Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
#ksnija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Ovo je Čuta?????
— Leya Keller (@keller_leya) July 31, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
_____
★
Uprava napolje!
_____
Ne znam sto mi svi daju podrsku.Svima hvala podrzavam i ja tebe i sve ostale. Da li to odbrana od one kalasture Vuciceve,videla sam da pise da sam pijana.A ja rekla da je bot,svi znaju da mi botovi pisu da pijem vinjak.Ja nista nemam sa tom osobom,neka pise sto god.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) August 2, 2022
_____
★
Uprava napolje!
_____
Kako je Vladeta mogao da ustupi svoje neplaćeno mesto u SG Beograda SPS-u.Vladeta Janković je podneo je ostavku i na njegovo mesto dolazi prvi sledeći odbornik sa te liste. Ne može sa liste SPS.Brukate se bez razloga.:face_palm::shrug:
— Goga (@Hermiona_Prva) August 2, 2022
_____
_____
ova zemlja to je to
_____
Nataša Kandić nema nikakvu mrlju, Nikola Samarčić mi nije specijalno interesantan, o Aidi Čorović sam odavno sve rekla, ali niko od njih nije ovolika kanalizacija kao pseudoudovica i njene bedinerke sa kojima se onomad svadjala po kremacijama.
— Leya Keller (@keller_leya) August 2, 2022
Erős Pista wrote:Danas je potpuno prsla, a bilo je i ovo provaljivanjeKako je Vladeta mogao da ustupi svoje neplaćeno mesto u SG Beograda SPS-u.Vladeta Janković je podneo je ostavku i na njegovo mesto dolazi prvi sledeći odbornik sa te liste. Ne može sa liste SPS.Brukate se bez razloga.:face_palm::shrug:
— Goga (@Hermiona_Prva) August 2, 2022
Zašto dva puta neplaČeno? Zajebava Vladetu da tako izgovara kroz plastične zube?
Last edited by fikret selimbašić on Wed Aug 03, 2022 10:26 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
_____
ova zemlja to je to
zvezda je zivot wrote:ne, ona tako pise, mesa c i c, ne znam zasto, objasnjavala je jednom...
А и изем ти књижевника који ђ пише са дј... објашњавао сам већ зашто то није исто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Ja sam na primer izuzetan književnik, ali slepo kucanje sam naučio davno, na latiničnoj pisaćoj mašini koja nije imala đ! Navikao sam da kucam dj, prsti sami lete.
edit, t.j. dopuna: ... a BS je svejedno kalaštura, sve i da ispravno posloži đ č ć
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- kog politicara najvise cenite?
— Nikola POP (@beliosho) August 2, 2022
BS- Vesnu Pesic. pic.twitter.com/T29yF8ssXk
Frile wrote:a BS je svejedno kalaštura, sve i da ispravno posloži đ č ć
tacno. ako sklonimo vucica iz fokusa, jer se ovde i ne radi o vucicu, meni kao meni je glavni utisak da ona zena nema prijatelja da joj kaze: ej biki stani, mozemo da botujemo ali nemojmo nervne slomove!
ne, ostala je sama, okruzena marom ford. ne znam sta radi gospodin shone, mesto da je izloguje on ladi muda u supermarketu.
zvezda je zivot wrote:Frile wrote:a BS je svejedno kalaštura, sve i da ispravno posloži đ č ć
tacno. ako sklonimo vucica iz fokusa, jer se ovde i ne radi o vucicu, meni kao meni je glavni utisak da ona zena nema prijatelja da joj kaze: ej biki stani, mozemo da botujemo ali nemojmo nervne slomove!
ne, ostala je sama, okruzena marom ford. ne znam sta radi gospodin shone, mesto da je izloguje on ladi muda u supermarketu.
_____
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
_____
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”