Srbija i Ukrajina
- Post n°678
Re: Srbija i Ukrajina
Putin kad nam dodje ima da skupstinu da Dacicu, u vladu ubaci Nenada Popovica a Bajatovica da postavi na celo Srbijagasa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°680
nece to tako moci, narod je izabroa Kori Udovicki za predstavnicu i nece dati da je neka strana vlast smeni.
_____
????
- Post n°681
janko, zamišljam kori sa strep-onom od 40cm duzine i obima kako te teslači u dupe jako oštro i bezveze
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°682
Nema ovde kink sejmovanja
_____
????
- Post n°683
Dogovarali smo gostovanje jedne naše predstave u Pragu i uprkos potvrđenom terminu, dobili od pozorišta ovakav mail:
— Jelena M. Ćirić (@datividimslova) March 6, 2022
“… je mi moc líto, ale vzhledem k politickému postoji Srbska k současné válce na Ukrajině hostování srbského divadla není možné. S přáním všeho dobrého…”
"... I am very sorry, but due to Serbia's political attitude towards the current war in Ukraine, hosting Serbian theatre is not possible. With best wishes..."
- Post n°684
Nek pošalju da priznaju teritorijalni integritet Ukrajine
- Post n°685
gde smo mi a gde je Evropa
_____
????
- Post n°686
Mi smo evropski "autošovinisti"
To sto se desilo nije uopste na nekom masovnom nivou. Jis uvek. Ali povremeno, tu i tamo, se moze desiti.
To sto se desilo nije uopste na nekom masovnom nivou. Jis uvek. Ali povremeno, tu i tamo, se moze desiti.
- Post n°687
i ja sam trenutno u Pragu, ali sam rekao da sam Crnogorac
- Guest
- Post n°688
čitam mišljenja da je ovo posledica cancel culture bog te jebo koliko smo kolonizovani
- Post n°689
a sada nervni slom
https://tclinija.wordpress.com/2022/03/06/epistola-lepim-dusama/
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°690
inace nimalo iznenadjujuce isti oni koji veruju da je covid izmisljen veruju da ukri gaje antraks da bacaju katapultima na ruse.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°691
rumbeando wrote:Dogovarali smo gostovanje jedne naše predstave u Pragu i uprkos potvrđenom terminu, dobili od pozorišta ovakav mail:
— Jelena M. Ćirić (@datividimslova) March 6, 2022
“… je mi moc líto, ale vzhledem k politickému postoji Srbska k současné válce na Ukrajině hostování srbského divadla není možné. S přáním všeho dobrého…”
"... I am very sorry, but due to Serbia's political attitude towards the current war in Ukraine, hosting Serbian theatre is not possible. With best wishes..."
pesnikinja je obrisala tvit. pokušaji da saznam koja bi to predstava mogla biti, nisu urodili plodom. ergo, najverovatnije false.
_____
zvona i praporci
- Post n°694
Nikad cuo, ali ima prepoznatljiv Ivana Zigon vajb.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°696
ficfiric wrote:Putin kad nam dodje ima da skupstinu da Dacicu, u vladu ubaci Nenada Popovica a Bajatovica da postavi na celo Srbijagasa
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°697
Ма какав пинк, ово чисто црвено.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°698
bila bi bomba da nema takvu saku i prste
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°699
To je od klavira. /s
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°700
levi duginizamboomer crook wrote:a sada nervni slom
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place