usmereno obrazo
Može i Peščanik za usmereno obrazovane
Iskompleksirana budala.
usmereno obrazo
Može i Peščanik za usmereno obrazovane
Na dan borbe protiv nasilja nad ženama, poslanica NS sa liste Marinika Tepic - Ujedinjeni za pobedu Srbije, objavljuje fotografiju žene NAŠMINKANE U ŽRTVU NASILJA sa političkom porukom, a da joj oni koji su je primili na listu - reč ne kažu.
— Leya Keller (@keller_leya) November 25, 2022
Poslanica to nije mogla sama.
mene pogledi ovde blokirali kad sam rekla dajte već jednom te tekstove. dočim, samardžićeve imaju. ipak, prajsles je lik koji mi je obećao da sutra ide u narodnu bibl i da će mi lično doneti tekstove da pokaže kako lažem. nikad se više nije javio.
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) November 27, 2022
Erős Pista wrote:Jel ona razume da moze sama to da ispravi?
Женска мрежа Народне странке: Реагујемо пре злочина, не после - 16 дана активизма против насиља над женама
— Marina Lipovac Tanasković (@BgMalta) November 25, 2022
https://t.co/hM0fp6RTWD
(slika uzeta sa FB, nepoznat autor) pic.twitter.com/tBxtt53ceR
vreme je da se presabereš
Zašto stati na ovome? Treba odrediti i maksimalnu cenu hrane u restoranu, automobila u prodaji, majstorskih popravki (posebno vodoinstalaterskih), hrane i vode, prema posebnoj formuli ove genijalne ekipe. pic.twitter.com/WrJ2LHx9pb
— Leya Keller (@keller_leya) November 29, 2022
Sad moram da prekinem uzaludnu komunikaciju i idem da radim. Dok mi, po posebnoj formuli i uz podršku cenjenih novinara, ne izračunaju maksimalni novac koji smem da zaradim, a prema energetskoj efikasnosti koju emitujem na poslu.
Nemanja, nije tvoj nivo ovo. Ko kaže da super funkcioniše? A BAR da su komnunjare, nego Cokula do Cokule. Omerta, Nemanja, omerta. Jer, Vučić.
NEmanja, da ponovim, nije ovo tvoj nivo. Zabole me da li če da ograniče, mene ne pogadja. Ali ti prvi odlično znaš da je ovo populistička i glupačka intervencija stranke koja ne preuzima odgovornost ni za šta, osim da ubedjuje, UZ POMOČ LJUDI KAO ŠTO SI TI, da su bolji od ostalih
Ali mene doslovno ne zanima da ja pokušam, to nije moj posao, samo posmatram. Stambeno pitanje je otišlo dođavola i niko ništa ne preduzima, ne misliš da je malkice nefer da uzmeš minornu političku snagu i sručiš sve na nju iako imaju nula političke moći?
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) November 29, 2022
Ali mene doslovno ne zanima da ja pokušam, to nije moj posao, samo posmatram. Stambeno pitanje je otišlo dođavola i niko ništa ne preduzima, ne misliš da je malkice nefer da uzmeš minornu političku snagu i sručiš sve na nju iako imaju nula političke moći?
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) November 29, 2022
Ne mislim da je nefer, ono što MISLIM da JESTE nefer je da lažu ljude i lože da imaju rešenje, kad ga nemaju, a da ljudi koji to odlično znaju, odlučuju da ćute i time normalizuju obmanu ukoliko dolazi sa prave strane.
Cokula i rent kontrol je nivo "Pukla mi je kuća" 1 na 1.