ali videcemo
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
mnogo je postujem ko zenu ali mislim da joj je ovo pogresan korak tbh
ali videcemo
ali videcemo
_____
ova zemlja to je to
Ovo sto bi Dzonijma otkidala prste za zvanje bivsih? Strašan zlocin
Muslim da joj je malkice żao što nije level Amber luda
Muslim da joj je malkice żao što nije level Amber luda
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
U Nemackoj problemi. Zdravo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
zvezda je zivot wrote:mnogo je postujem ko zenu ali mislim da joj je ovo pogresan korak tbh
ali videcemo
zvezda u poslednjih 24h na forumu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
el znas sta o njemu kazu sinetisti?
_____
ova zemlja to je to
ja to ne mogu ni da izgovorim ono sto je kventin prevalio preko usta
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
meni ta njegova samoukost bas nekako simpa. pa ko je jos takav danas uz njega i sodeberga u holivudu
_____
i meni je simpa lik, cak volim i neke njegove filmove. misim da je put kojim je krenuo pocev od basterdsa bzvze, ali ovaj poslednji film nije sasvim los. misim ne mogu da ga mrzim vise nego vilneva il tako neku kosmicku prazninu
samo je uzasno smesno kad od njega prave nekog ne znam kakvog poznavaoca filma, a lik je ono odrasto na televiziji, pauline kael i krs filmovima. misim to po sebi nije nikakav problem, ne treba umetnik da bude istoricar umetnosti, moze da ima rupe i idiosinkrazije kakve hoce, ali reputacija koju tarantino ima mnogo je smesna i mnogo govori o filmskoj kulturi.
samo je uzasno smesno kad od njega prave nekog ne znam kakvog poznavaoca filma, a lik je ono odrasto na televiziji, pauline kael i krs filmovima. misim to po sebi nije nikakav problem, ne treba umetnik da bude istoricar umetnosti, moze da ima rupe i idiosinkrazije kakve hoce, ali reputacija koju tarantino ima mnogo je smesna i mnogo govori o filmskoj kulturi.
_____
ova zemlja to je to
Slično je i Burial uzeo Sound Forge i semplovao Metal Gear Solid i gomilu koječega i napravio remek-delo.
Tarantino je prvo odgledao brdo filmova pa napravio nekoliko odličnih filmova, a pričate o njemu kao da je Boris Bizetić.
Ima da se nađe gde je šta "krao" pa može i o tome da se priča.
Tarantino je prvo odgledao brdo filmova pa napravio nekoliko odličnih filmova, a pričate o njemu kao da je Boris Bizetić.
Ima da se nađe gde je šta "krao" pa može i o tome da se priča.
_____
Sweet and Tender Hooligan
apsolutno. ljudi ne znaju, i ne znam zasto se to krije, da je 1 pikaso reko da veliki umetnici kradu. ima litemov esej i neki film o tome da je sve remiks. ne znam zasto se cuti o tome.
ne znam kada ce neko skupiti hrabrost da kaze da su tarantinovi filmovi, zapravo, na kraju krajeva, filmovi o -- FILMU!
i da su zapravo ljubavna pisma filmu.
ne znam kada ce neko skupiti hrabrost da kaze da su tarantinovi filmovi, zapravo, na kraju krajeva, filmovi o -- FILMU!
_____
ova zemlja to je to
Zbog da jedeš govna.
_____
zvezda je zivot wrote:apsolutno. ljudi ne znaju, i ne znam zasto se to krije, da je 1 pikaso reko da veliki umetnici kradu. ima litemov esej i neki film o tome da je sve remiks. ne znam zasto se cuti o tome.
_____
Ludim i gubim vid. https://t.co/PPBVfHMJiC
— Leya Keller (@keller_leya) May 11, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Konstantin Samofalov - ko da mu je Zapad T. smišljao ime i prezime.
_____
Nije tip feler. Rekla sam "obukao" a ne "obrukao". As in, večernji akt s peškirićem.
Ovo je sad vec stalkovanje.
_____
Ruku na srce, lik na ovoj fotki podseca na modernu hipster varijantu Vulina. Ima taj pogled u ocima...
Erős Pista wrote:Nije tip feler. Rekla sam "obukao" a ne "obrukao". As in, večernji akt s peškirićem.
Ovo je sad vec stalkovanje.
donji miralem golotinje
_____
golotinjom na golotinju
_____
Drogom protiv trojke
Ko zna koliko je stara slika, jer ne ide mi yamaha gumenjak uz gospođu ambasadorku, a ni uz gospođu struju.
_____
mnogo sitničariš, o njenom uživanju na gumenjaku sasvim dovoljno govori bradavica u erekcijici
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Fina je štipaljčica. Al možda je pomoćnim gumenjakom išla pojoš šampanja sa obalekondo wrote:mnogo sitničariš, o njenom uživanju na gumenjaku sasvim dovoljno govori bradavica u erekcijici