Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

Notxor

24 sata Vučić - Page 15 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by Notxor Sun Dec 04, 2022 1:39 pm

Zanimljive su i posledice simuliranja dijaloga.
    Ja sam potpuno promašio rezultate izbora jer ne gledam tv, a na tv-u su pored naprednjačkih vedeta bili i milica zavetnica i onaj nesrećnik iz dss-a za koje su na kraju glasali oni koji nisu glasali za sns.
    Meni je sve to bio isti desničarski k*rac, ali su tv moroni prepoznali nijanse zbog kojih su glasali za njih a ne za sns.
    Protiv civilizovane opozicije se vodi specijalni divljački rat tako da oni nisu imali šanse.
    Psiho to razume i zato nema ni normalnog radija a pogotovu ne  ljudske tv sa nacionalnom frekvencijom.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 04, 2022 1:56 pm

Tako je. Samo pazi foru - ko je pre izbora gledao samo režimske kanale, zaključio bi da su "civilizovana opozicija" zapravo Zavetnici, POKS, DSS i Dveri. Oni su se na medijima ponašali maksimalno konstruktivno, pristojno, bez agresije i nadvikivanja. E, sad, tako je bilo upravo zbog toga što su imali prilike da gostuju a da ih naprednjaci ne troluju, što ostatak opozicije nije mogao. Ali eto, to ti je to. Dobar deo glasova koje su dobili, dobili su jer su izgledali "pristojno" (dok je ostatak opozicije predstavljen kao agresivan). Takođe - Ukrajina.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Dec 05, 2022 3:04 pm

Post by beatakeshi Mon Dec 05, 2022 3:42 pm

Ramino srbče.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Dec 05, 2022 4:04 pm

24 sata Vučić - Page 15 Aca534d24c2c4a02d34249e47527ac57
    SMK, SRB & AL
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 06, 2022 2:19 pm

Srpkinje su sinove ispracale u boj ovim recima: za astalom ili na njemu! 

Ok, ne u boj, na slavu.
    паће

Post by паће Tue Dec 06, 2022 2:27 pm

Обично се завршавало под њим?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 06, 2022 2:28 pm

24 sata Vučić - Page 15 1399639816
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Dec 06, 2022 8:21 pm

A zatim je otišao i korak dalje, na sebi svojstven način… „A zašto – pa vi kao ne znate zašto danas. Ne mogu da vam objasnim koliko je to bila važna tema i koliko se neko potresao što i fudbalski i medijski i kakav god hoćete tajkun bi još malo para negde da uzme, pa mu sad treba da obezbedi svoju imovinu i kapital. Ništa posebno. Ali sam saglasan da treba da se razgovara o medijskim slobodama, pogotovo na tim medijima, gde je očigledna nesloboda i očigledno da postoje loši i neuspeli pokušaji imitiranja i Mile Štule i drugih iz nekog davno zaboravljenog perioda“, ocenio je Vučić u pokušaju da bude i analitičar medija, naravno bez potrebe da se osvrne na realno stanje u medijskom prostoru.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Dec 08, 2022 8:13 am

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 08, 2022 10:37 am

Ahahaha
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Dec 08, 2022 10:38 am

Pa nista onda jebmmumater, mora ta EU, sta ce oni bez nas, a mi smo dobrodusni...mislim, ne bez nas, nego bez - njega.
    Filipenko

Post by Filipenko Thu Dec 08, 2022 11:38 am

Najgore je sto se teletabisi loze na te price. Nije tu bitno ko je i gde pricao, nego ce jedan drugom prepricavati sa "jesi video sta kazu, bez vucica nista..."

Steta sto nemamo opoziciju. Vidi se tacno sta vucica boli, to su ta potprcavanja koja ga podsecaju na mladost kada su mu lupali samare, tipa "ej pederu" i tome slicno. Tacno se vidi da ga to nervira i odmah trazi da se bude pristojan, a u medjuvremenu salje ovakve dzibere da ga hvale i da mu dizu ego. No, nasa opozicija trazi uhleb, a ne vlast, makar i po cenu vlasti.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Dec 08, 2022 11:46 am

Ja mislim kontra - da opozicija treba da napravi youtube kanale gde ce se hvaliti Vucic tri puta ludje nego na Pinku, da ovoj bandi sa Pinka podigne letvicu da moraju da padaju na kolena svaki put kad ga pomenu

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Dec 08, 2022 11:49 am

ficfiric wrote:Ja mislim kontra - da opozicija treba da napravi youtube kanale gde ce se hvaliti Vucic tri puta ludje nego na Pinku, da ovoj bandi sa Pinka podigne letvicu da moraju da padaju na kolena svaki put kad ga pomenu

Ау да, онако са мало масла да пас ипак поједе. Што луђе то боље, док народ не поверује да је АВ измислио хеликоптер.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Dec 10, 2022 4:08 pm

