Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Ако је част, нек части.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Cousin Billy wrote:Mislim da dolazi vreme za novi intervju sa Jagnjilom Hadži-Prorokovićem, koji je u međuvremenu, uprkos protestima dela kolektiva, postao umetnički direktor Vračarskog narodnog teatra.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
za sad imam samo naslov: ŽIVETI SE MORA, SMRTI UPRKOS.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Meni je savrseno kako je Bixy uklopila #meetoo narativ u svoju odbranu. Svega tu ima: onlajn bulinga, nadlzenih koji cute, i njene kratke suknje koja izaziva bulije.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Ma hilarizam klasican.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
A danas i nesrecni Kuomo ima "svoje" feministkinje, pa sto ih ne bi imao i Vucic.
_____
Ma farsa kompletna.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
Mislim, cela ta scena prosto place za "is it because I is black?" Ali G momentom, ali avaj.
_____
mstislaw wrote:Može li mali pregled ko je sve ustao da je brani?
E, da, i Tatjana Macura.
_____
Mislim da ste se zapetljali u prekomplikovane konstrukcije, žena je prosto zastrašujuće prepeglana koksom i to neće da se završi dobro.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Scarface
Lol, da i mene Bilja nekad obraduje. Mislio sam da sam propustio da odem na Trikija, kad ono odlozen za maj 2022.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Inace, nije samo Biki nezadovoljna karikaturom. I desno botovsko krilo isto gundja - ali zato sto je Petricic nacrtao patrijarha.
Петричић је матора комуњара. Карикирао је све патријархе СПЦ уназад. Ово у НИНу није ништа ново.
— Жељко (@InjacZeljko) January 2, 2022
_____
Што се мене тиче, може и унапред.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Bora Konj >>> Srbljana
https://www.blic.rs/zabava/oni-su-50-najuticajnijih-na-internetu/eg6f2q2?utm_source=blic_kat_slobodno_vreme_sidebar&utm_medium=sidebar_zabava
https://www.blic.rs/zabava/oni-su-50-najuticajnijih-na-internetu/eg6f2q2?utm_source=blic_kat_slobodno_vreme_sidebar&utm_medium=sidebar_zabava
_____
★
Uprava napolje!
Zorrannah propala.
Bigfoot omatorio. Doduše nisam ga video 15 godina.
_____
Sweet and Tender Hooligan
Nema Tese, Dejana Petra Zlatanovica, Operativca iz Zemuna, Murara... Kamo im onaj lik sa tetovazom na slepoocnici
_____
★
Uprava napolje!
samodejo nepravedno izostavljen!
Cuvene liste Ringijera. Ocekujem da naprave listu najuticajnijih silovanih zena, najuticajnijih beskucnika, najuticsanijih vozaca gsp-a, najuticajnijih kafedzija, najuticajnijih mrtvaca, najuticajnijih deportovanih poznatih
ali nema spisateljice na karikaturi, njen plač je dao rezultata
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
...malo se ugojila, ofucala i ne znam šta joj je Nikol Kidman kriva...
_____
Biljana Srbljanović – Ostavite Novaka na miru
https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-ostavite-novaka-na-miru/
_____