Nema na svakoj latiničnoj tastaturi na mobilnom to slovo. Ja imam na kompu, nemam na mobilnom.паће wrote:zvezda je zivot wrote:ne, ona tako pise, mesa c i c, ne znam zasto, objasnjavala je jednom...
А и изем ти књижевника који ђ пише са дј... објашњавао сам већ зашто то није исто.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Prvi put čujem.
Android, iOS ili neki fabrički OS?
Edit:
Vidim da su se neki žalili na iOS po internetu, ali izgleda da ima rešenja:
https://www.isrbija.net/showthread.php/6655-Serbian-Latin
https://mob.hr/swiftkey-za-ios-od-sada-podrzava-hrvatski-jezik/
Edit:
Last edited by rumbeando on Wed Aug 03, 2022 3:20 pm; edited 3 times in total
А бре смористе са Бики и словним грешкама, а овамо Миљана Куљић само што није на самрти.
Vilmos Tehenészfiú wrote:
“she’s better, I fucked the crazy out of her”. Problem je što Šone nume da je izleči.
У вицу гласи „истерати зло и утерати добро“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Što ste mizogini?
Mislim, dobra je Biki, ali je nešto radi naopako - ne mislim na koks.
Možda ima ravne tabane, pa ne može da hoda, pa sedi kod kuće i tvituje, tako nešto banalno.
Možda ima ravne tabane, pa ne može da hoda, pa sedi kod kuće i tvituje, tako nešto banalno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
iOS.rumbeando wrote:Prvi put čujem.
Edit:
sad sam instalirao hrvatsku tastaturu i sad može đ i na srpskoj i na hrvatskoj tastaturi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Notxor wrote:Što ste mizogini?
Imam ja ravne tabane pa mogu da hodam kolko hoćeš. Ne mogu po šljunkovitim plažama, ali po betonu bez problema.
_____
Ови што имају квргаве табане могу по шљунковитим, ал' је зајебано по бетону... :паће:
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Tabani, šabani... možda ima čukljeve ili tako nešto.
Hoću da kažem da bi bilo bolje da joj dečko uplati neko more ili planinu ili neko krstarenje, ili neku kulturnu ekskurziju u Njujork, Pariz, Rim pa da kenja kako je tamo prljavo ili skupo ili nije kao nekad, a ne da gleda u zube čoveku koji ima 82 godine.
Hoću da kažem da bi bilo bolje da joj dečko uplati neko more ili planinu ili neko krstarenje, ili neku kulturnu ekskurziju u Njujork, Pariz, Rim pa da kenja kako je tamo prljavo ili skupo ili nije kao nekad, a ne da gleda u zube čoveku koji ima 82 godine.
_____
Ne zaboravimo i groteskni pokušaj distanciranja po lokalitetu - ovo gnusno “iz Grocke” dolazi od osobe kojoj je otac kao najniži talog u očima arijevskih lokalaca emigrirao u Švedsku da kičmu polomi da zaradi neku krunu, samo da bi odgajio bezvrednu, gnusnu skotušu.
— Šta_ti_radi_rodbina? (@AnaYorke) August 3, 2022
Lepo zavlačenje, samo što nije baš tačno.
Čale Srbljanović je radio u ambasadi, a Švedska onda je mnogo drugačija od Švedske danas.
I dalje su pasivno-agresivni ali su manje seljaci nego pre i sad misle da su mnogo bitni.
Čale Srbljanović je radio u ambasadi, a Švedska onda je mnogo drugačija od Švedske danas.
I dalje su pasivno-agresivni ali su manje seljaci nego pre i sad misle da su mnogo bitni.
_____
- Guest
Ono prvo mi je važnije. Ejdžizam pedesetogodišnjaka uvek je malo smešan i bespomoćan, na koju god stranu da je okrenut Mudar čovek to drži u sebi ili pokušava da pretvori u laku ironiju.
Nisam primetio da raspustenici Keler godine smetaju principijalno.
Ма није некад ни до година него како се ко постави... ето један мој другар рече чак „а тамо нека бабетина, наше годиште...“.
_____
Filipenko wrote:Nisam primetio da raspustenici Keler godine smetaju principijalno.
ja sam možda mizogina stoka ali mi je utisak da je blajvanjem kite bebi popoviću ona zapatila neki moždani virus ili mikroorganizam koji je iz semene tečnosti lakirane bubašvabe ušao u moždani likvor i odatle polako izjeda ćelije mozga naše heroine. njeno javno ludilo progresira negde od tada isto kao što joj se prekida umetnička karijera. možda je bilo pametnije da je taj oralni zahvat obavljen preko higijenske gumice.
kako god bilo, meni finalni utisak o njoj nisu drame među kojima je bilo i gledljivih već to da je u pitanju osoba koja je stavljala kurac bebe popovića u usta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ana Yorke se takmičila u mom pab kvizu pre 6 godina i čuvena je po tome da kad sam joj prišla i rekla da je tim koji je pobedio krišom guglao, ona je izvadila gvozdeni bokser ako treba da se obračuna.Del Cap wrote:Ne zaboravimo i groteskni pokušaj distanciranja po lokalitetu - ovo gnusno “iz Grocke” dolazi od osobe kojoj je otac kao najniži talog u očima arijevskih lokalaca emigrirao u Švedsku da kičmu polomi da zaradi neku krunu, samo da bi odgajio bezvrednu, gnusnu skotušu.
— Šta_ti_radi_rodbina? (@AnaYorke) August 3, 2022
ma kod nje postoji taj pajkicevsko-risticevski momenat "da zna". ono kao kada se zaviri iza kulisa nase realnosti a ti onda vidis da je belo crno i obratno. tajno znanje, konspiralogija i posvecenicke misterije su nesto sto valjda sve dramaturge jarca u potrazi za velikim reziserom.
i kapiram da joj je onda bebe iskenjao politicki ekvivalent bosanskih piramida sunca.
i kapiram da joj je onda bebe iskenjao politicki ekvivalent bosanskih piramida sunca.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
jarca i Mileta dok pije pivo ispred zadruge.boomer crook wrote:ma kod nje postoji taj pajkicevsko-risticevski momenat "da zna". ono kao kada se zaviri iza kulisa nase realnosti a ti onda vidis da je belo crno i obratno. tajno znanje, konspiralogija i posvecenicke misterije su nesto sto valjda sve dramaturge jarca u potrazi za velikim reziserom.
_____
to je pozornica nasih zivota. mislim pivo ispred zadruge.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Nisam znao za taj odnos Bebe i Biki, ali on mi izgleda kao neko ko bi zatvorenih očiju zamišljao nekog muškarca u toj ulozi.
_____
Notxor wrote:Nisam znao za taj odnos Bebe i Biki, ali on mi izgleda kao neko ko bi zatvorenih očiju zamišljao nekog muškarca u toj ulozi.
Па немаш доказа да није. Мора да је било попушено онако мушки.
_____
ajde da ne spekulisemo o tom odnosu da nam se ne desi ponovo da nas vucaraju.
_____
Колико је почетна премиса била у домену шббкбб, толико је и остатак низа. То ти је, бре, драматургија.
_____
Zašto mi na pamet pade "lakirana bubašvaba"?
- Spoiler:
— А.П.Инфоратник (@INFORATNIKSRB) August 4, 2022
_____