jao ovo je predivno, ovo i onaj klip odozgo sa slavskim tecom posle trece casice vinjaka.disident wrote:Sad imamo potvrdu da se 100% nista nece desiti
Srbija i Ukrajina
- Post n°551
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°552
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°553
Da, i meni se čini da to nije urađeno bez dogovora sa Putinom, iako to nikako ne podržavam, čak i da je tako.
— dragan (@dragan20181933) April 7, 2022
- Post n°554
tako se počinje..onda odete malo na proteste pa malo na kafu i diskusije o Vatikanu kao neprijatelju srbskog naroda i polako prelaziš na kucanje postova o ravnoj zemlji i 5G signalu u Čukarici zbog koga laste više ne dolaze na tvoju terasuCousin Billy wrote:Video sam danas Virvirka u kraju, stao kod zidića i nešto vrlo važno i odlučno kucka u telefon. Sad smo na zdravo-zdravo, kažem mu "pozdrav, kneže", on meni "pozdrav, komšija".
- Post n°555
Uncle Baby Billy wrote:sry ako je biloИли верујеш у то да је у Бучи, исто као некада у Сребреници или Рачку, почињен неопростив ратни злочин и то баш онако како тврде западна гласила...
— Миодраг Зарковић (@MiodragZarkovic) April 6, 2022
...или си Србин.
На то питање се своди једини истински важан избор у Србији у овом историјском тренутку.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°556
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°557
- Post n°558
Mór Thököly wrote:Dok gledam ono polako shvatam kako su se osecali clanovi LSCG 1997me
Stari liberal!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°559
Mór Thököly wrote:Dok gledam ono polako shvatam kako su se osecali clanovi LSCG 1997me
- Post n°560
kondo wrote:ovaj sa videa se ne zove gunter nego guenter ako nemate načina da napišete günter. prilicno sam siguran da ime gunter ne postoji u nemackoj/austriji.
Prilično si pogrešno siguran pošto postoje imena Gunter, Gunther, Günter i Günther.
https://de.wikipedia.org/wiki/Gunther_(Vorname)#Bekannte_Namenstr%C3%A4ger_(diverse_Schreibweisen)
https://de.wikipedia.org/wiki/G%C3%BCnther_(Vorname)#Namenstr%C3%A4ger_(diverse_Schreibweisen)
- Post n°561
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°563
- Guest
- Post n°564
- Post n°565
Sinic je Nikola Tomic kod Minje objasnjavao kako je Marko Djuric izuzetno sposoban i da ga ljudi potcenjuji samo zato sto nema dodobre javne nastupe...
_____
- Post n°566
Vilmos Tehenészfiú wrote:Zamisli nekog oz 1942 kad prvo čuje da mu nešto zuji iznad glave a mnogo veliko i visoko da bude komarac, a sledećeg momenta mu sjebe kamion koji vozi municiju.Mór Thököly wrote:
Sve je to u redu, samo - zamisli nekoga iz 1870te kad vidi bombardere, tenkove i nosace aviona.
Ноћне вештице, баш тако некако је и било - тихо зујање а онда бомбардовање. Понекад су и гасиле моторе да би авиони били тиши, зарад ефекта изненађења.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°567
- Post n°568
_____
- Post n°569
- Post n°570
Words "#RussianInvasion" used for 1st time in #Serbia state tv @RTS_Vesti main news bulletin. Not just once but 6 (six) times in 2 minutes reporting on #Ukraine. All this just 10 days from arrival of new @usambserbia. No more #StickAndCarrot for #Vucic now it's only #HandTwisting pic.twitter.com/bkeDMeLdK7
— Zoran Kusovac (@zkusovac) April 10, 2022
- Post n°571
Što ste se svadjali, svadjali ste se! Došao Hil,rekao- Sad ću ja malo da budem di-dzej. Za 6 meseci & samopregorni rad medija u potpuno drugacijem smeru - mislićete drugacije i nećete se ni sećati, ni ovog trenutka, niti ovog twita. Niti ću vas ja podsecati na to. Biće mi žao.
— SrdjanDragojevic (@serdjodrago) April 10, 2022
- Post n°572
da be, bate pic.twitter.com/vmzMMfDilg
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) April 10, 2022
_____
- Post n°573
- Post n°574
We will not let Russia divide us in Europe. For this, we must stand by our EU promise to the #WesternBalkans & start accession talks with Albania & North Macedonia. From Serbia we expect compliance with EU sanctions. - FM @ABaerbock at the #FAC in pic.twitter.com/Bxge8LHFAF
— Germany in the EU (@germanyintheeu) April 11, 2022
N1 wrote:
“Želela bih da poručim Srbiji, ako želite da postanete članica Evropske unije, što bi Srbija htela, ključno je da podržite i spoljnu politiku Evropske unije i odgovarajuće sankcije”, poručila je Berbok, prenosi Slobodna Evropa.
Prethodno je predsednik Nemačke Frank-Valter Štajnmajer, u čestitci za pobedu na izborima 3. aprila, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću napisao da "Nemačka podržava Srbiju i države Zapadnog Balkana kao pouzdanog partnera, ali da će uvođenje sankcija Rusiji biti značajno za evrointegracije".
Last edited by Mór Thököly on Tue Apr 12, 2022 1:54 am; edited 1 time in total
- Post n°575