Srbija i Ukrajina
- Post n°151
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°152
Opasno ga je iznervirao Milanović.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°153
pokazuje fotke provijanata!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°154
1200000 kila pirinca!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°155
posebno je bitan deo prekida planiranja vojne saradnje,…
— Jelena Milic (@Jelennah169) February 25, 2022
Da. Eksplicitnost posvecenosti principima Helsinskog zavrsnog akta. Ni jedan povid za “izolaciju”
— Jelena Milic (@Jelennah169) February 25, 2022
kako neki sugerisu…
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°156
Ko bi drugačije, možda će imati priliku već za mesec dana.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) February 25, 2022
Mada, prilično sam siguran da bi vrlo brzo shvatili da drugačije, prosto, ne može.
_____
- Post n°157
mala skaska alek i ivica i izbori
_____
- Post n°158
boomer crook wrote:vadice se da ako se cita svako trece veliko slovo dobija se recenica ziveo putin i ruska ukrajina.
- Post n°160
Nije, naravno.
_____
- Post n°161
Mizlim da cujem neke avione na solidnoj visini. Mozda tripujem.
- Post n°162
Erős Pista wrote:Nije, naravno.
Nego?
Citam ovo, kakva vojna saradnja?
- Post n°163
Zaklina ga je eksplicitno pitala da li osudjuje i on je vrteo fraze, vrteo, vrteo (mi smo zauzeli vrlo jasnu poziciju!) i na kraju nije odgovorio.
_____
- Post n°164
Jel u funkciji onaj centar u Nišu? Možda to?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°165
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Nije, naravno.
Nego?
Ma gluposti, nesto vezano za dobrovoljce, kao kaznjavace ih. Natrpali su gomilu banalnosti da bi zatrpali taj jedan mali i vise nego skromni stav kojim se zameraju Rusiji.
_____
- Post n°166
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Nije, naravno.
Nego?
Vojne vezbe koje se povremeno odrzavaju sa Rusijom mozda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°167
otkazuju se do daljnjeg sve zajedničke vojne aktivnosti sa zaraćenim stranama
sankcije protiv građana srbije koji budu učestvovali u vojnim aktivnostima
humanitarna pomoć građanima ukrajine
više se nije moglo očekivati i meni ovo izgleda sasvim ok, dačić je doveden da rastereti atmosferu pred izbore
sankcije protiv građana srbije koji budu učestvovali u vojnim aktivnostima
humanitarna pomoć građanima ukrajine
više se nije moglo očekivati i meni ovo izgleda sasvim ok, dačić je doveden da rastereti atmosferu pred izbore
- Post n°168
14 tačaka
1. Srbija najiskrenije žali zbog dešavanja na istoku Evrope. Rusi i Ukrajinci su naši bratski narodi.
2. Srbija je privržena teritorijalnom integritetu i političkoj nezavisnosti država
3. Srbija je posvećena očuvanju svog teritorijalnog integriteta, pa tako i integriteta drugih zemalja.
4. Srbiji se zbog njene doslednosti poštovanju međunarodnog prava, ne može uputiti nijedan prigovor.
5. Srbija pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine.
6. Srbija smatra pogređnim kršenje teritorijalnog integriteta bilo koje zemlje, pa i Ukrajine.
7. Srbija se zalaže da se sačuva mir u regionu, što je od ključne važnosti za ekonomski razvoj naše zemlje. Očuvanje mira je vitalni interes srpskog naroda.
8. Srbija će se prilikom razmatranja potrebe da se uvedu sankcije, uključujući i Rusiju, voditi isključivo svojim interesima. Srbija je osetila sankcije i smatra da joj nije u interesu da uvodi sankcije bilo kojoj državi.
9. Polazeći od principa naše vojne neutralnosti, potrebno je da se sve aktivnosti vojske i MUP sa stranim partnerima odmah prekinu.
10. Srbija će preduzeti sve mere da sačuva svoje građane u Ukrajini.
11. Naši građani da se suzdržavaju od mešanja u sukobe na istoku Evrope.
12. Srbija će pružiti humanitarnu pomoć narodu Ukrajine.
13. Nadležni organi će preduzeti sve mere da obezbede energrente, gas, naftu, hranu i neophodne namirnice.
14. O ovim zaključcima će Srbija upoznati svoje konzule.".
1. Srbija najiskrenije žali zbog dešavanja na istoku Evrope. Rusi i Ukrajinci su naši bratski narodi.
2. Srbija je privržena teritorijalnom integritetu i političkoj nezavisnosti država
3. Srbija je posvećena očuvanju svog teritorijalnog integriteta, pa tako i integriteta drugih zemalja.
4. Srbiji se zbog njene doslednosti poštovanju međunarodnog prava, ne može uputiti nijedan prigovor.
5. Srbija pruža punu podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine.
6. Srbija smatra pogređnim kršenje teritorijalnog integriteta bilo koje zemlje, pa i Ukrajine.
7. Srbija se zalaže da se sačuva mir u regionu, što je od ključne važnosti za ekonomski razvoj naše zemlje. Očuvanje mira je vitalni interes srpskog naroda.
8. Srbija će se prilikom razmatranja potrebe da se uvedu sankcije, uključujući i Rusiju, voditi isključivo svojim interesima. Srbija je osetila sankcije i smatra da joj nije u interesu da uvodi sankcije bilo kojoj državi.
9. Polazeći od principa naše vojne neutralnosti, potrebno je da se sve aktivnosti vojske i MUP sa stranim partnerima odmah prekinu.
10. Srbija će preduzeti sve mere da sačuva svoje građane u Ukrajini.
11. Naši građani da se suzdržavaju od mešanja u sukobe na istoku Evrope.
12. Srbija će pružiti humanitarnu pomoć narodu Ukrajine.
13. Nadležni organi će preduzeti sve mere da obezbede energrente, gas, naftu, hranu i neophodne namirnice.
14. O ovim zaključcima će Srbija upoznati svoje konzule.".
- Post n°172
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°174
Saša Plaky...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°175
strategija da se jebemo a da nam ne uđe