighting for Russia.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) January 6, 2023
- Post n°421
Brojevi dobrovoljaca, brojevi, braćo moja, a ne saopštenja i tvitovi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°422
Siguran sam da bi bilo vise objava i vesti o poginulima iz Srbije da ih ima u nekom vecem broju, sobzirom koliko se gine u tom ratu i koje su razmere sukoba.Mór Thököly wrote:[size=42][/size]According to the center, a key figure in the recruitment process is veteran Serbian mercenary sniper, Deyan Berich, who fought for Russia against Ukraine in 2014. Another important Serb mercenary was identified as Zika Radoic, who is currently fighting for Russia.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) January 6, 2023
Koliko se secam zvanično je poginuo jedan domaci neonacista, onaj četno pajac Živković je napisao na fb da je ranjen, i Berić je objavio jedan klip sa srpskim dobrovoljcima na obuci gde se čini da ih je desetak do dvadesetak tokom celog klipa.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°423
Ne ne, ne verujem da ih ima puno. Nije ovaj tvit "bezbednosno interesantan", nego medijski.
- Post n°424
Сербские добровольцы в Запорожской области. Формально Белград запрещает своим гражданам участвовать в СВО, вне зависимости от стороны конфликта, но есть и те, кого это не останавливает и кто готов помогать русским братьям. Явление не массовое. Но тем ценнее каждый отдельный подвиг.
@voenkorKotenok
https://t.me/voenkorKotenok/44404?single
@voenkorKotenok
https://t.me/voenkorKotenok/44404?single
- Post n°425
Beograd, danas.
(sumnjiv mi je ovaj potpis, liči mi na odavno znane murale po gradu....)
(sumnjiv mi je ovaj potpis, liči mi na odavno znane murale po gradu....)
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.