​20.11.2022.
    Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, je gostujući na TV Prva govorio o predstojećem Mundijalu u Kataru i prokomenarisao domete naše reprezentacije.
    (...)
    Međutim, on smatra da bi selekcija Dragana Stojkovića Piksija mogla da dođe do četvrtfinala, a tamo se nada susretu sa reprezentacijom Hrvatske.
    - Ne znam da li ćemo uspeti ili ne, ali idemo da pobedimo, voleo bih da se u četvrtfinalu sretnemo s Hrvatima, oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, ali mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu bolji! Kakav bi to bio veliki derbi, bila bi to strašna utakmica - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući jutros uživo na televiziji.
    https://sportal.blic.rs/fudbal/reprezentacija-srbije/katar-2022/voleo-bih-cetvrfinale-sa-hrvatima-trenutno-smo-bolji-od-njih-predsednik-vucic-o-reprezentaciji-srbije-mundijalu-i-fudbalskom-ponosu/2022112012441411480
    Cowboy

Post by Cowboy Sat Dec 10, 2022 4:54 pm

Filipenko wrote:Steta sto nemamo opoziciju.

Nema je ni Putin, ni Erdogan, Orban, nije je imao ni Gadafi, Kastro... pitam se zasto.

Ne moze crnokosa rumunka od pedeset i kusur kila da izadje ispred Telekoma i govori o aferama i da je niko ne zastiti od radikalskog goveda koje je izaslo iz zgrade. Ili da je sikaniraju u Jagodini a policija stoji okolo i smeje se. Cega se  ta sve napricala sto vucica boli, imas sate i sate materijala po YT. Orden za hrabrost joj treba dati, samo nema ko.

Ne znam kako da objasnim, ali u hibridnim rezimima nema mnogo ni vazduha ni motiva za opoziciono delovanje.

Imamo mi opoziciju samo, eto, vrv im je bitniji goli zivot od nadgornjavanja sa mafijom dok raja jede kokice. Ne krivim ih, ja se ne bih ni upola ovoliko cimao na njihovom mestu.
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Dec 10, 2022 5:09 pm

Letos su narodnog poslanika Lazovica u Novom Sadu krimosi tukli pred policijom

_____

Uprava napolje!

Cowboy

Post by Cowboy Sat Dec 10, 2022 5:21 pm

Steta sto nemamo opoziciju.

Da sam dobio dinar svaki put kada sam to cuo/procitao od 2012te bio bih bogatiji od marijana risticevica
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Dec 10, 2022 5:32 pm

Cowboy wrote:
    Filipenko wrote:Steta sto nemamo opoziciju.

Nema je ni Putin, ni Erdogan, Orban, nije je imao ni Gadafi, Kastro... pitam se zasto.

Ne moze crnokosa rumunka od pedeset i kusur kila da izadje ispred Telekoma i govori o aferama i da je niko ne zastiti od radikalskog goveda koje je izaslo iz zgrade. Ili da je sikaniraju u Jagodini a policija stoji okolo i smeje se. Cega se  ta sve napricala sto vucica boli, imas sate i sate materijala po YT. Orden za hrabrost joj treba dati, samo nema ko.

Ne znam kako da objasnim, ali u hibridnim rezimima nema mnogo ni vazduha ni motiva za opoziciono delovanje.

Imamo mi opoziciju samo, eto, vrv im je bitniji goli zivot od nadgornjavanja sa mafijom dok raja jede kokice. Ne krivim ih, ja se ne bih ni upola ovoliko cimao na njihovom mestu.

Tebi je to opozicija? Kamo dovodjenje u pitanje vlasnickih odnosa, kamo dovodjenje u pitanje korupcije na najvisim nivoima, kamo raskrinkavanje zasto imamo najzagadjeniji vazduh ovde, gde je organizovano fizicko suprotsavljanje esenesovskim batinasima, kamo promene unutrasnjih i spoljnopolitickih odnosa...? Oni nisu nikakva opozicija, vec bi da rade isto, samo da ih neko dovede i izabere, da sluze iste strane gospodare samo bolje i lepse, a ako ne uspeju dovoljno u tome, uhlebice se nekako uz dogovor sa aktuelnom vlascu. Gluposti. Ova vlast je sigurno spremna da radi svasta opoziciji, samo sto to tesko vidjamo jer je opozicija od istog materijala kao i vlast, spremna da proda majku za 100 evra.
    Cowboy

Post by Cowboy Sat Dec 10, 2022 5:47 pm

Filipenko wrote:
    Tebi je to opozicija? Kamo dovodjenje u pitanje vlasnickih odnosa, kamo dovodjenje u pitanje korupcije na najvisim nivoima, kamo raskrinkavanje zasto imamo najzagadjeniji vazduh ovde, gde je organizovano fizicko suprotsavljanje esenesovskim batinasima, kamo promene unutrasnjih i spoljnopolitickih odnosa...? Oni nisu nikakva opozicija, vec bi da rade isto, samo da ih neko dovede i izabere, da sluze iste strane gospodare samo bolje i lepse, a ako ne uspeju dovoljno u tome, uhlebice se nekako uz dogovor sa aktuelnom vlascu. Gluposti. Ova vlast je sigurno spremna da radi svasta opoziciji, samo sto to tesko vidjamo jer je opozicija od istog materijala kao i vlast, spremna da proda majku za 100 evra.

