Rusi kažu da se Vučić priprema da uvede sankcije i da je ćutao o sastanku sa zamenikom Sergeja Lavrovahttps://t.co/qUCwqSs8uh
— nova.rs (@novarsonline) October 17, 2022
24 sata Vučić
- Post n°226
Re: 24 sata Vučić
- Post n°227
kakva će to teatralnost tek biti "braćo Rusi ja ne bih ali moram, teška srca...(plač)"
- Post n°228
Šta su sve Rusi rekli, ne bih se uzdao u to.
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°229
Misliš, ne bi potpisao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°230
Nista ja ne verujem njemu da ce nesto uraditi ili nece dok ne uradi
- Post n°231
— Radomir Martin (@radomir_martin) November 2, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°232
VUČIĆ OTKAZAO SVE POSETE INOSTRANSTVU! Dramatična situacija na KiM
Alo.rs
Predsednik Srbije Aleksanadar Vučić otkazao je sve posete inostranstvu zbog situacije na Kosovu i Metohiji
Vučić se izvinio velikom prijatelju, predsedniku Egipta Abdelu Fatahu el Sisiju zbog otkazivanja prisustva na velikom skupu COP 27, koji se održava u Šarm el Šeiku od 7. novembra.
Ostavite svoj komentar na Viber kanalu Živela Srbija!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°234
Znaci bukvalno isto kao Milosevic, misli da moze da igra simultanku sa US, Rusijom, EU...samo u jos gorim uslovima po SRN. Doduse, srecom i sa dosta manjim ulozima.
- Post n°235
Ја бих пре рекао да он одржава привид да може да игра симултанку, ради пропагандног ефекта.
У стварности кључни амерички интереси се намирују први а сви остали чекају на валову док се они не подмире.
Свачија колонија.
У стварности кључни амерички интереси се намирују први а сви остали чекају на валову док се они не подмире.
Свачија колонија.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°237
Ali osnova je sto i sami kazu cuvena "kupovina vremena". A ne znaju vise ni sami za sta. Da republikanci pobede, da se nesto "desi" u Ukrajini...gluposti.
- Post n°238
Ako bi se nekim cudom ratna sreca okrenula na rusku stranu, pritisak na Beograd bi postao samo veci, i to brzo.
- Post n°239
Јанош Винету wrote:Ја бих пре рекао да он одржава привид да може да игра симултанку, ради пропагандног ефекта.
Свачија колонија.
+1
Mene zapravo neobično zabavljaju ove prazne priče kako političkih aktera, tako forumaških aktera, o nekakvom silnom pritisku koji Vučić trpi i samo što ga nije slomio. Podsećaju me na one priče kako Evropa neće trpeti da se ovde urušava demokratija od pre 10-ak godina, s početkom Vučićeve vlasti. I gle čuda, ovuda se šetkaju kojekakvi američki izaslanici i ambasadori, i svi sa sastanaka sa Vučkom odlaze nasmejani i nadritanjeni. Vučić će svima dati sve čim se nešto ozbiljno zapreti. Svačija kolonija indeed.
- Post n°240
U vezi ucena, vec sam kacio strip od pre 6-7 godina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°241
:pace:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°242
Tezgario u Stripformeru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°243
Filipenko wrote:Јанош Винету wrote:Ја бих пре рекао да он одржава привид да може да игра симултанку, ради пропагандног ефекта.
Свачија колонија.
+1
Mene zapravo neobično zabavljaju ove prazne priče kako političkih aktera, tako forumaških aktera, o nekakvom silnom pritisku koji Vučić trpi i samo što ga nije slomio. Podsećaju me na one priče kako Evropa neće trpeti da se ovde urušava demokratija od pre 10-ak godina, s početkom Vučićeve vlasti. I gle čuda, ovuda se šetkaju kojekakvi američki izaslanici i ambasadori, i svi sa sastanaka sa Vučkom odlaze nasmejani i nadritanjeni. Vučić će svima dati sve čim se nešto ozbiljno zapreti. Svačija kolonija indeed.
A mene ovo sto pises podseca na 97 i 98
- Post n°244
S tim sto Milosevica tada nisu kitili parama
Srbija od MMF-a dobija 2,4 milijarde evra: Prvi aranžman u poslednjih 10 godina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°245
i svetska banka navodno će da mu da neke pare
Zato predstavnike Svetske banke ne čudi što Srbija traži novi stand-by aranžman sa MMF-om. Sa Svetskom bankom Srbija pregovara o još tri kredita.
„Normalno je da se Vlade zadužuju više kada su suočene sa nepredviđenim situacijama. Ono što je bitno da je taj nivo zaduživanja na održivom nivou. Nivo duga u Srbiji prati održivu putanju, tako da tu ne vidimo razloga za zabrinutost“, poručuje Nikola Pontara, direktor Kancelarije Svetske banke u Srbiji.
https://rs.n1info.com/biznis/srbija-opet-u-pomoc-zove-mmf-svetsku-banku-to-ne-cudi-od-nje-hoce-tri-kredita/
Zato predstavnike Svetske banke ne čudi što Srbija traži novi stand-by aranžman sa MMF-om. Sa Svetskom bankom Srbija pregovara o još tri kredita.
„Normalno je da se Vlade zadužuju više kada su suočene sa nepredviđenim situacijama. Ono što je bitno da je taj nivo zaduživanja na održivom nivou. Nivo duga u Srbiji prati održivu putanju, tako da tu ne vidimo razloga za zabrinutost“, poručuje Nikola Pontara, direktor Kancelarije Svetske banke u Srbiji.
https://rs.n1info.com/biznis/srbija-opet-u-pomoc-zove-mmf-svetsku-banku-to-ne-cudi-od-nje-hoce-tri-kredita/
- Post n°246
Toliko o pritiscima i ucenama. Ko hoce da rusi Vucica, treba samo da mu ne da pare posto drzava i klan nakacen na nju ne moze funkcionisati bez pozajmica par milijardi godisnje. A milijarde stizu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°247
Da se vratim na ono od juče: ako se ovde normalizuje autokratija temelj toga nisu čankolizački ništarije već krediti i pozajmice.
- Post n°248
pa vučić tim strancima ne gazi ni jednu zaista crvenu liniju, a srbija generalno i nije nešto bitna. pored toga, nema ovde demokratske podloge za bitno drugačiju politiku (ni za politiku prema kosovu ni prema rusiji), nema gotove političke ekipe koja se može ušetati u poziciju vlasti umesto vučića i kao nešto bitno menjati, nema na koga da se igra. tako da nema mesta čuđenju zašto stvari stoje kako stoje.
ekonomija ide u - u zadnjem kvartalu ove godine i prvom kvartalu naredne, ovi aranžmani sa mmf su vrv i pametna stvar.
ekonomija ide u - u zadnjem kvartalu ove godine i prvom kvartalu naredne, ovi aranžmani sa mmf su vrv i pametna stvar.
- Post n°249
Del Cap wrote:pa vučić tim strancima ne gazi ni jednu zaista crvenu liniju, a srbija generalno i nije nešto bitna. pored toga, nema ovde demokratske podloge za bitno drugačiju politiku (ni za politiku prema kosovu ni prema rusiji), nema gotove političke ekipe koja se može ušetati u poziciju vlasti umesto vučića i kao nešto bitno menjati, nema na koga da se igra. tako da nema mesta čuđenju zašto stvari stoje kako stoje.
1+
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°250
ficfiric wrote:S tim sto Milosevica tada nisu kitili parama
Srbija od MMF-a dobija 2,4 milijarde evra: Prvi aranžman u poslednjih 10 godina
Kako nisu, a Telekom