Pa jebi ga, ti izgleda ne pratis sta ljudi pricaju vec godinama (PSG, SSP, NDBG i ostali).

Lazem, ne pricaju nego se deru. Ljudi pored njih prolaze i trce da uhvate akciju u Univeru, sunka 20% jeftinija. Drugi sede po kaficima, gledaju scenu i kukaju na opoziciju. Treci su iznad situacije i zivo ih zapbole za drzavu, sve dok leze soma+ evra plate. Realno, svakom mentalno zdravom sisaru bi se upalila crvena lampica jos 2012te godine na prve afere radikala - ali jok more, ovi nam razvaljuju mozak vec deset godina i niko ni da pisne.

Ne znam, jedino da ona Marinika ili onaj Grbovic, Veselinovic ugrade megafon na ledja i krenu po gradu da setaju i glasno govore sami sa sobom dok ih braca vucic ne zatvore u ludaru sa sve prigodnim prilogom na RTS.

A MOZDA JE I DO NARODA MALO evo glasno razmisljam. Znam, nije popularno misljenje, narod nije nikada kriv, tu je Djilas da ponese krst za sve nas.

Ovo o suprotstavljanju SNS batinasima da ne komentarisem.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Dec 10, 2022 5:59 pm

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Cowboy

Post by Cowboy Sat Dec 10, 2022 6:01 pm

Da pojasnim - vucic u rukama ima sto alata da ucutka pojedinca ili grupu ljudi (opoziciju). Ovako kako on vlada najlakse je vladati - samo sto se ta sila jednog dana vrati kao bumerang, ali njega to sada ne brine (diktatori se zabrinu tek kad je jasno da je gotovo). Opoziciji je vezao ruke koristeci drzavne poluge, nista na mozak i inteligenciju nije radio - prosto je silom oteo sve resurse koji po zakonu pripadaju opoziciji i narod je na to odgovorio "tako i treba opoziciji KAD SU SVI ONI ISTI" ... tu je opozicija uginula i tesko ce se podici bez podrske naroda.

A imali smo onoliko "apoliticnih" protesta gde je npr. brat od Sergeja Trifunovica kukao kako bi "opozicija da preuzme gradjanski protest zbog razbijanja glave Borku Stefanovicu (???)" pa su se onda tu pravili neki sporazumi sa narodom jebote  24 sata Vučić - Page 15 286371741 , ej, da narod prhvati opoziciju kojoj je glava nekaznjeno razbijena, svega je tu bilo. Monti Pajton govna da jede. Debilana.

Posle toga su bili skupovi protiv vucica gde su ubaceni navijaci nekaznjeno razbili glavu Sergeju, pljuvali na Tadica i nisu dali opoziciji da pridje do bine. Sve uz blagoslov Druge Srbije.

Ma nismo za bolje, realno.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Dec 11, 2022 2:43 pm

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obraćanja javnosti i izjavu bivše nemačke kancelarke Angele Merkel da su Minski sporazumi potpisani kako bi Ukrajina imala vremena da postane jača. Vučić je ocenio da ta njena izjava dramatično menja stvari u političkom smislu.
    „Mi smo prisustvovali istorijski važnoj izjavi Angele Merkel. Ja sam iznenađen i dalje proveravam na sve načine da li je moguće da je to rekla. To je žena koju sam izuzetno cenio i izuzetno cenim. Za mene je ta izjava gotovo neverovatna, ako je potvrđena“, rekao je Vučić.
    Vučić je potom podsetio na izjavu Petra Porošenka da Kijev nikada nije imao nameru da ispuni Minske sporazume.
    „To baca potpuno novo svetlo, ne može da promeni činjenicu ko je koga napao, ali umnogome menja činjenicu i odnose u okviru onoga šta se zbivalo od 2014. naovamo“, kazao je Vučić.
    Vučić je ocenio da je izjava Angele Merkel nešto što dramatično menja stvari u svakom smislu, pre svega političkom i dodao:
    „I to je meni jasan signal kome ne smete da verujete“.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Filipenko

Post by Filipenko Sun Dec 11, 2022 2:47 pm

To je mozda novo svetlo za njega koji je lupetao kako veruje Merkelovoj na rec i da je ona veliki prijatelj Srbije. I nama je to jasan signal kome ne smemo verovati, a to je on.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:58 pm